laluz benim arkadaşımda da vardı sorun ama sanırım magnezyum vitamin flan içince düzeldi ilaçlarını düzenli alıyormusun?
Kızlar herkese günaydın,
Yoğun tempo ve sıcakla başetmeye başlamadan bir günaydın diyim dedim. Ayaklarım davul gibi inmiyor artık napıcam bilmiyorum((
ya ilaç konusunda çok kötüyüm sadece bir aspirin var onu kullanıyorum 28 haftaya kadar kullanıcam elevit vermişti vitamin oda bende acayip gaz yapıyor o yüzden düzenli içmiyorum.sonra kan için solusyon verdi ona hiç başlamadım doktoorum çok kızacak kan değerlerim çok iyi diye içmiyordum ama herkes iç kana ihtiyacın olacak ne kadar çok kanın olursa olsun işte böyle ben çok şişkolaştım ayrıca 82 oldum 70 ile başlamıştım....bilmiyorumkismileboshayallersmilekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Kızlar çalışan arkadaşlar sskdan doğum parasını almak için evrak ve bilimum işlemleri yapmayı unutmayın çünkü baya yüklü bir para veriyorlarmış.Arkadaş geçen temmuzda doğum yaptı 2 buçuk milyar almışşşş....
Kızlar çalışan arkadaşlar sskdan doğum parasını almak için evrak ve bilimum işlemleri yapmayı unutmayın çünkü baya yüklü bir para veriyorlarmış.Arkadaş geçen temmuzda doğum yaptı 2 buçuk milyar almışşşş....
Canzi canım doktora söyledim idrar tahlili filan yaptı sorun yok normal dedi çok şiş ve evet içeri batıyor basınca ama sanrıım 1 şey olsa idrarda çıkardı dedi üffff ya napıyım bilmiyorum
canım ben anadolu yakasında acıbademde oturuyorum görümcem buldu kayınvalideme geldiler herşeylerini kendileri getiriyorlar deterjan bez vs öylede güzel yapıyorlar tertemiz koltukları çekiyorlar dip bucak süpürüyorlar
iyi o zaman canım idrarına geçmemiş allahtan idrarda protein yüksek çıkarsa ödem oluşmuş oluyor oda riskli oluyor canım sen tuzu tamamen kes bolbol su iç tatlım fırsat buldukçada ayaklarını havaya kaldır canım
canım çok güzelmiş yaa.. adres telefon vs irtibat bilgisi veremez misin? çok cazip görünüyor...
canım tamam ben öğreneyim görümcemden sana özelden yollarım adres ve telefonları evet canım cazip valla
ayyy evet canzi çok iyi 100 tl.şimdi benim kapılarım silinecek mutfak fayanslarım banyo fayanslarım boydan boya.mutfak dolaplarım silinecek.Bir takım koltuk takımım silinecek mi yıkanacakmı işte karar veremiyorum..camlarım silinecek o zaman tabi doğuma yakın.bir de dip köşe yerler temizlenecek...Bunların hepsine 100 tl mi istiyorlar???...
Su şişesiyle kardeş oldum zaten:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?