günaydın canım.günaydınlar herkese
ben de bugun raporluyum,bogazlarim iltihaplanmis...
Allah hepimizin yardımcısı olsun,hayırlısıyla kavusalım ins bebislerimize...
günaydın hoşgeldin...gunaydın guzel annecikler oğlumun arkadasları nasıl bakalım dedik
ben göğüslerime hiç birşey kullanmadım hiçte acı sızı yok çatlama falanda yok süt falan gelme olayıda yok 4 allaha şükürler olsun karnım içinde liarac kullanıyorum evet artık sıcaklar başladı halimiz duman olacak allahtan benim evim serin oluyor o yönden çok şanslıyım yaz için tabi
Geçmiş olsun canım.Ayy kızlar gerçekten de balayımız bitti bitiyor.
Akşam hiiç uyuyamadım bizim oğplan iyice kasıklarıma vurdu hep sırt üstü yatmakta hayal oldu nefes alamıyorm,sağa dönsem uyuyamıyorum sola yatıodum bi.akşam sola döndükçe oğlan içierden resmen ittiriyor çekil der gibi.Tekme de değil resmen gerinir gibi ittiriyor yataa değmiştir heralde ayakları :) hiiç uyuyamadım hiiiç
canım bendede kansızlık cıktı gecen 3 ünite verdiler bu hafta 2 ünite vercekler cok canı acıyo insanın ilacın gıttığı yerı bır bır hıssedıyorum...
sen demır için hangı ilacı kullanıyorsun
Canım Allah sana kolaylık versin insan fazla yatınca bütün sırtı beli ağrıyor.Şu bebiş sağlıcakla geisnde vakti zamanında,bol bol gezersin artık kimse tutamas sizi oğluşunla...canım yaaa yatma sorunu bendede var malesef gündüz hep soluma dönük yatıyorum sırt üstü kesinlikle nefes alamamaya başladım gece arada sağıma yatıyorum ne yapayım artık solum çürüdü valla 24 saat yatıca yatış pozisyonuda bulamyorsun artık benim oğluşta arada vuruyor sola yatınca rahatsız oluyor herhalde diyorum hafif göbeğimi yukarı doğru düzeltiyorum birde yastık koyuyorum rahatlıyorum
Kıslar selam nasılsınız , benİmde ellerde ayakalrda ŞİŞmeler var , uzun zamandır .
Bu cuma tahlİle gİdeceĞİmneden dolayı dİye
günaydın canım hoşgeldin ayak şişmelerin için tuzu kesmen lazım ve yükseğe doğru uzatan lazım canım birde demir hapını ben gece yatarken alıyorum ferrum fort verdi hiç bulantım falan olmuyor canım birde süt peynir gibi demir emilimi yapan gıdalarla birlikte yakın zamanlarda içemememiz lazım en az yarım saat olmalı
bende 3, aydan itibaren basladım ferrum forta ama kusmalarım oluyo diye tok almak zorunda kalıyordum 1 ay içinde asırı kansız kalmısım kı cay kahve kola hıc içmiyorum sigara zaten kullanmıyorum cok uzuldum boyle olmasına
göğüs acısı çekmeyenler şanslı çünkü ben dün resmen mahvoldum ya böyle bi gerilme olamaz hemen ucları için çözüm bulmam lazım normal krem sürünce acaip yanıyor alkollü olduğu için sanırım anlamadım süt üretimi başlıyor sanırım:))
göğüs acısı çekmeyenler şanslı çünkü ben dün resmen mahvoldum ya böyle bi gerilme olamaz hemen ucları için çözüm bulmam lazım normal krem sürünce acaip yanıyor alkollü olduğu için sanırım anlamadım süt üretimi başlıyor sanırım:))
ilk zamnlar çok tuzlu yemiştimm şimdii kestimm ama faydasıı yokkk
Canım Allah sana kolaylık versin insan fazla yatınca bütün sırtı beli ağrıyor.Şu bebiş sağlıcakla geisnde vakti zamanında,bol bol gezersin artık kimse tutamas sizi oğluşunla...
Bu arada kadere bakın.Temizliğe 2 arkadaşım yardıma gelebilirdi burdan iyi olucaktı ama şimdi 2 side hamile biri dolu dolu 3 aylık öteki 6 haftalık :)
bu arada lanson eczanelerde var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?