teşekkürler kızlar valla benim değil ama eşimin üzerinden büyük bir yük kalktıkaydirigubbakcemile3çünkü maskoya tam olarak 6.gidişimizde karar verebildik.
canım o İSİMLİK dediğim duvara asılıyor böyle mesela bir bulut deseni yapıorrlar yine mobilyanın renginden mobilyadan üzerine renkli falan DORUK yazılıor öyle yani desenler heryerde değişik değişik olabiliyor...
anladım cnm kapıya asılıyor.bende gidince bir bakayım :)buarada iyi gezmeler size..
benim bebişimin o kdr eksiği var ki anlatamam sizeee...
hepsi son ana kaldı sanırsam ühühüh
keske son ana bırakmasaydın cok zor oluyor..
bende anemı beklıyorum oğlumun kıyafetlerını yıkayıp utulemek için bıde cantamızı hazırlarız sonra beklerız bebişi
keske son ana bırakmasaydın cok zor oluyor..
bende anemı beklıyorum oğlumun kıyafetlerını yıkayıp utulemek için bıde cantamızı hazırlarız sonra beklerız bebişi
off sorma hemde nasıl zor olacak benim için
oğlumun toplu alışverişini ananesi yapacak onu bekliyoruz bizde.allahtan ki odasını belirledik o kalktı üzerimizden.daha yatağı halısı perdesi oyun parkı arabası...çok vaar çook
bizde annanesini bekliyoruz annem senın beğendiklerinden alalım dedi babanesi getırdı bızde bişiler aldık besik yerine park yatak aldık ve cocuk dolabı daha var halı perde vs vs onlarıda mecburıyetten gece erteledık
İnşallah çıkmaz canım. benim çok yüksek değil gerçi. 185 sınır 191 çıktı. diğer 3 değer normal. ama dr. diyetisyen görsün biraz dikkatli olmakta fayda var dedi. canım sıkıldı benim de
slm kızlar naıslsınız bi bakayım dedim ama yine vaktim yok
haftaya dönüyorum inş evime
dün dr.daydım yine istirahat verdi yataktan çıkmak yok dedi bebeğin eşi aşağıdaymış kanamam oluyor diye ama yatmak ne mümkün gelen gidenden evime bi gitsem bişey olmazmış öyle diyolar bi de
tam sinir harbindeyim
hepinizi öpüyorum
kimsenin sesi çıkmıyor bu arada öğlen kızım coştu ama eşim yine hissedemedi adamacağızla dalga geçti resmen eşim bi kanepede ben diğerinde yatıyordum baktım baya sıkı vuruyor çağırdım bekledi 5 dk bi şey yok tam gitti uzandı tekrar bizim ki başladı dedim bu sefer sessiz çağırayım allahım geliyo babası yine duruyo inanırmısınız tam 20 dk dalga geçti bende dedim daha şimdiden parmağında oynatıyor bizi eşimde pes etti artık sinirlendi yazık:)))
cnm şimdi erzurumdayım bursaya evşme dönücem uçak biletleri hazır eğer kanamam durursa gelicem dr.ancak o zaman izin verdi ama durmasada dönücem kafama koydum çünkü butda bir saat bile yatmam mümkün olmuyor cnm ya gelen giden çok ev işi bitmiyor kızım ilgi istiyor kaynanamda benimle gelecek umreye gidecek bir hafta evde idare eder olmadı annem gelir cnm ya
30.haftada falan düzelir dedi dr.um bakalım inş düzelir cnm
sanada geçmiş olsun tatlım atlatmışssın ne güzel darısı başıma
kimsenin sesi çıkmıyor bu arada öğlen kızım coştu ama eşim yine hissedemedi adamacağızla dalga geçti resmen eşim bi kanepede ben diğerinde yatıyordum baktım baya sıkı vuruyor çağırdım bekledi 5 dk bi şey yok tam gitti uzandı tekrar bizim ki başladı dedim bu sefer sessiz çağırayım allahım geliyo babası yine duruyo inanırmısınız tam 20 dk dalga geçti bende dedim daha şimdiden parmağında oynatıyor bizi eşimde pes etti artık sinirlendi yazık:)))
ahhh canım sorma bizim oğlanda öyle yapıyordu babası geldığınde kıpırdamıyordu elini falan koyduğunda ama biyerde okumustum anne elini ayırt edebikliyormus simdi alıstı babasınada tepkı verıyor konusunca üzülmesin esin benımkı dudağını bukup gıdıyordu yanımızdan konussun onunla alısıolar