BEN BEN BENhihoyyytbilgim de var sanıyorum kaydirigubbakcemile3baya araştırdım çünkü ne sitersen sorabilirsin.Benim şuan aklıma tek takılan şey biyerde okudum ep.an.normal doğum 38-42 haft.arası yapılıor diyordu.yani 38 den önce doğurursak yapılamıor mu onu bilmiyorm...
tehlikesi var mıı ?? her hastaneye güvenebilirmisinn ? sen hangi hastanede yapmayı düşüyoosunn yakınsa bende gidebilirimm :)
hayırlı olsun çiğdemcin oğluşunun odası benim oğluşumun bir odası olamayacak ne yazıkki(
hayırlı olsun çiğdemcin oğluşunun odası benim oğluşumun bir odası olamayacak ne yazıkki(
çok gÜzel tatlım fİyat da taksİtlİ İÇİn sÜper ben demİŞtİm sana
teşekkürler nurcancım üzülme odan mı yok fazladan ondan mı yapamıyorsun?hoşgeldin bu arada...
biz de oda yapmayacağız,kirada oturduğuğmuz için..
canım tehlikesi var mı?her anestezi şeklinin bir tehlikesi var ama bu ap.anestezi varya hastanelrde hergün onlarca kişilere yapılıor.Benim kızkardeşim dev.hastanesinde çalışıor bana diyor ki (ben de acaba teh.varmı falan diyodum)neden bukadar ince düşünüosun hergün onlarca kişi gelior bacak kalça diz ayak ameliyatları hep ep.anestezi ile yapılıor diyor.millete söyliyince hemen(bilmeyenler tabi)aaaa belden iğne sakat falan kalınıyormuş onda sakın yaptırma diyip duruyorlar.Yani bilmiorlar ki okadar kişiyi böyle uyuşturuyorlar.sonra ameliyat edilen hastalara ve epidural ile sezeryan olacaklara belden daha fazla ilaç verilior.eğer ki normal doğumda ep.yapılacaksa daha az ilaç verilior.hatta doğum esnasında eline küçük böyle pompa gibi bişey veriliormuş ağrıyı hissetmeye başladığın an tekrar sıkıorsun onu ilaç püskürtülllüor oradan rahat bi doğum sağlıor.okadar çok araştırdım ki benim de senin gibi kaffamda soru işaretleri vardı.Eşimin kuzeni hemşire ona sordum anestezi uzmanını seçsem falan kendim dedim dışarıdan getirsem dedim.ben özel gop ta doğ.yapıcam kısmetse o da yıllarca orada hemşirelik yapmış.bana dedi ki çok fazla ince düşünüyorsun hergün dünya kadar insana ep.an.yapılıor dğum veya ameliyat dedi hem o hastanenin bütün anestezist leri gayet iyi dedi.içim rahatladı açıkçası ben araştırmıştım netten ist.içinde en iyi an.uzmanlarından biri ep.norm.doğ.hakkında da kitap yazmış adam NEZİH BERKSOY netten bi araştır bak istersen.Yani diyeceğim çok çok ince düşünmemek gerekir.benim kayınvalidem bu kış ayağından ameliyat oldu 1 gece hastanede yattı ep.anestezi yapmışlar hiç haberimiz yok anestezi uzm.kimdir bilmiyoruz düşün yani....
canım bizim ev kira değil ama çok küçük yatak odama bile park beşik zor sığıyor düşün ama dediğin gibi kirada olmaktansa ne yapalım hayırlısı
Bizim beğendiğimiz bi takım vardı biliosunuz zaten paylaşmıştım fotolarını burada akvaryum modeli Face e bile koydum geçtiğimiz hafta sonu gittik.Adamla konuştuk pazarlık yapmaya çalıştık falan ama ne fayda :çok üzgünüm:indirmior adam fiyatı 2600 vadeli içinde hiçbirşeysi yok.yatak dolap şifonyer oy.sand.uyk.seti yatağı onun dışında ne bir aksesuar ne bir abajur hiçbişeysi yok.perde halıda istioduk biz baya bi pahalıya mal olacaktı.Bir de adam 2 gün önce telde acayip sinir etti beni gıcık kaptım ne yalan söyliyeyim içimden hiç almak gelmiordu o takımı beğenmiştim ama..Sonra bizim için başkasına yapılan takımı kurdular dün akşam onu görmeye gittik.Bir gittik resmen hayal kırıklığına uğradım:1shok: iyiki de kurun diye ısrar etmişiz görmeden almayız demiştim iyiki de demişim işçiliği boyaması falan hiç hiç hoşuma gitmedi.sevmedim o anda takımı öyle hoş gelmedi gözüme biz dükkandan çıktık eşimle sudan çıkmış balığa döndük resmen hadi sil baştan şimdi ne yapıcaz diye düşünüyoduk.hava da kararmaya başladı tam çıkacakken eşim dedi gel senin şu arkadaşının aldığı yere bakalım tekrar dedidaha önce 1 defa gitmiştik ama 1 defa olduğu için bidaha girebiliriz diye düşündüm.(diğer yerlere en az 2 defa girmişizdir:)
Girdik bir adam vardı öyle ne çok genç ne de yaşlı bir adam alt kata indik tek tek bakıyoruz modellere arkada en sonda solda bir takım vardı tam bebek odası çok şeker bi figür vardı ben zaten o figürü çok beğeniodum.böyle parmağını emen bi bebek figürü baktık aslında güzel falan dedim eşime fiyat sorduk 2850 tl dedi gözlerimiz açıldı tabi çokk geldi.sonra adam ben size bi akşam fiyatı yapıcam siz karı-koca bi konuşun 5 dk.sonra gelicem ben dedi.saat 9 oluyo biz takım beğeniyoruz.kaydirigubbakcemile3sonra biz dedik olur niye olmasın adam geldi 2250 olur size dedi hem de vadeli baya indirdi tabi ama ben dedim tavan lambasını şifonyer abajurunu perdesini isimliğini de istiyorum dedim.böyle uyku seti dolap kulpları perdesi falan hep aynı desen bi dedolabın camlarına aynı desen den koyucak işte bütün hepsi 2600 8 taksit dedi okey dedik.Sizi söyledik eşimlekaydirigubbakcemile3eşimin arkadaşı buradan almış falan dedi adamı da alet ediyorumkaydirigubbakcemile3anlata anlata o da kim kim soyadınızı bi türlü hatırlyamadm face den falan eşinin ismini de hatırlayamadm.sonra takımı söyledim oturd.yeri adam çıkardı dedim iyi anlattı sizi tam zamanında teslimat yapmışsınız falan işte adamın gözleri parladı valla arayıp teşekkür ederse hiç şaşırma.4 haziranda teslimat...:lepi:
canım çok sewindim senin adına:))) üzerinizden nasıl bir yük kalkmıştır kimbilir:))
güle güle sağlıklı günlerde kullanın inşallaah mobilyanızı:)
benimde belli oldu sonunda karar verebildik bugün siparişini vereceğiz bir aksilik olmazsa:)
buarada isimlik demişsin o dediğin nasıl oluyor ben bilemedim
iyigunlerde kullanın odanızı çıgdemcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?