kızlar bebek bakım ürünlernde sebamedi düşünen varmı aranızda ??? Biraz pahalı ama tamamen sağlıklı olduğuna inanıyorum ben
kızlar bebek bakım ürünlernde sebamedi düşünen varmı aranızda ??? biraz pahalı ama tamamen sağlıklı olduğuna inanıyorum ben
kızlar bebek bakım ürünlernde sebamedi düşünen varmı aranızda ??? biraz pahalı ama tamamen sağlıklı olduğuna inanıyorum ben
[ı]kızlar biz şimdilik çıkıyoruz kızımla biraz uzanalım bakalım
daha sonra yine geliriz [/ı]
bende sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum canım..bi arkadaşım dalininde çok ii olduğunu söyledi ama genelde sebamedi daha çok öneiyorlar..
bugün gittim şeker testi yaptırmaya konturulomda vardı..açlıkta 124 cıktı 2.cıye 1saat sonra gel dedı lavabaturdakı cocuk benımde gozum almadı gitmedim yaptırmadım yanı oyüzden sorcaktım yaptırmasak neolur acaba...
ben chicco aldım güzelşm , sebamed hiç aklıma gelmedi. Iyi olduğunu biliyorsan neden olmasın cnm al tabiki
bende sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum canım..bi arkadaşım dalininde çok ii olduğunu söyledi ama genelde sebamedi daha çok öneiyorlar..
ben dusunuyorum hafta sonu hepsı buradadan siparıs etcektım aldıklarım 200ytl bende simdilik sepete ekledım
burada halısna yazmıs iyi olanları hepsını ona gore aldım bae biberon emzık falan filan yazıyo bı topık var bılmeyenler baksın kızlar iyi olmus bence
Ben e-bebekten alışveriş yatım ama aldıım her ürünü nette araştırdım fiyatını aldıklarımın çoğu aynıydı fiyatı ve ind. olanları terch ettim.E-bebek çok ilgili kaç kere mail attım soru sordum hemen ilgilendiler tavsiye ederim.ben dusunuyorum hafta sonu hepsı buradadan siparıs etcektım aldıklarım 200ytl bende simdilik sepete ekledım
burada halısna yazmıs iyi olanları hepsını ona gore aldım bae biberon emzık falan filan yazıyo bı topık var bılmeyenler baksın kızlar iyi olmus bence
walla nivea nın içinden çıkan şampuan çok büyüktü ark dedi 1-1,5 sene yeter sana die...evet hatta dusundum sebamedı dalınlemı değiştırsem diye ama zaten nekadar kafaları var sacları falan epey gıder herhalde
tecrubelı anneler nekadarda bıter şampuanı falan
60 cc kullanılıyormuş sanırım forumu araştırmıştm anneler konuşuyordu.evet ben dr.browns dar ağızlı biberon ekledım onu tavsıye edıyorlar ama 120 dı sanırım o yenı doğduğunda kullanılmazmı cokmu buyuk daha kucuğude yoktu
bu arada pelıncım hala almadıysan bız hepsı buradadan park yatagımızı aldık cok şirinnn bıu görsen tavsıye edrim
Yalnız antbiyotik i dakika bile şaşmadan içmen gerek ben öle yapıoum bebişim için bakalım dr a gidince iyileşmişizdir inşallah kalmadı artık akıntı,kaşıntı felan kaydirigubbakcemile2ben geldimm
kan tahlilim iyi çıktı çok şükür ama bi yerimde enfeksiyon var buda idrar yolları ve oda kanı etkiliyor muhtemelen işin garibi sanırım ben o enfeksiyonla yaşamaya alıştım bende hiç bir belirti vermiyor inşallah antibiotikle geçer. şekerimde sınırda diyetisyene gittim artık tatsız tuzsuz bir hayat beni bekliyor dr 1 ay diyet yap sonra yine bakalım şekerine dedi hayırlısı artık
selam annecikleer nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?