didemcim hiç konuşulmamış 2 günden beri ne yapıcaz ki yarın perşembe 2 güncük kaldı valla farketmez bana .... nın yemek.katında biyerde oturuveririz:))))
ben 1 kutu lokum alıp. minik büzgülü keselere 1er adet koyup büzmeyi ve dağıtmayı planlıyorum.
1 kasa lokum 30 tl olsa içinde en az 150 çıkıyor. 100 kesede 20 tl 50 tlye işi bititrmeyi planlıyorum
ben 1 kutu lokum alıp. minik büzgülü keselere 1er adet koyup büzmeyi ve dağıtmayı planlıyorum.
1 kasa lokum 30 tl olsa içinde en az 150 çıkıyor. 100 kesede 20 tl 50 tlye işi bititrmeyi planlıyorum
valla ben de gereksiz gördüğümden mevlutte dağıtmayacağım hem madem yok burada öyle bişey dağıtmayıveririm yakınlarıma dağıtırım bi tek.gerek yok sonra zararı bize ben bi çok şeyden kısmaya çalışıom bu aralar eşimde kızıo bana napıym dünyanın şeyi alınacak daha bir an önce toparlanalım bitirelim borç morç kalmasın istiyormm.
ayy ayaklarım dedinde benimkilerde felaket ağrıyor sabah beri gezdim bugün ayaklarım resmen zınnn diye ötüyor.şimdi çıkıcam ben de aşağıya inicem yemek falan yapılacak daha birkerecik hazır sofraya gelmedim gelsem nası gönlüm olacak varya ama hiç olmuyo öyle bişey..:çok üzgünüm:
merhaba güzel anneler evimi sildim süpürdüm çamaşırlarımı yıkadım bulaşıkları makineye attım balkonumu yıkadım valla hafta sonuna iş bırakmayayım diye her bir şeyimi hallediyorum pazar eşimin arkadaşları gelecek cumarteside bizim buluşma var rahat rahat dedikodu yapmak için her birşeyimi yapıyorum valla toz alınacak ama onu bu gün yapamam yarına kaldı artık :)))
selam arkadaşlar
ya bişey sorucam ben kıyafet konusuna çok takılıyorum hamile pantolonlarımı bile sanki bir aya kadar giyemeyeceğim.sonra hamile çamaşırı aldım onların bile beli sıkıyo gibi, arada eski kendi çamaşırlarımı kullanıyorum yani lastikler kasık bölgeme geliyo e accık da sıkıyo bebişe bi zararı varmı acaba çok tedirgin oluyorum siz ne yapıyorsunuz? bana da bi fikir verin
canım ben anadolu yakasında acıbademde oturuyorum görümcem buldu kayınvalideme geldiler herşeylerini kendileri getiriyorlar deterjan bez vs öylede güzel yapıyorlar tertemiz koltukları çekiyorlar dip bucak süpürüyorlar
selam arkadaşlar
ya bişey sorucam ben kıyafet konusuna çok takılıyorum hamile pantolonlarımı bile sanki bir aya kadar giyemeyeceğim.sonra hamile çamaşırı aldım onların bile beli sıkıyo gibi, arada eski kendi çamaşırlarımı kullanıyorum yani lastikler kasık bölgeme geliyo e accık da sıkıyo bebişe bi zararı varmı acaba çok tedirgin oluyorum siz ne yapıyorsunuz? bana da bi fikir verin
canım iç çamaşırım ben halan eskileri giyiyorum göbeğimin altında bırakıyorum sıkı gelmiyor ama benimkiler pantalonda 1 tane hamile pantalonun var halan sıkmıyor canım