2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz anca kahvaltı yaptık geldik

tehlikesi var mıı ?? her hastaneye güvenebilirmisinn ? sen hangi hastanede yapmayı düşüyoosunn yakınsa bende gidebilirimm :)

tehlikesi var mıı ?? her hastaneye güvenebilirmisinn ? sen hangi hastanede yapmayı düşüyoosunn yakınsa bende gidebilirimm :)

canım tehlikesi var mı?her anestezi şeklinin bir tehlikesi var ama bu ap.anestezi varya hastanelrde hergün onlarca kişilere yapılıor.Benim kızkardeşim dev.hastanesinde çalışıor bana diyor ki (ben de acaba teh.varmı falan diyodum)neden bukadar ince düşünüosun hergün onlarca kişi gelior bacak kalça diz ayak ameliyatları hep ep.anestezi ile yapılıor diyor.millete söyliyince hemen(bilmeyenler tabi)aaaa belden iğne sakat falan kalınıyormuş onda sakın yaptırma diyip duruyorlar.Yani bilmiorlar ki okadar kişiyi böyle uyuşturuyorlar.sonra ameliyat edilen hastalara ve epidural ile sezeryan olacaklara belden daha fazla ilaç verilior.eğer ki normal doğumda ep.yapılacaksa daha az ilaç verilior.hatta doğum esnasında eline küçük böyle pompa gibi bişey veriliormuş ağrıyı hissetmeye başladığın an tekrar sıkıorsun onu ilaç püskürtülllüor oradan rahat bi doğum sağlıor.okadar çok araştırdım ki benim de senin gibi kaffamda soru işaretleri vardı.Eşimin kuzeni hemşire ona sordum anestezi uzmanını seçsem falan kendim dedim dışarıdan getirsem dedim.ben özel gop ta doğ.yapıcam kısmetse o da yıllarca orada hemşirelik yapmış.bana dedi ki çok fazla ince düşünüyorsun hergün dünya kadar insana ep.an.yapılıor dğum veya ameliyat dedi hem o hastanenin bütün anestezist leri gayet iyi dedi.içim rahatladı açıkçası ben araştırmıştım netten ist.içinde en iyi an.uzmanlarından biri ep.norm.doğ.hakkında da kitap yazmış adam NEZİH BERKSOY netten bi araştır bak istersen.Yani diyeceğim çok çok ince düşünmemek gerekir.benim kayınvalidem bu kış ayağından ameliyat oldu 1 gece hastanede yattı ep.anestezi yapmışlar hiç haberimiz yok anestezi uzm.kimdir bilmiyoruz düşün yani....

hayırlı olsun çiğdemcin oğluşunun odası benim oğluşumun bir odası olamayacak ne yazıkki (

teşekkürlerr haklısınn sezeryan kadar tehlikesii yokmuşş :ecrin_bebek:

canım bizim ev kira değil ama çok küçük yatak odama bile park beşik zor sığıyor düşün ama dediğin gibi kirada olmaktansa ne yapalım hayırlısı

bizizm de oda var ama ilerde kucuk bir eve gecersek diye almaa cesaret edemiyorum
neyse saglik olsun :)

canım çok sewindim senin adına:))) üzerinizden nasıl bir yük kalkmıştır kimbilir:))
güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallaah mobilyanızı:)
benimde belli oldu sonunda karar verebildik bugün siparişini vereceğiz bir aksilik olmazsa:)
buarada isimlik demişsin o dediğin nasıl oluyor ben bilemedim

iyigunlerde kullanın odanızı çıgdemcım

teşekkürler kızlar valla benim değil ama eşimin üzerinden büyük bir yük kalktıkaydirigubbakcemile3çünkü maskoya tam olarak 6.gidişimizde karar verebildik.
canım o İSİMLİK dediğim duvara asılıyor böyle mesela bir bulut deseni yapıorrlar yine mobilyanın renginden mobilyadan üzerine renkli falan DORUK yazılıor öyle yani desenler heryerde değişik değişik olabiliyor...

kızlar ben kaçıorm k.validemle dışarı çıkıcaz bebişin eksiklerine bakıcaz pazara uğruycaz nezaman gelirim artk bilmiorm ama geldim mi yazarım şimdilik byy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…