2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım iç çamaşırım ben halan eskileri giyiyorum göbeğimin altında bırakıyorum sıkı gelmiyor ama benimkiler pantalonda 1 tane hamile pantalonun var halan sıkmıyor canım

saol canım o zaman ben de problem var e normal 10 kiloyu buldum daha bu haftada. kalça basen.. eskiler olmuyo yani ben en iyisi birazda xl normal çamaşır alayım.

İyi akşamlar arkadaşlar. Dün doktor randevum vardı.Kızım 776 gr olmuş ve şeker yükleme testi sonuçlarımda gayet iyi çıktı ve bende dün itibariyle 7. kilomu almış bulunmaktayım yani 65 kg oldum bilmiyorumkismile bizde haberler böyle ben bi geçmişe bakayım görüşmek üzere

masallah bebisine de sana da :)

Ben de hala eskileri giyiniyorum canım , hamile kıyafeti veya hamile çamaşırı da almadım ben hiç ,sonradan giymem diye. Tayt giyorum ,üstüne de tunik şeklinde uzun badyler giyorum.İç çamaşırlarını büyük beden al canım, rahat rahat giy.

İyİ akŞamlar herkese

İyi akşamlar canımmm, görüşemedik seninle de uzun zamandır.

İyi akşamlar canım, maşallah kızına .Ben de şimd 62 kiloyum. 62,5 la başlamıştım, sonra mide bulantılarım çok olunca 4 kilo verdim,58,5 a kadar düştüm. Yani toplamda 3,5 kilo aldım. O kadar da yiyorum ama benim bağırsaklar hamileliğimden beri fazla çalışıyo.Tatlıdan soğumuştum ilk başlarda, belkide ondan çok kilo almadım. Ama şimdi tekrar başladım tatlı yemeye eskisi kadar olmasada. Benim şeker yüklememde 2 hafta sonra olucak.Akşam 12 den sonra hiç bişey yemeden gel dedi.Bu 2 hafta tatlıdan uzak dur ki , etki etmesin dedi. cokacimcoook

Kızlar biz geldik tahlilimizi olduk yine aynı dedi dr 10 gün sonra ilaçlar bitince yine gidicez şuan için acil bir sorun yok.Akşam uyutmadı hep kasıklarıma vurdu dedim dr da dövdümü seni diyor kaydirigubbakcemile3
Tabi direk nst ye.Nst de az daha ağlıcaktım o 20 dakika bana 20 yıl gibi geldi karnım çok acıdı ve belim çok ağardı artık sırt üstü zor yatıyorum nefes alamadım neredeyse bi ara,sarı odaı yeşil görmeye başladım tam fenalık geçiricektim sonunda bitti şükür.Bu nst yi hiç sevmedim :dilcikar:.
Bi ara çok korktum bebişin kalp atışı hep 153-150 en düşük 143 olurken bi bakarım 80-45 e düştü nedense bi sorun yok dedi dr.
Kendime t-shirt aldım ayy Allah ım ben resmen montla dolaşıyomuşum ne rahatmış yaa 20 tl ye bulduk 1 tane o da...
Bizden bu kadar işte...

canım benim olsun şuanda acil bir durum olmaması güzel bol bol su iç ve antibiyotiğine dikkat et elbet kurtulacaksın canım merak etme nst ye yaklaşıyoruz yavaş yavaş her hafta girmye başlıcaz canım sonlata doğru ama yan yatırabiliyorlar sanırım t-shirt de güle güle kullan canım bende alıcamda bakalım işte ancak netten alırım ben dışarıya çıkmadığım için

canım gecmıs olsun tekrardan yat dınlen yorma kendını......
kız cokmu acıtıyo nst neden sevmedin merakettim

ıyiakşamlar kızlar biz geldik. Yine çarşıyıkaldırdık oğlumla. <sonra babasının işyerine igttik orda dinlendik. Sonra da hep beraber evimize geldik. Bu sefer kıyafet almadım.Sadece 3 atne alt aldım patikli olanlardan ve bir de normal mavi patik aldık. Bir battaniye aldık. Bir nevresim takımı aldık beyazlı mavili çok güzel. Bir tane biberon aldık cam markası da nuk. Küçük aldım şimdilik. Hastane dağıtacağım şeker süslerinden 36 tane daha aldım.toplam da 72 atne aldu. Hem hastane hem de eve hayırlı olsuna gelenlere verilir diye düşündüm. Süslerin arkalarına silikonla mıknatıs yapıştırdım çarlıdan almıştım. Süsleri vereceğimiz sepeti aldık.Sepete bebek biblolar taktık yine silikon tabancasıyla. Eşimin iş yerinde hoşgeldin demirhan öztürk yazısı çıkarttık. Şekerleri içerisine koymak için tül keseler aldık açıkta koymak istemedim. Yazıyı da keseye zımbalarız diye düşündüm. Bizden bu günlük bu kadar.Miss gibi boğaz havası moralimize de süper geldi.

toxicdaisy,Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine de bebişe deilaçlarını da ihmal etmeyesin aman...=)))

tehlikesi var mıı ?? her hastaneye güvenebilirmisinn ? sen hangi hastanede yapmayı düşüyoosunn yakınsa bende gidebilirimm :)
Bildiim kadarıyla burda önemli olan anestezist uzmanı ist en tecrübesizi bile kaç kere yapmıştır kim bilir bizim burada bakalım şansıma ne çıkacak :)
hayırlı olsun çiğdemcin oğluşunun odası benim oğluşumun bir odası olamayacak ne yazıkki (
Olsuun kıııs bizimde olmayacak takma bizde büyüyünce arabalı yatak var ya çilekte onun oda takımını alırıs (tabi bizim çatı katı hayallerim olursa) napalım :)

Kerkese merhaba. p.tesi 100.lük şeker yüklememiz vardı. çok az yüksek çıktı. b uhafat diyetisyene gidicem. ((
Geçmiş olsun canım demekki her hamilelikte deişiyor.
heh sonunda meraktan çatladım dün dedim sorsam mı ark ama evde değildin o aklıma geldi.Geçmiş olsun en yakın zamanda yukarı çıkar inşallah...
kaydirigubbakcemile3 bende diyorum sakın sakın elini koyma sessizce gel yoksa bizimkinde bida tık yok.bak sevmiosun onu ondan sana alışamadı diyorum o yüzden karnımı sürekli okşayıp konuştukça oğlan biraz ehh işte ucundan gösterdio biraz :)
bu arada ne bu sessizlik ya kimsecikler yok toxicdaisy naptı acaba hastaneye gidicekti ?
Gittim geldim kuzum pazartesyle aynıymış sonuç ilaçları kullanıp 10 gün sonra tekrar gidicem inşallah kurtulurum bu pis şeyden...
ben 1 kutu lokum alıp. minik büzgülü keselere 1er adet koyup büzmeyi ve dağıtmayı planlıyorum.
1 kasa lokum 30 tl olsa içinde en az 150 çıkıyor. 100 kesede 20 tl 50 tlye işi bititrmeyi planlıyorum

[/URL][/IMG]

bu da lohusa şerbeti dağıtırken kullanacağı süs bilezikleri.12 tane yaptım
Ne marifetlisin ben de yapıcaktım ama başlamaya cesaret edemiyorum daha silikon tabancası alıcam malzeme burdan zor bulurum ist. anca satın alıcam büyük ihtimal kapı süüsü sepet felan.
Ama patik örüyorum mevlüt şekeri olarak tül alıp içine pc den de yazı çıkartıcam magnet yapıştırcam süsicem biras tamam işte.
eee 40 tane bardak nereden ulucam ben ay hiç sevmem plastik bardak tabağı artık annemdekileri alır ghelirim
Wallla kimseye normal tabak veremem kırarlar vs.Bizim bahçede köpük tabakta felan masalsrda yeyip çıksınlar hatta belki lohusa şerbetini bile yollayabilirm aşşıya bakcas artık.
2 tane hamile kilodu var ve eski beli çok sıkı olmayanları da kullanıyorum artık bebiş daha yukarda olduu için pek rahatsız etmiyor
Ohh sende kurtuldun kiloya dikkat ben yavaştan düzeltmiştim yavaş yavaş gitmeye başaldım biraz ucunu kaçırdım heralde hoop 20 günde 2 kilo
Çok teşekkür ederim.Ay bidakine soriim bari
canım gecmıs olsun tekrardan yat dınlen yorma kendını......
kız cokmu acıtıyo nst neden sevmedin merakettim
Pazartesi o kadar kötü deildi ama bugün ne bileyim sırt üstü nefes alamıyorum artık ve o şeyler karnımı çok sıktı harekette etmeyince popom acıdı bende bi sorun olabilir :)
OO gez gez.Ama artık bundan sonra pek gezemicez anlaşılan ben bugün kurdeşen dökücektim ist. hiç düşünemiyorum evrimkuzay ark. çok doğru demiş alışverişinizi bitirin diye ama dahaalıncak b sürü şey var gerçi hiç olmadı netten alıcass artıkın
toxicdaisy,Canım geçmiş olsun. Dikkat et kendine de bebişe deilaçlarını da ihmal etmeyesin aman...=)))
Çok saol canım...

Valla canım aynen öyle,korkum alışverişdeğil çarşı bana bir tren yani yakın. Ama korkum kaynanmın karışması. O yüzden ondan kaçtığımanda çarşıda alıyorum soluğu. Lausa şerbeti takımı için birşeyler düşünüyorum ama ne yapsam karar veremiyorum ya.Efsanurun takımı güzelmiş ama ben daha cafcaflı şeylerden hoşlanıyorum daha süslüolmalı.. bakalım bulacam ona da birşeyler...

Bu arada ben buluşmaya gelemiyorum malum izin koparamadım artık bidakine nede çok istemiştim herşeyimi buluşmaya göre ayarlamıştım ama bazen sıkıntılar çıkıyor işte mafoldumben

geldim canım burdayım. süreklisandalye tepesinde duramıyorum ya sırtıma çok ağrı giriyor. Hoşgeldin şeymacım. Ya herkesin göbüşü kocaman olmuş benim ki küçük yaa.... oğlumun maşallahı var ben de çok kilo aldım ama göbeğim de yok görünen kilomda...

ay cnm ya gelemediğine çok üzüldüm yaa..((( hayırlısı olsun cnm üzme kendini Vardır bir hayır. Erkekler biraz duyarsız böyle şeylere karşı.gerçi benim ki bir yerim ağrıyordiyorum,Sor sitedeki kızlara bakalım neden oluyormuş onlarda da varmıymış diyor.Önceden doktoru arayalım derdi yaa =)))9

Aaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Ben geldim siz gittiniz. Birazdan kocam gelir ben komple giderim ama boshayallersmile

:):)
özlemsıım burayı varya... nasılsınız hepınız cok cok ıyısınızdır umarım...

şimdi bebişimin cicilerini ekledım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…