2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kapı duvar koltuk cam????hem de 100 tl.hangi şirket o cnm?sen istanbulun neresinde oturuyosun???

DİDEEEEEM gördüm seni okuyacağına bi selam yaz kuşum.
ŞEKER ÇOCUKTAN aldık mobilyayı sizi söyledim adamakaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun canım,allah korusun yaaa aman daha da daha da daha da dikkatli olalım kızlar....

defnecim hoşgeldin sende,ben kaçıyorum eczaneye gidicem bende biraz gezicem belki bi yer ayarlayıp misair oluruz bi yere oğluşumla :))

schoban geçmiş olsun allah beterinden korusun. bende geçen gün arkın arabasına bindim arkada oturuyordum ama hemen emniyet kemnrimi taktım bizde arkadan minibüse çarpıyorduk gerçi biz çarpmazdık kesin altına girerdik çok korktum ama emniyet kemeri olduğu için sarsılmadım olduğum yerde kaldım sadece elimdeki telefon ve anahtar fırladı ön tarafa

kIZLAR herkese merhaba,

Aşırı yoğunum sizi özlüyorum beni meraketmeyin diye geldim iyiyim fırsat buldukça yazarım

DİDEEEEEM gördüm seni okuyacağına bi selam yaz kuşum.
ŞEKER ÇOCUKTAN aldık mobilyayı sizi söyledim adamakaydirigubbakcemile3

Canım ne okuması tam yazıcam tel. çalıyor çıldırıcam şimdi. Hangisini aldınız kaça aldınız bir anlatsana adam bizi hatırladı mı?

Aman canım allah korumuş dikkat et kendine..
epidural le doğum düşünen varmıı yada bilgisii olan varmıı
Ben normal epidural düşünüyorum.
uzman tv de anlatılıo ayrıntılı ve ağrisizdoğum.com da

Canım ne okuması tam yazıcam tel. çalıyor çıldırıcam şimdi. Hangisini aldınız kaça aldınız bir anlatsana adam bizi hatırladı mı?

Bizim beğendiğimiz bi takım vardı biliosunuz zaten paylaşmıştım fotolarını burada akvaryum modeli Face e bile koydum geçtiğimiz hafta sonu gittik.Adamla konuştuk pazarlık yapmaya çalıştık falan ama ne fayda :çok üzgünüm:indirmior adam fiyatı 2600 vadeli içinde hiçbirşeysi yok.yatak dolap şifonyer oy.sand.uyk.seti yatağı onun dışında ne bir aksesuar ne bir abajur hiçbişeysi yok.perde halıda istioduk biz baya bi pahalıya mal olacaktı.Bir de adam 2 gün önce telde acayip sinir etti beni gıcık kaptım ne yalan söyliyeyim içimden hiç almak gelmiordu o takımı beğenmiştim ama..Sonra bizim için başkasına yapılan takımı kurdular dün akşam onu görmeye gittik.Bir gittik resmen hayal kırıklığına uğradım:1shok: iyiki de kurun diye ısrar etmişiz görmeden almayız demiştim iyiki de demişim işçiliği boyaması falan hiç hiç hoşuma gitmedi.sevmedim o anda takımı öyle hoş gelmedi gözüme biz dükkandan çıktık eşimle sudan çıkmış balığa döndük resmen hadi sil baştan şimdi ne yapıcaz diye düşünüyoduk.hava da kararmaya başladı tam çıkacakken eşim dedi gel senin şu arkadaşının aldığı yere bakalım tekrar dedidaha önce 1 defa gitmiştik ama 1 defa olduğu için bidaha girebiliriz diye düşündüm.(diğer yerlere en az 2 defa girmişizdir:)
Girdik bir adam vardı öyle ne çok genç ne de yaşlı bir adam alt kata indik tek tek bakıyoruz modellere arkada en sonda solda bir takım vardı tam bebek odası çok şeker bi figür vardı ben zaten o figürü çok beğeniodum.böyle parmağını emen bi bebek figürü baktık aslında güzel falan dedim eşime fiyat sorduk 2850 tl dedi gözlerimiz açıldı tabi çokk geldi.sonra adam ben size bi akşam fiyatı yapıcam siz karı-koca bi konuşun 5 dk.sonra gelicem ben dedi.saat 9 oluyo biz takım beğeniyoruz.kaydirigubbakcemile3sonra biz dedik olur niye olmasın adam geldi 2250 olur size dedi hem de vadeli baya indirdi tabi ama ben dedim tavan lambasını şifonyer abajurunu perdesini isimliğini de istiyorum dedim.böyle uyku seti dolap kulpları perdesi falan hep aynı desen bi dedolabın camlarına aynı desen den koyucak işte bütün hepsi 2600 8 taksit dedi okey dedik.Sizi söyledik eşimlekaydirigubbakcemile3eşimin arkadaşı buradan almış falan dedi adamı da alet ediyorumkaydirigubbakcemile3anlata anlata o da kim kim soyadınızı bi türlü hatırlyamadm face den falan eşinin ismini de hatırlayamadm.sonra takımı söyledim oturd.yeri adam çıkardı dedim iyi anlattı sizi tam zamanında teslimat yapmışsınız falan işte adamın gözleri parladı valla arayıp teşekkür ederse hiç şaşırma.4 haziranda teslimat...:lepi:

Kizlar biss kaçar 1 arabasına yetişicess dr gelince haberleri veririm şimdi babmız geirse yine beni pc başında görürse bu sefer kırıcak kaydirigubbakcemile3...
Sürekli sizden bahsedip duruyorum gına geldi adama geçen yine mi onlar dedi kaydirigubbakcemile3 ama dr gelince bana çok moral verdiniz eve akşam gelince beni mutlu mesut görünce çok sevindi.Diodur aman iyiki bunlar var yoksa bu deli karı başımda dır dır kaydirigubbakcemile3 ona sarıyorum yoksa hep

Son düzenleme:
Çok sevindim canım Allah güle güle kllanmayı nasip etsin...

epidural le doğum düşünen varmıı yada bilgisii olan varmıı

BEN BEN BENhihoyyytbilgim de var sanıyorum kaydirigubbakcemile3baya araştırdım çünkü ne sitersen sorabilirsin.Benim şuan aklıma tek takılan şey biyerde okudum ep.an.normal doğum 38-42 haft.arası yapılıor diyordu.yani 38 den önce doğurursak yapılamıor mu onu bilmiyorm...

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel bitanem.))))

Pelin ben de hep sizden bahsediyorum kocişe kırklarelindeki kız falan diyorum:)))didemi bilior zaten:)))kaydirigubbakcemile3
bu haftasonuda o getiricek beni belki kızıyordur kendi kendine bana da deli diodur yalnız yanız kafay yedi sanal alemde takılıo işte zavallı falan diodur:)))hahaha :roflol:

Çiğdem inanmıycaksın ama aynı takımın pembesi ve kendi takımım arasında kararsız kaldım hatta avize olarak bile onun üstündekini seçmiştim süper güzel 1 takım güle güle kullanın canım. Ama çoook kokuyo.Şimdi nesi var içinde ben anlamadım dolap yatak şifonyer oyuncak sepeti askı uyku seti var. Perde?halı?avize?cibinlik?

haaa didem bi de ben bizim takımın rafını beğenmemiştim çok sade düz bişeydi bi de isimlik istedim yoktu bizim takımda dedi yukarıda bi takımda isimlik var güzel dedi bi bakın dedi bir baktık sizin takımın isimliği pembiş bişey simlisimili böyle hoşumuza gitti derken ben sizin takımı inceliodum bi yandan kaydirigubbakcemile3bi baktım sizinkinin rafıda güzel kaydirigubbakcemile3çatı gibi böyle aynı renkte dedim ben rafıda böyle istiyorum isimlikte güzel adam tamam dedikaydirigubbakcemile3

yatak, şifonyer, dolap (şifonyerde ve dolapta bazı değişiklikler oldu)oy.sandığı,rafı,isimliği,uykuseti,yatağı,perdesi,tavan abajuru,şifonyer abajuru(abajurlara 140-140 280 demişti de ikisi 140 a geldi bi de taksitli olmaz perdeyle abajur demişti ısrarla onları da kattı taksite)cibinliği dandik gibi geldi gözüme istemedim halısı yok bir de içinde ayriyetten bakıcaz onu...işte hepsi 2600 8 taksit.sizinkine göre biraz pahalı galiba ama siz peşin almıştınız demi?abajurlar aynı seninkinden mavisi işte üzerinde dond.kulahı falan var çok hoşuma gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…