2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebek bakım ürünlernde sebamedi düşünen varmı aranızda ??? biraz pahalı ama tamamen sağlıklı olduğuna inanıyorum ben

Kıslar selam , ne gÜzel mÜkemmel buluŞma gerÇekleŞmıŞ , ne gÜzel bende ıstanbulda olsaydım , katılmayı Çok ısterdım ama farklı Şehırdeyız malesef.

Olsun burdan okumakta gÜzel

kızlar bebek bakım ürünlernde sebamedi düşünen varmı aranızda ??? biraz pahalı ama tamamen sağlıklı olduğuna inanıyorum ben

bende sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum canım..bi arkadaşım dalininde çok ii olduğunu söyledi ama genelde sebamedi daha çok öneiyorlar..

ben dusunuyorum hafta sonu hepsı buradadan siparıs etcektım aldıklarım 200ytl bende simdilik sepete ekledım

burada halısna yazmıs iyi olanları hepsını ona gore aldım bae biberon emzık falan filan yazıyo bı topık var bılmeyenler baksın kızlar iyi olmus bence

[ı]kızlar biz şimdilik çıkıyoruz kızımla biraz uzanalım bakalım
daha sonra yine geliriz [/ı]

ne güzel böyle bir imkanınız var , benim şu anda gözlerim kapanıyor ama yapacak birşey ok malesef çalışmaya devam . Keyfini çıkart cnm iyi istirahatler

bende sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum canım..bi arkadaşım dalininde çok ii olduğunu söyledi ama genelde sebamedi daha çok öneiyorlar..

evet hatta dusundum sebamedı dalınlemı değiştırsem diye ama zaten nekadar kafaları var sacları falan epey gıder herhalde

tecrubelı anneler nekadarda bıter şampuanı falan

canım açlığın yüksek çıkmış muahakkak yaptırmalısın atlama lütfen şart olmasa istenmez ama şeker gerçekten önemli canım o testini tekrarlamak zorunda kalıcaksn canım 1 saat sonra gitmeliydin neyse artık olan olmuş ama muhakkak yaptır lütfen
ben chicco aldım güzelşm , sebamed hiç aklıma gelmedi. Iyi olduğunu biliyorsan neden olmasın cnm al tabiki

canım güle güle kullan ben sebamed alıcam kafama yattı

canlarım eczanemizde.com da sebamed ürünlerinde %40 indirim var ordan yararlanabilirsiniz 500 ml şanpuan 16,80 çok iyiii bir bakın isterseniz

Ben e-bebekten alışveriş yatım ama aldıım her ürünü nette araştırdım fiyatını aldıklarımın çoğu aynıydı fiyatı ve ind. olanları terch ettim.E-bebek çok ilgili kaç kere mail attım soru sordum hemen ilgilendiler tavsiye ederim.
Hepsiburadadan da sipariş vericektim bakalım eksik kalan bişi olursa olabilir.teysem,hep oradan alışveriş yapar,yeni bebei olan bi ark oradan alış veriş yaptı güvenilir.
Bebefixten park yatak için yatak felan alıcaktım ama şikayet var .com a her zman bakarım bişi alcaaam zaman.Orada hep küflü yataklar felan yolladıklarını vs. okudum vazgeçtim...
evet hatta dusundum sebamedı dalınlemı değiştırsem diye ama zaten nekadar kafaları var sacları falan epey gıder herhalde

tecrubelı anneler nekadarda bıter şampuanı falan
walla nivea nın içinden çıkan şampuan çok büyüktü ark dedi 1-1,5 sene yeter sana die...

nivea almasaydım sebamed alıcaktım...

Birde biberon alıcaktım ne olur ne olmaz diye ama vazgeçtim.Çünkü bebiş emerse gerek kalmayabilir,eger bi sorun olurda emmezse burada bulamam dedim ama eczanede dr. browns biberon varmış hemen alınır.
Zaten 6 aydan sonra su meyve suyu vs gibi şeyler için biberon alınacak ama yeni doğan için 60 cc lazım sanırım 6 aydan sonra da 120 mi 240 cc felan onlar kullanılıo.
Onun için ne zaman ihtiyaç olursa o zaman yaşına göre alıcam...

ben geldimm
kan tahlilim iyi çıktı çok şükür ama bi yerimde enfeksiyon var buda idrar yolları ve oda kanı etkiliyor muhtemelen işin garibi sanırım ben o enfeksiyonla yaşamaya alıştım bende hiç bir belirti vermiyor inşallah antibiotikle geçer. şekerimde sınırda diyetisyene gittim artık tatsız tuzsuz bir hayat beni bekliyor dr 1 ay diyet yap sonra yine bakalım şekerine dedi hayırlısı artık

evet ben dr.browns dar ağızlı biberon ekledım onu tavsıye edıyorlar ama 120 dı sanırım o yenı doğduğunda kullanılmazmı cokmu buyuk daha kucuğude yoktu

bu arada pelıncım hala almadıysan bız hepsı buradadan park yatagımızı aldık cok şirinnn bıu görsen tavsıye edrim

60 cc kullanılıyormuş sanırım forumu araştırmıştm anneler konuşuyordu.
http://www.e-bebek.com/biberon_ve_bardak/drbrowns/drbrowns_dar_agizli_biberon_60_ml/DRB-392
bizde aldık ist gelince saraçhaneden sizinki hangisi ?

Yalnız antbiyotik i dakika bile şaşmadan içmen gerek ben öle yapıoum bebişim için bakalım dr a gidince iyileşmişizdir inşallah kalmadı artık akıntı,kaşıntı felan kaydirigubbakcemile2
Zaten ben de idrarda yanmada yoktu sadece akınrı ve kaşıntı vardı mantar yüzünden enfeksiyonu da tahlilde çıktı.
bu arada enfeksiyon tahlil sonucun ne.benden kan aldılar kanda çıktı idrardakini bilmioumda kan dan crp die bişidi

arkadaşlar sağolun yardımlarınız için bakalım bu hafta üniveristeye gidicem orda yaptırcam galıba doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum...inş iyi olur...

valla benim kandaki bi değerim 22 bin çıktı oldukça yüksek idrarda enfeksiyon çıktı ama dediğim gibi kaşıntı akıntı yanma hiç bi şey yok anlamadım neyse umarım düzelir antibiotikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…