2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

galiba nurcanım yaa..

Neyse size doyum olmaz biraz yatayım ev almış başınıgidiyor valla hiç bakamam her yanımağrıyor yahu. Yatayım da dinleniyim belki geçer birazdan. kendinize iyi bakın hepinizi kocaman öptük oğlumla muckkkk

dinlen canım benimmm bende öptüm kocaman seni görüşürüzz

bende çıkıyorum güzel anneler kendinize ii bakın

kızlar benım goğsumun altı ağrıyordu doktora sordum dayanılcak gıbı değil çünkü erken baslamıs dedi ....
nedenı yemeği az yıyıp sık sık yıycekmısız dene bak dedi ama bazen hakım olamıyorum kendıme...istersenız bı deneyın sankı kaburgam batıyor ve o ağrı sırtıma vuruyor

Merhaba arkadaşlar, Benim de bacağımda bir ağrı başladı bir de kramplar başladı . Dün dr magnezyum tabletleri yazdı içmeye başlıyacağım inşallah iyi gelir, topal karga gibi yürüyorum :)) Bugün yüzmeye başladım, kapalı havuza gittim bir kaç tur yavaş yavaş yüzdüm şuanda o kadar rahatlamış durumdayım ki uyudum uyuyacam resmen. Bu haftasonu bebişin eşyaları gelecek odayı daha boşaltamadık ... Hepinizi çok öptüm, Bu arada isim "eda" olarak düşündük...

selam herkese yeni katıldım aranıza ama bende ağustos annesi olacağım inşallah
Merhaba hoşgeldin aramıza Allah sağlıcakla kucaına almayı nasip etsin inşallah... hepimize vakti zamanında :)
Selam kızlarr.2 hafta aralıktan sonra ben de geldim.2 haftaydı hastanedeydim.rahim ağzına dikiş attılar kəsalmadan dolayı. şimdi daha iyiyizz.siz nasılsınizzz
Geçmiş olsun.Zaten aklım sendeydi kaç zamandır gelmeyince sorcaktım bende arkadaslara
Yeter ki bebişler zamanında gelsin napalım :) ıyimişsiniz yaa sevindim :)

Son düzenleme:
huhukimse varmı kıslar,geniş aile başladı valla ben onu izleyeceğim bakalım neler olmuş geçmişte dedim ama topiğin keyfi yok bugün.

Bebişin kıyafetlerini yıkamaya başladım yavaştan hazırlıcam çantamızı.
Tam makineye atıcam bi bakarım o eldivenler çoraplar o kadar küçük ki kesin makineye sıkışır.Ne yapsam diye düşünürken nette çamaşır yıkama filesi görmüştüm ne zaman sipariş edicem ne zaman gelicek.indim aşaıya kayınvalidemin eski tülünü kaptım mini makinamda bi güzel file diktim ağzına da ip geçirip büzdüm alın size çamaşır yıkama filesi beş dakkada beşiktaş
kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar, ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı. 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılıcak . opuyorumnanaktan

ne kadar becerıklısın canım bende lısede konfeksıyon okudum makıne olsa cok sey yapılır ...
kesın sıkısır fılesız atmayın kızlar ben netten sıparıs ettım 2 tane boylarıda bebeklerimizin cicileri gibi küçük oluyor

Bana dün 50 gr şeker yüklemesi yapıldı , 132 çıktı normalmiş 140'dan yukarısı için büyük yükleme gerekiyormuş. Artık bütün testler bitti dedi...

Selam kızlar, ayrıntılı ultrasonda herşey normal çıktı. 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılıcak . opuyorumnanaktan
Ohh minnoşuma maşşallah ondada bişicik çıkmaz inşallah canım...
Ben öle dikiş felanda bilmioum ki :) mini diki makinası almıştım anca onda öğrendim gene hiç yoktan iyidir.Aşaıda singer makinalardan var ama nerdee ben korkuyorum onda bişi yapamam.Zaten çoraplar bile sıkışıyor su giden yer varya pis pis kalıo o zaman çamaşırlar hele bunlar mini minnacıcık

Günaydın kızlar.Yine erken kalktık dr a gidicess sularda yok yine off inşallah gelir.
Küçük adamımın kıyafetlerini yıkadım pislenir kokar diyede dışarıda asmadım serdim koltuk sandalyelere her yer minyatür kıyafet dolu :)

bu arada kızlar göğüs ucu kremi alma zamanı geldi sanırım benim göğüslerim o kadar acıdı ki dün gece anlatamam ucları gerildi resmen elimde olsa öyle gezicektim çünkü kumaş deydikçe acı çektim gecede uyuyamadım tabi sebep sıcak allahım daha mayıstayız bunun haziranı var temmuzu var napıcam bilmiyorum sanırım küvvette uyuyıcam banyodan çıkamadım dün gece habire ıslattım eklem yerlerimi serinlemek için

Canım sen karnını yağlarken ya da kremlerken gögüslerine de sürüyor musun.Ben 3,5-4 ayımdan beri sürüyorum ALllah a şükür öle bişi yok şuan acaba sürdüüm için mi diye merak ettim yoksa sürüldüü haldede olabiliyor mu

GÜNAYDDINN KIZLARR..Nasılsınız bakalım buggüünn..biz kızımla ıyıyız cok sukur işe geldık yıne sutumuzu ıctık basladık calısmayaa..gogus ucu sorunu bende olmadı ya yanı acısı fılan yok ucunda.. baya bı buyudu ama her dustan sonra ben yaglıyorumm ıyıce ondanmı acaba.ınsallah olmaz.sadece tasıma zorlugu cekıyorum kocaman oldularr daha 100 gun warr allahım yardım etsıın(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…