2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın güzel anneler......:))

keyifler yerinde maşaallah,dr günay sizede çok geçmiş olsun canım,hayırla sağlıkla zamnında gelsin bebişlerin inş.:))

bende hep biz diye konuşuyorum,çok da hoşuma gidiyo..:))allahım isteyen bekleyen herkse tattırsın bu duyguları :Saruboceq:

Günaydın amiin canım...Ahh bi doğsalar hele daha neler tadıcaz bal yanaklardan bide annneee diyince artık keyfimize diyecek yok :)

günaydııınnnnn...opuyorumnanaktan

cnm ben 4.ayımdan beri hemen hemen her gece bebe yağı sürüyorum gögüslerime hiçbir yanma acıma da olmadı uçlarında en azından nemli kalıyor kurumuyorlar.
ben neredeyse 1 haftadır iş yerinde klima çalıştırıyorum buraları yanıyor

günaydınlar canlarım hepinize güzel sağlıklı huzurlu bir gün diliyorum bizde dün 100 lük yüklemimizi yaptırdık çok zor oluyormuş saatlerce aç bekledik 4 sefer kan alındı allaha şükür sonuç güzel çıktı ama doktorum yinede dikkat etmemi istedi dondurma sordum haftada bir gün diyet ye dedi tatlı olaylarını fazla abartma dedi benim zaten çok tatlılarla aram yok allahtan
Selam kızlarr.2 hafta aralıktan sonra ben de geldim.2 haftaydı hastanedeydim.rahim ağzına dikiş attılar kəsalmadan dolayı. şimdi daha iyiyizz.siz nasılsınizzz

canım çokkk geçmiş olsun ikiz olunca riskin biraz daha fazla oluyor allahtan dikiş atılmış canım benimde dikişim var bir nevi daha güvende hissediyorum kendimi kasılmaları nasıl farkettin canım nst ye bağladılarmı allahım meleklerimizi bizlere bağaşlasın inşallah canım sağlıcakla noksansız kusursuz kucağımzda zamanında olmayı nasip etsin yatmakta ço zor değil canım ben 4 aydır hiç kalkmadan yatıyorum rabbim öyle bir kuvvet ve sabır veriyorki zamanın geçtiğini anlamıyorsun ama şimdi çok daha fazla yaklaştığımız için biraz daha ağır geçmeye başlası sanki zaman

günaydınnlarrr anneciklerr !!!

benim ayaklarımm felakett şişlerr gecelerii ağrıdann uyayamıyorumm.. demir eksikliği varr ilaç kullanamıyorumm mide bulantısıı yapıyoo çok zor geçiyoo günlerimm sizlerinn nasıll durumuu ?? kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

günaydın çok geçmiş olsun canım beslenmene dikkat etmen lazım.:teselli:

günaydınlar herkese
ben de bugun raporluyum,bogazlarim iltihaplanmis...
Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlısıyla kavusalım ins bebislerimize...

canım bendede kansızlık cıktı gecen 3 ünite verdiler bu hafta 2 ünite vercekler cok canı acıyo insanın ilacın gıttığı yerı bır bır hıssedıyorum...
sen demır için hangı ilacı kullanıyorsun

günaydın canım hoşgeldin ayak şişmelerin için tuzu kesmen lazım ve yükseğe doğru uzatan lazım canım birde demir hapını ben gece yatarken alıyorum ferrum fort verdi hiç bulantım falan olmuyor canım birde süt peynir gibi demir emilimi yapan gıdalarla birlikte yakın zamanlarda içemememiz lazım en az yarım saat olmalı

kıslaaaaaaaaaaaar....bende göbüşümü ekledim telefon ve akşam olduğundan çok hoş değil fotolar ama olsun..:))bakın oğluşuma sositososito

bende 3, aydan itibaren basladım ferrum forta ama kusmalarım oluyo diye tok almak zorunda kalıyordum 1 ay içinde asırı kansız kalmısım kı cay kahve kola hıc içmiyorum sigara zaten kullanmıyorum cok uzuldum boyle olmasına

ben göğüslerime hiç birşey kullanmadım hiçte acı sızı yok çatlama falanda yok süt falan gelme olayıda yok 4 allaha şükürler olsun karnım içinde liarac kullanıyorum evet artık sıcaklar başladı halimiz duman olacak allahtan benim evim serin oluyor o yönden çok şanslıyım yaz için tabi

günaydınlar herkese
Geçmiş olsun canım.Ayy kızlar gerçekten de balayımız bitti bitiyor.
Akşam hiiç uyuyamadım bizim oğplan iyice kasıklarıma vurdu hep sırt üstü yatmakta hayal oldu nefes alamıyorm,sağa dönsem uyuyamıyorum sola yatıodum bi.akşam sola döndükçe oğlan içierden resmen ittiriyor çekil der gibi.Tekme de değil resmen gerinir gibi ittiriyor yataa değmiştir heralde ayakları :) hiiç uyuyamadım hiiiç

günaydınlar herkese

geçmiş olsun canım güzelcene yat dinlen canım bugünün keyfini çıkar hazır evdeyken hemde kolay iyileşmiş olursun dinlenerek tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…