2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çiğdem ne o 205 bana da anlatın kafam çok karışık zaten yormayın beni nolur ağlıycam çok yoruldum

canımcım sen bukadar yoğun değildin ne oldu sizin bu işlere böyle???

Ya tatlım 3 ayda 1 geçici vergi verilir muhasebede bizde 5 firma var eee hepsi 3 kişiye kalınca şiştik iyice...Cumadan sonra daha rahatım işallah. Stajer bile gitti üfff bir yandan evrak takıyorum göya ağır kaldırmamam lazım üfffff neyse 3 hafta sonra rapor alabilirim kafamı attırırlarsa basıp gidicek beklemiycem 35.-36. haftalarıklava:

dosyalama mı yapıosun cnm benim yapamıorm desene yaaa..kaldırma ağır falan...

kızlar eşlerinizle aranız nasıl iş konusunda bizimki iş beklemiyor benden kendide yapmak pek istemiyor ama kalmasın diye ben yavaş yavaş yapıyorum geçen mutfağın tüllerini yıkadım o asıcak tabi sen bunu yeni yıkamadınmı diyor sekiz ay oldu dedim bende birde mutfak dolaplarının içlerini silmek istiyorum doğumdan önce dedim iş arama kendine diyo

Benim aşkitom bana yapma diyor neredeyse dövecek beni ama ben durmuyorum eskisi gibi olmasada yapıorum.Doğumdan önce de aynen mut.dolap.içleri silinecek mutfak boydan boya fayans onlar silinecek banyonun fayansları yıkanacak kocişle beraber. yapıcaz dedim ona yapmamız lazım diye tamam dedi sabırsızlanıyorum ama
temmuz başında falan yapıcaz doğuma yakın olsun diye.Geri kalan heryerim toplu
allahtan çekmecelerim dolap içlerim falan...Bir de ben 3-4 ayda bir fayans araları için açık deterjancıdan wclet diye bi deterjan alıodum onu döktüğüm zaman böyle fayans arası kapkara bile olmuş olsa coosss diyor böyle bütün kirleri temizliyor.bitane bulaşık süngerlerinden alıp tek tek süngerliyordum yerleri.Çok güzel oluyor ama yapamam onu
hamileliğimde de hi yapmadım eşime rica edicem yapar heralde çünkü çok güzel oluyor tavsiye ederim...

Ben zaten hamile kalmadan da ev işi yapmazdım omurgam kırık ya benim yasak bana süpürge filan sadece ütü ve yemek yapardım yine aynen öyle haftada 1 kadınla annem gelip toparlıyorlar o kadar. Tabi arada wc ovuyorum toz alıyorum filan ama büyük temizlik yasak. Eşime kalsa 2 ay 1 şey yapmamsam neden yapmadın demez zaten o ama yardım asla ama asla etmez(

Bu arada çiğdeo bence süper ama mıknatıs yok gibi geldi bana

büyük temizlik yasak ne güzelkaydirigubbakcemile2
benim büyük temizliğim hiç olmuyodu hamileliğimden önce ben hep büyük yapıom zaten
bi de evin eşyalarını da ona göre aldım mesela halılarım hiç öyle koltuk altına falan girmez hemen toplayıp silicen altını öyle yerde fazladan eşyada istemem o duruma takıntılıyım altları boş olacak ki kolayca silip süpüreyim o yüzden elle silmek yani vileda dışında eğilip
te silmek benim için büyük temizlikti işte 2.senemde de fayanslarımı silicem yemek falan da yapılmadığı için temizler aslında...

Bende beğendim didemcim çok tatlı belki mıknatıslı olursa 30-40 tane olabilir ondan...

Çiğdoş kız amma pahalı zevklerin var onlardan birinin 10 tanesi 21tl diğerinin 8 tanesi 21tl. Benimkinin 15 tANEsi yoksa tabii onlar daha bile güzel ama 60 adet olunca bütçeyi de düşünmek lazım

ayyy tıpkı benımkı yenı yıkamadınmı yenı yaptınyaa bıde gecen hastanede yatınca iş yaparken görsün kızıyor kendıde yapmıyor temızmıs ona kalsa ........kokarız herhalde simdide cok yoruluyorum kansızlık var dıyee ama mecburen yoksa ne rahat oturabılırım nede yatabılırım halı bıle yamulsa sinir olan tıplerdenım malesef

Çiğdoş kız amma pahalı zevklerin var onlardan birinin 10 tanesi 21tl diğerinin 8 tanesi 21tl. Benimkinin 15 tANEsi yoksa tabii onlar daha bile güzel ama 60 adet olunca bütçeyi de düşünmek lazım

ciddimisn hiiççç bakmadım fiyatlarına falan ee maldan anlamazsan paradan anla demişler ben maldan anlayanlardanımkaydirigubbakcemile3ama seninki de diğerlerinden çok daha güzel göze hoş gelior diğerlerini pek beğenmedim ben çok sade sıradan şeylerr...

benimki de yapıo onu neresi kirli şimdi bunun?pek görmüyorlar erkekler bana geçen gün diyo ki bütün kış boyunca 1 kere cam silinir siz ne diye silip silip duruyosunuz kışın batıo gene diyokaydirigubbakcemile3ama ben yapmamız lazım aşkım olmaz falan dersem bakıo ben yapıcam hemen yardım moduna geçio aşkım benim...

Aman napalım herşeyi olsun da çok abartılı olmayı versin sonuçta ona 2 katı para versem başka şeyden kısmam gerekecek herşeyi tam olsun bende uygun ama güzel şeyler arıyorum işte bulamadıklarım mecbur pahalısı olacak boşuna mı çalışıyorum bu saatlerde ayaklarım davul gibi hep masal için:)

valla ben de gereksiz gördüğümden mevlutte dağıtmayacağım hem madem yok burada öyle bişey dağıtmayıveririm yakınlarıma dağıtırım bi tek.gerek yok sonra zararı bize ben bi çok şeyden kısmaya çalışıom bu aralar eşimde kızıo bana napıym dünyanın şeyi alınacak daha bir an önce toparlanalım bitirelim borç morç kalmasın istiyormm.
ayy ayaklarım dedinde benimkilerde felaket ağrıyor sabah beri gezdim bugün ayaklarım resmen zınnn diye ötüyor.şimdi çıkıcam ben de aşağıya inicem yemek falan yapılacak daha birkerecik hazır sofraya gelmedim gelsem nası gönlüm olacak varya ama hiç olmuyo öyle bişey..:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…