selam kızlar geldim ben şimdi ama çok çok çok yoruldum..k.valideme dedim pazara girmeyelim diye yok yok pazar içinden yürür geliriz eve dedi.senağlamabaşka yerden pazarın taaaa sonuna kadar yürüdük oradanda pazara girdik çarpan çarpana bide sıcak ağırdan ağırdan cnm çıktı vallahi şimdi başım ağrıyor iyiyken hasta ettim kendimi ben biliodum böyle olacağınışimdi bişeyler yiyim çok acıktımcokacimcoook
usgde görünüyor plesenta previa ama benim ki 12. haftada detaylıda görünmüştü ondan öncede çok hafif kanamam olmuştu ama o zaman kendi usgsinde anlayamıştı dr bide çok küçüktü o zaman 7. haftada falandık sanırım. bende şimdi dışarı çıktım valla allah yardımcımız olsun biz napıcaz sıcakta
ahhh canım sorma bizim oğlanda öyle yapıyordu babası geldığınde kıpırdamıyordu elini falan koyduğunda ama biyerde okumustum anne elini ayırt edebikliyormus simdi alıstı babasınada tepkı verıyor konusunca üzülmesin esin benımkı dudağını bukup gıdıyordu yanımızdan konussun onunla alısıolar
benimkini babası yakaladı ama abisine bir türlü selam vermiyor. oğlum geliyor, sesleniyor, karnımı okşuyor, öpüyor ama tık yok. sadece bir sefer dışarıdan gördü karnımın hareket ettiğini, nasıl gözleri parladı görmeliydiniz...
babası bir kere hissedebildi sadece dün bütün gece eli karnımdaydı ama bizim kız inatçı bir kere tekmelemedi hareket etti ama hep içerden yani sert vurmadı dışarı bende kameraya çekmeye karar verdim en azından öyle görsün:)
babası bir kere hissedebildi sadece dün bütün gece eli karnımdaydı ama bizim kız inatçı bir kere tekmelemedi hareket etti ama hep içerden yani sert vurmadı dışarı bende kameraya çekmeye karar verdim en azından öyle görsün:)
bizim babamızın hissetmemesi görmemesi mümkün değil karnımı açtığım zaman zaten herşey meydanda şişlikler ordan oraya geziniyor..kaydirigubbakcemile3elini koyduğu anda zaten gümmmmm:teytey:
Bizim klimada yatak odasındakaydirigubbakcemile3arçelikten hediye vermişlerdi bütün eşyaları oradan alınca..bizde küçük diye y.odasına taktırdık.bu yaz da ot.odasına taktırıcaz sanırım..ama çok iyi oluyor y.odasında bi de eşim altına L şeklinde bi sac yaptırdı çok hafif açıyyoruz tatlı tatlı serinletiyor içeriği öyle çarpmıyor...