2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet benim goguslerde de yok boyle durumlar
herkesin vucudu farklı...

Kıslar selam nasılsınız , benımde ellerde ayakalrda ŞıŞmeler var , uzun zamandır .

Bu cuma tahlıle gıdeceĞımneden dolayı dıye

canım yaaa yatma sorunu bendede var malesef gündüz hep soluma dönük yatıyorum sırt üstü kesinlikle nefes alamamaya başladım gece arada sağıma yatıyorum ne yapayım artık solum çürüdü valla 24 saat yatıca yatış pozisyonuda bulamyorsun artık benim oğluşta arada vuruyor sola yatınca rahatsız oluyor herhalde diyorum hafif göbeğimi yukarı doğru düzeltiyorum birde yastık koyuyorum rahatlıyorum

Canım Allah sana kolaylık versin insan fazla yatınca bütün sırtı beli ağrıyor.Şu bebiş sağlıcakla geisnde vakti zamanında,bol bol gezersin artık kimse tutamas sizi oğluşunla...

Bu arada kadere bakın.Temizliğe 2 arkadaşım yardıma gelebilirdi burdan iyi olucaktı ama şimdi 2 side hamile biri dolu dolu 3 aylık öteki 6 haftalık :)

ilk zamnlar çok tuzlu yemiştimm şimdii kestimm ama faydasıı yokkk

göğüs acısı çekmeyenler şanslı çünkü ben dün resmen mahvoldum ya böyle bi gerilme olamaz hemen ucları için çözüm bulmam lazım normal krem sürünce acaip yanıyor alkollü olduğu için sanırım anlamadım süt üretimi başlıyor sanırım:))

benimde ayaklarımda var şişme artık tuzlu yemiyorum yani pişirirken atıyorum onun dışında tuzluğu elime almadım hiç salatalar falan hep saman gibi sadece bol limonlu bu arada şişmeler için soğuk su çook iyi geliyor ben giriyorum küvete sonrada ayaklarımı uzatıp soğuk su tutuyorum sonrada kremleyip havaya dikince 2 gün rahatım fazla şişimiyor

gogusler icin Lansinoh diye bir krem tavsye ediliyor,bir dene istersen...

geçmiş olsunn cnmm bende acı yoktuu pul pul döküyordu dokunamıyordumm bi krem verdiler doğalmış lansony bebek olana kadar 2 günde bi sürülcek bebek oldukdan sonrada sürekli sür silmedenn bebişi emzierbilirsinn hiç mii yan etkisi yokmuşş

ilk zamnlar çok tuzlu yemiştimm şimdii kestimm ama faydasıı yokkk

işte ilk baştan azaltmış olsaydın daha iyi olacaktı ama işte nerden bileceksin benim allahtan ebe arkadaşlarım uyardı ve be tuzu baştan azalttım birde yattığım içinde öyle şişme sorunum olmadı
aynnennnn öyle oğluşumla beni eve sokamıcaklar tatilim boyunca zaten 20 gün istanbulda kalıp sonra hoppp manisaya bayram sonrasına kadar ordayım inşallah allahım nasip ederse sağlıcakla noksansız kusursuz bir gelsinde allahım ogünleri göstersin inşallah

ayyy canım nasıl denk gelmiş ama olsun tatlım artık başka birileri gelir yada kadın alırsın ben şimdi bu ay sonunda boya yaptırıcam ondan sonrada temizlik şirketi var 3 kadın gönderiyorlar kapı duvar koltuk cam her yeri buzlar gibi temizliyorlar sadece dolap içleri hariç 100 tl onlar tutucam birde doğuma yakın yine alıcam

Son düzenleme:
ben bebek mağazalarında gördüm ama izmirde inşallah bulurum eczaneden hemen almam lazım bi gece daha çekemem o acıyı.

Selam kızlar nasılsınız bugün bakalım
Ben şimdi s.ocağından geldim vitaminimi vermemişlerdi geçen hafta
Bugün gittim aldım bizim burada pazar da var pazarın içinden bakına bakına
gittim ama kızlar hava ÇOK SICAK yaaa ne yapıcaz biz daha da sıcaklarda
bilmiyorm vallahi.Uzuuuuun bi yürüyüş yaptım çok iyi geldi aslında canım
serin serin şeyler içmek istiyordu gelirkende bi güzel markete uğradım.....
aldım şimdi içiorm...:)))))))))))))

yolculuklardan bahsediliyordu az önce. 31. haftada aydında düğünümüz olacak. doktoruma gidebilirmiyim, izin varmı? dedim. yani, gitmesen iyi olur. uzun süre hareketsiz oturulmasını sevmeyiz, pıhtılaşma problemi olabilir dedi. ama mesafe çok da uzak değil idare edebilirsin dedi.
düğün kaynımın deyince, gitmek istemezsen eğer gidemez diye rapor vereyim sana, raporu ekler, gönderirsin dedi
biz şehirlerarasından sakınırken c.tesi kızıma yatak bakmaya gidiyorduk. önümüzde ani duran bir arabaya arkadan çarptık. allahtan emniyet kemerlerimiz takılıydı, arka koltukta da oğlum oturuyordu. önce korktum bebişime birşey olurmu diye, allahtan tüm gün kıpır kıpırdı. hareketleri hissedince doktora gtmedim. bir sıkıntı olmadı sanırım.
trafik ve yollar o kadar kötü ki, herkese kazasız, sağlıklı günler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…