bende öyle yapıyorum cnm şimdi geçmişte çıkmış soruları çözüyorum
benimde hiç çalışasım yok ama biraz olsun bakim zaten eylüldeki sınavlara giremiycez
bugün gittim şeker testi yaptırmaya konturulomda vardı..açlıkta 124 cıktı 2.cıye 1saat sonra gel dedı lavabaturdakı cocuk benımde gozum almadı gitmedim yaptırmadım yanı oyüzden sorcaktım yaptırmasak neolur acaba...
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz oğluşumla
bebeğim çok geçmiş olsun canım yaaaa inşallah kızın seni üzmezde zamanında gelir
demetcim benimkide bazen öyle oluyor inşallah yorgunluktandır başka bir sebebi yoktur canım
bu arada buluşmayı merak eden arkadaşlar olmuş toplamda 4 kişi buluştuk ve sohbet gerçekten çok güzeldi eğlenceli geçti anlayacağınız :))
evet kacıncı eyluledekıne sanırım gıremeyız sen kacıncı sınıftasın ben sımdı ısletme okuyorum 2 yıl orgun ogrenım gormstum suan 3sınıf ara sınıf dıye gecıyor 4 ders var ama zor yaf:)
bebeğim çok geçmiş olsun canım yaaaa inşallah kızın seni üzmezde zamanında gelir
demetcim benimkide bazen öyle oluyor inşallah yorgunluktandır başka bir sebebi yoktur canım
bu arada buluşmayı merak eden arkadaşlar olmuş toplamda 4 kişi buluştuk ve sohbet gerçekten çok güzeldi eğlenceli geçti anlayacağınız :))
bugün gittim şeker testi yaptırmaya konturulomda vardı..açlıkta 124 cıktı 2.cıye 1saat sonra gel dedı lavabaturdakı cocuk benımde gozum almadı gitmedim yaptırmadım yanı oyüzden sorcaktım yaptırmasak neolur acaba...
hereke günaydın kızlar
bu arada cuma günü kanamam olmuştu doktora gittik
dün akşam cıktık
kızım erken gelmek istiyormus serumla filan simdilik durdurduk ama heran gelebilir annemde kalıyorum cok fazla nete giremem ama kızımın en az 8 hafta daha doğmasın die elimizden geleni yapıcaz simdilik genel durumumuz iyi haber bekleyen arkadaşlar vardı onun için yaızıyorum yani tatile erken girdik anlayacağınız lohusalığı erkene aldık suan yatıyoruz kızımı büyütmeye calısıyorum :)
kız kım 61 yazıyooo kımın bebişi belli olmadıkı
valla onatcım resim bir tane çekindik oda son anda sersuma nickli arkadaşımız gitmişti yanımızdan zaten o resimde bende değil defne25 nickli arkadaşım çekmişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?