2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didemcim hiç konuşulmamış 2 günden beri ne yapıcaz ki yarın perşembe 2 güncük kaldı valla farketmez bana .... nın yemek.katında biyerde oturuveririz:))))

ben 1 kutu lokum alıp. minik büzgülü keselere 1er adet koyup büzmeyi ve dağıtmayı planlıyorum.
1 kasa lokum 30 tl olsa içinde en az 150 çıkıyor. 100 kesede 20 tl 50 tlye işi bititrmeyi planlıyorum

neyse ben kaçtım kızlar..
efsanur iyi fikirmiş canım aslında...keseler de şöyle biraz allı pullu canlı bişi olursa süper olur...

evet evet kız ben en çok seni görecem diye heyecanlanıom vallakaydirigubbakcemile3

Aynen canım aynenhihoyyyt
ben 1 kutu lokum alıp. minik büzgülü keselere 1er adet koyup büzmeyi ve dağıtmayı planlıyorum.
1 kasa lokum 30 tl olsa içinde en az 150 çıkıyor. 100 kesede 20 tl 50 tlye işi bititrmeyi planlıyorum

Bilgisayardan da bebişin adını çıkartıp yapıştırabilirsin canım altına sevimli 1 bebek figürü de yazdırırsın karikatür gibi bence çok güzel olur

çOK GÜZEL OLMUŞ TATLIM KAPI SÜSÜ ben aldım ama:))

Bu arada artık Masal benim canımı yakıyor oynayınca yaws daha doğrusu vurunca size de oluyor mu

eee 40 tane bardak nereden ulucam ben ay hiç sevmem plastik bardak tabağı artık annemdekileri alır ghelirim

Bu arada elektreik kesildi jeneratör idare etmez bilgisayarı kapatın diyorlar çıkmam lazım çok öptüm hepinizi

bende canım akşam istiyorumki sevdiğim yemekler hazır olsa masada rahat oturup yesem ama yapıcak biri yokki hepsi bana bakıyor

merhaba güzel anneler evimi sildim süpürdüm çamaşırlarımı yıkadım bulaşıkları makineye attım balkonumu yıkadım valla hafta sonuna iş bırakmayayım diye her bir şeyimi hallediyorum pazar eşimin arkadaşları gelecek cumarteside bizim buluşma var rahat rahat dedikodu yapmak için her birşeyimi yapıyorum valla toz alınacak ama onu bu gün yapamam yarına kaldı artık :)))

neyse kimsecikler konuşmuyor bende çıkıyorum artık bizimki gelmek üzeredir kocaman öpüldünüz güzel anneler :)))

selam arkadaşlar
ya bişey sorucam ben kıyafet konusuna çok takılıyorum hamile pantolonlarımı bile sanki bir aya kadar giyemeyeceğim.sonra hamile çamaşırı aldım onların bile beli sıkıyo gibi, arada eski kendi çamaşırlarımı kullanıyorum yani lastikler kasık bölgeme geliyo e accık da sıkıyo bebişe bi zararı varmı acaba çok tedirgin oluyorum siz ne yapıyorsunuz? bana da bi fikir verin

kapı duvar koltuk cam????hem de 100 tl.hangi şirket o cnm?sen istanbulun neresinde oturuyosun???

canım ben anadolu yakasında acıbademde oturuyorum görümcem buldu kayınvalideme geldiler herşeylerini kendileri getiriyorlar deterjan bez vs öylede güzel yapıyorlar tertemiz koltukları çekiyorlar dip bucak süpürüyorlar

canım iç çamaşırım ben halan eskileri giyiyorum göbeğimin altında bırakıyorum sıkı gelmiyor ama benimkiler pantalonda 1 tane hamile pantalonun var halan sıkmıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…