günaydın güzel anneler......:))
keyifler yerinde maşaallah,dr günay sizede çok geçmiş olsun canım,hayırla sağlıkla zamnında gelsin bebişlerin inş.:))
bende hep biz diye konuşuyorum,çok da hoşuma gidiyo..:))allahım isteyen bekleyen herkse tattırsın bu duyguları :Saruboceq:
günaydııınnnnn...opuyorumnanaktangünaydın güzel anneler......:))
keyifler yerinde maşaallah,dr günay sizede çok geçmiş olsun canım,hayırla sağlıkla zamnında gelsin bebişlerin inş.:))
bende hep biz diye konuşuyorum,çok da hoşuma gidiyo..:))allahım isteyen bekleyen herkse tattırsın bu duyguları :Saruboceq:
ben göğüs çatlakları için krem almıştım 4. aydan itibaren sürüyorum çünkü fazlaca büyüdüler ama uclarına sürmeyin yazıyor üzerinde chicconun ürünü bende sürmedim hiç sanırım göğüs ucu için almam lazım çok geriliyor.
bu arada ben klimayı falan açtım yanıyorummm
Selam kızlarr.2 hafta aralıktan sonra ben de geldim.2 haftaydı hastanedeydim.rahim ağzına dikiş attılar kəsalmadan dolayı. şimdi daha iyiyizz.siz nasılsınizzz
günaydın çok geçmiş olsun canım beslenmene dikkat etmen lazım.:teselli:günaydınnlarrr anneciklerr !!!
benim ayaklarımm felakett şişlerr gecelerii ağrıdann uyayamıyorumm.. demir eksikliği varr ilaç kullanamıyorumm mide bulantısıı yapıyoo çok zor geçiyoo günlerimm sizlerinn nasıll durumuu ?? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydınnlarrr anneciklerr !!!
benim ayaklarımm felakett şişlerr gecelerii ağrıdann uyayamıyorumm.. demir eksikliği varr ilaç kullanamıyorumm mide bulantısıı yapıyoo çok zor geçiyoo günlerimm sizlerinn nasıll durumuu ?? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
günaydınnlarrr anneciklerr !!!
günaydınlar herkese
ben de bugun raporluyum,bogazlarim iltihaplanmis...
Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlısıyla kavusalım ins bebislerimize...
cnm ben 4.ayımdan beri hemen hemen her gece bebe yağı sürüyorum gögüslerime hiçbir yanma acıma da olmadı uçlarında en azından nemli kalıyor kurumuyorlar.
ben neredeyse 1 haftadır iş yerinde klima çalıştırıyorum buraları yanıyor
Geçmiş olsun canım.Ayy kızlar gerçekten de balayımız bitti bitiyor.günaydınlar herkese
kıslaaaaaaaaaaaar....bende göbüşümü ekledim telefon ve akşam olduğundan çok hoş değil fotolar ama olsun..:))bakın oğluşuma sositososito
günaydınlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?