neyse ben kactım kızlar hepınıze hayırlı geceler... cok ısındı burlar duramıyorum sıcaktan...
Allah hepımızın yardımcısı olsun bakalım... bı dus alıp yatayım... optum kocamn:):)
Kimsecikler kalmamış yaav anca geldik biz çok uykum vardı ama gittim çok acı bişiler yedim sölemiim canınız çekmesin (zaten otobüste dediler canım cekti bende aldım) keşke yemeseydim yine uyku yok baan ah bu salak kafam
toxicdasiy geçmiş olsun iyi olmana sevindim hastanede falan yatmana gerek yok allahtan
serdem soğuk su deniyormusun bana baya iyi geliyor hatta çok iyi geliyor
Günaydın kızlar artık erkenciyiz 11-12 lerde kalkmak yok ilk üç aya dönüş yaptık heralde ooff
Saol canım şu ilaçları bitireyim inşallah iyice azalırda kurtulurum off bugün fitil günü mafoldumben
günaydın canlarr
off benim içinde çok sıcak bi geceydi ve dediğiniz gibi ayaklarım davul gibi şişmeye başladı
ilk defa dün farkettim ve şok oldum o kadar şişmişlerdi
napıcaksak böle
Ayy benimde şişti galiba dün dr giderken de sanki sadece ayaklarım değlde bileklerim bacakalrm dombili dombliliydim şişiyor galiba tuzluda yemem halbuki
Allah sana kolaylık versin canım ya.Dün bi dr a gittik çarşıya kadar indik hiçte öyle dolaşmadık akşam yatarken ayaklarım sızlıyordu sen aklıma geldin.Dedim ben evde dana gbi yatıyorum sen bide çalışıyorsun erken kalkıyorsun off zor valla zor ben ölürdüm heralde.tabi bütün çalışanlar için geçerli Allah hepinize kolaylık versin :Saruboceq::Saruboceq:
ister istemez şişiyor tuzlu yesekte yemesekte zaten herkes söylüyordu eşinin terliklerini giyersin diye ama bizim babamızın ayakları küçük :)) sanırım bal günlerimiz bitti sıkıntılarımız başlıyor gerçi buna şükür ama yaz hamileliği gerçekten zormuş ilk başlarda ayy yazın napıcaksın diyenlere kızıyordum ama haklılar valla dayanılmıyor içerlerden yanıyor insan
ister istemez şişiyor tuzlu yesekte yemesekte zaten herkes söylüyordu eşinin terliklerini giyersin diye ama bizim babamızın ayakları küçük :)) sanırım bal günlerimiz bitti sıkıntılarımız başlıyor gerçi buna şükür ama yaz hamileliği gerçekten zormuş ilk başlarda ayy yazın napıcaksın diyenlere kızıyordum ama haklılar valla dayanılmıyor içerlerden yanıyor insan
Ayy kııs ben dün nnaaptım dersin kaydirigubbakcemile3
Bu sıcaklar adama kafayı yedirtir.Sıcaktan patlamış durumda düşün içimde kısa kollu body var ama boğazlı üstündede kısakollu tunik,çok sıcaklıyorum artık diye t-shrt gibi bişi bakalım dedik girdik bi dükkana bulduk neyse denicem kabini gösterdiler,dedim ben giremem buraya o kadar dar ki daralırım şu arkdaa giyineyim giyindim tamam dedim oldu hiç üstümdem çıkarmayalım.
Sonra geri döndük başka rengini daah alalım dedim bi taneyle olmas dükkana girdim onuda ne olur ne olmaz diye giyeyem unutmuşum elime aldıım gibi laynk diye üstümdekini ortalık yerde çıkardım eşim aşkıııııııım dedi tabi iş işten geçmişti kaydirigubbakcemile3 body mi tekrar giydim.Bide diyorum (tabi bu sırada eşim surat 5 karış) Aman napiim çok sıcak kafam döndü zaten,rezil oldum bende diyorum bu insanalr niye bana öle baktılar bir anda gözlerini açarak eşim bağırınca aşkııııım diye o zman anladım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
ay alemsin ya ama insan hamileyken aklına öyle kötü şeyler getirmiyor ben önceden yakam azcık açık olsun çıldırırdım şimdi umrumda değil kendimi kadın olarak görmüyorum sanırım direk anne moduna geçtim:))
Benim evim göle bakıyor ve üst katta önüm açık olduğu için serin oluyor sabahları her yeri açtım rahat rahat kahvaltı yapıyorum sonra bir evi süpürsem diyorum ama gücümyeterse.bugün komşumuzun mevlüdüne gideceğiz kaynanamla. yarında ev gezmei var.Cumartesi de sizle bulaşacağız allah nasip ederse.Ay bu hafta hiççç evde durmadım yahu gezenti oldum iyice. Ayak şişmesi bende çok hafifi oluyor. Bir şu ayaklarımdaki kasılma olmasa şikayetim yok çok şükür. Dün 3 saat gezdim hiç durmadan ama maşallah ayaklarım ağrımadı.sadece kasıklarımağrıdı biraz sıcaktan nefes,im kesildi o kadar.
Canım ya sende ortalık yerde çıkartılır mı maşallah valla
Aynen cnm ya dün eşimin iş yerine gittim. Bu yaka ne kapatsana diyor benim umurum değil.eskiden olsa içine bady giyerdim.şimdi ne bady si ya askılı ize gezeceğim olsalar.
eşimde dalfga geçiyor istersen çıplak gez sen hamilesin ya kimse bakmaz diye...hihihiholumunekankayizsmilesırnaşık şey
Aspirincim senin odan var sanırım en azından ayaklarını uzatırsın ben ofiste uzatamıyorum bile perşembe cuma artık sabahtan başlıyor ayaklar şişmeye ayakkabılarımdan sadece 1i oldu bu sabah o da pembe. Sandaletle gelicem işe eşim kızar açık ayakkabı sevmez ama umrumda değil dedim de yakınca terlikle gidicem haberin ola diye:)))