2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende öyle yapıyorum cnm şimdi geçmişte çıkmış soruları çözüyorum
benimde hiç çalışasım yok ama biraz olsun bakim zaten eylüldeki sınavlara giremiycez

evet kacıncı eyluledekıne sanırım gıremeyız sen kacıncı sınıftasın ben sımdı ısletme okuyorum 2 yıl orgun ogrenım gormstum suan 3sınıf ara sınıf dıye gecıyor 4 ders var ama zor yaf:)

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım biz çok iyiyiz oğluşumla
bebeğim çok geçmiş olsun canım yaaaa inşallah kızın seni üzmezde zamanında gelir
demetcim benimkide bazen öyle oluyor inşallah yorgunluktandır başka bir sebebi yoktur canım

bu arada buluşmayı merak eden arkadaşlar olmuş toplamda 4 kişi buluştuk ve sohbet gerçekten çok güzeldi eğlenceli geçti anlayacağınız :))

canım mutlaka yaptır cunku bebege eger seker yuksekse zarar verıyormus ıstersen bıdaha aclık olctr cunku aclık sekerın az yuksek cıkmıs 2.ye gel dedıgınde sana glıkoz ıcırttımı?bence gıt doktor ona gore sana dıyet verır ama hemen yuksek cıkmıs dıyede panıklema cunku bazen yuksek cıkıyor korkulacak bısey yokmus sormustumda

4kişimiydiniz?ben daha kalabalık sanıyodum..keşke ankaradada çok kişi olsakda buluşsak yaa..

bende 3. sınıf çeko okuyorum cnm

hoşgeldin nurcancım bizde iyiyiz çok şükür kızımla
az kişiyle olmuş buluşma ama zaten güzel geçtiyse sorun yok

ben gecen hafta yaptırdım acken kan aldılar 1 saat su bıle içme dediler sonra gıttım tekrar kan aldılar
bence sana tekrar yaparlar gıbı gelıo ama ihmal etme sakın

evet katılım çok azdı bir ara kimse gelmeyecek sandık ama olsun dediğim gibi güzel geçti

hosgeldın canım bızde cok sukr ıyıyız ugrasıyoruz oglusmla bebısım ıste dogmadan sınavlara gırıyor acıkogretım sınavım var 2 hafta sonra :) bulusmada neler yaptınız resım falan yokmu?merk ettım

geçmiş olsun canım...dikkat et kendine ve bebişine...

valla onatcım resim bir tane çekindik oda son anda sersuma nickli arkadaşımız gitmişti yanımızdan zaten o resimde bende değil defne25 nickli arkadaşım çekmişti :)

Kızlar 4 kişiydik ama keyifle sohbet ettik, gönül isterdiki herkes katılabilsin, ancak böyle oldu işte sağlık olsun, seninle aynı şeyleri yaşayan insanlarla yüzyüze sohbette çok keyifli, çok güzel bi yemek yedik , resim olayını arkadaşlar yapmış ben ayrıldıktan sonre heralde yüklerler,

valla onatcım resim bir tane çekindik oda son anda sersuma nickli arkadaşımız gitmişti yanımızdan zaten o resimde bende değil defne25 nickli arkadaşım çekmişti :)

anladım canım ıyı ya neguzel eglenmıssınız.bende gelmeyı cok ısterdım ama cok uzak ıste istanbul.artık resımlerı eklerse defne25 bakarız ınsalalh:)

serdemm bugün girmiş bi ara ama o da izinliymiş aşısı felan vaqrdı gelmez bugün büyük ihtimal sersuma burda da çiğdem nie yok girerdi hep Alla alla gezmee felan gitmiştir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…