Tüm konuyu okumadım senin yazdıklarını okudum ama:)))
ben 205 i çok beğendim oğlum iyi geceler erkek şekerlerinde maviş maviş ama şekeri nerde anlamadım mıknatıslı mı oluyo acaba
canımcım sen bukadar yoğun değildin ne oldu sizin bu işlere böyle???
Çiğdem ne o 205 bana da anlatın kafam çok karışık zaten yormayın beni nolur ağlıycam çok yoruldum
Ya tatlım 3 ayda 1 geçici vergi verilir muhasebede bizde 5 firma var eee hepsi 3 kişiye kalınca şiştik iyice...Cumadan sonra daha rahatım işallah. Stajer bile gitti üfff bir yandan evrak takıyorum göya ağır kaldırmamam lazım üfffff neyse 3 hafta sonra rapor alabilirim kafamı attırırlarsa basıp gidicek beklemiycem 35.-36. haftalarıklava:
bEN KARAR VERDİM 100 ADET BUNDAN YAPTIRICAM MEVLUT İÇİN.
http://www.biryastiktakocayin.com/?L=urunler.detay&idurun=15&idkategori=21
Hastane için de 60adet melodiden çikolata üstü biblo alıcam
Bir de aynı yerden hatıura defteri alıcam herkes kızıma bir şey yazsın diye
kızlar eşlerinizle aranız nasıl iş konusunda bizimki iş beklemiyor benden kendide yapmak pek istemiyor ama kalmasın diye ben yavaş yavaş yapıyorum geçen mutfağın tüllerini yıkadım o asıcak tabi sen bunu yeni yıkamadınmı diyor sekiz ay oldu dedim bende birde mutfak dolaplarının içlerini silmek istiyorum doğumdan önce dedim iş arama kendine diyo
Ben zaten hamile kalmadan da ev işi yapmazdım omurgam kırık ya benim yasak bana süpürge filan sadece ütü ve yemek yapardım yine aynen öyle haftada 1 kadınla annem gelip toparlıyorlar o kadar. Tabi arada wc ovuyorum toz alıyorum filan ama büyük temizlik yasak. Eşime kalsa 2 ay 1 şey yapmamsam neden yapmadın demez zaten o ama yardım asla ama asla etmez(
Bu arada çiğdeo bence süper ama mıknatıs yok gibi geldi bana
ÇİKOLAta için de http://www.melodi.com.tr/# adresine girin türkçeytii seçin oradan yaldızlı ve dekorluları seçin 070010 olandan alacağım nasıl sizce
kızlar eşlerinizle aranız nasıl iş konusunda bizimki iş beklemiyor benden kendide yapmak pek istemiyor ama kalmasın diye ben yavaş yavaş yapıyorum geçen mutfağın tüllerini yıkadım o asıcak tabi sen bunu yeni yıkamadınmı diyor sekiz ay oldu dedim bende birde mutfak dolaplarının içlerini silmek istiyorum doğumdan önce dedim iş arama kendine diyo
Çiğdoş kız amma pahalı zevklerin var onlardan birinin 10 tanesi 21tl diğerinin 8 tanesi 21tl. Benimkinin 15 tANEsi yoksa tabii onlar daha bile güzel ama 60 adet olunca bütçeyi de düşünmek lazım
ayyy tıpkı benımkı yenı yıkamadınmı yenı yaptınyaa bıde gecen hastanede yatınca iş yaparken görsün kızıyor kendıde yapmıyor temızmıs ona kalsa ........kokarız herhalde simdide cok yoruluyorum kansızlık var dıyee ama mecburen yoksa ne rahat oturabılırım nede yatabılırım halı bıle yamulsa sinir olan tıplerdenım malesef
Aman napalım herşeyi olsun da çok abartılı olmayı versin sonuçta ona 2 katı para versem başka şeyden kısmam gerekecek herşeyi tam olsun bende uygun ama güzel şeyler arıyorum işte bulamadıklarım mecbur pahalısı olacak boşuna mı çalışıyorum bu saatlerde ayaklarım davul gibi hep masal için:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?