Selam kızlarrr , BEBEĞİMMMM geçmis olsun canımmm, yaramazlık yapıyo demek senin kızın , söyle de anne sözü dinlesin , büyüsün de öyle doğsun.Allah'ın izniyle erken doğmaz insallah canımmm.Bugünlerde herkese biseyler oluyo yaa.
Kızlar ben 2 gündür ayağıma kramp girmesiyle uyanıyorum.Dün sağ ayağıma girmisti, bugün de sol ayağıma. Dün sağ ayağıma kramp girdikten sonra normale dönmedi, su an basınca acıyo. Sizde basladı mı kramplar ? Uyuz oldum yaaa, gezmeye geldim annemlere , doğru düzgün yürüyemiyorum.
hereke günaydın kızlar
bu arada cuma günü kanamam olmuştu doktora gittik
dün akşam cıktık
kızım erken gelmek istiyormus serumla filan simdilik durdurduk ama heran gelebilir annemde kalıyorum cok fazla nete giremem ama kızımın en az 8 hafta daha doğmasın die elimizden geleni yapıcaz simdilik genel durumumuz iyi haber bekleyen arkadaşlar vardı onun için yaızıyorum yani tatile erken girdik anlayacağınız lohusalığı erkene aldık suan yatıyoruz kızımı büyütmeye calısıyorum :)
Merhaba kıslar,
BEBEGIMMM çok geçmiş olsun tatlım. Aman dikkat et kendine de bebişede. Berrakada cnm kramp bende de çok oluyor. Bütün gün esir gibi oluyorsun çok kötü.Ama magnezyum iyi geliyor kullanmanı tavsiye ederim.Krampların tek nedeni bebeğin vücuttaki magnezyumu emmesi.
Benim meleğim de 2 gündür çok hareketli değil endişe etmeye başladım kızlar ya. Sabah kalkınca aç olurduum deli gibi oynardı. Konuşuyorum tepki vermiyor. Salladım gene yok ara ara ufak tekmeler atıyor o kadar. İşallah kötü birşey yoktur neden olabilir? içinizde böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç??
Selam kızlarrr , BEBEĞİMMMM geçmis olsun canımmm, yaramazlık yapıyo demek senin kızın , söyle de anne sözü dinlesin , büyüsün de öyle doğsun.Allah'ın izniyle erken doğmaz insallah canımmm.Bugünlerde herkese biseyler oluyo yaa.
Kızlar ben 2 gündür ayağıma kramp girmesiyle uyanıyorum.Dün sağ ayağıma girmisti, bugün de sol ayağıma. Dün sağ ayağıma kramp girdikten sonra normale dönmedi, su an basınca acıyo. Sizde basladı mı kramplar ? Uyuz oldum yaaa, gezmeye geldim annemlere , doğru düzgün yürüyemiyorum.
Allah Allah... Tatlı birşeyler yedin mi? Kağıt kalem al eline, her hareket ettiğinde gün sonuna kadar bir çizik at. Gün sonunda 10'dan aşağı tekme attıysa, doktora git canım. Bir nst'ye bağlasınlar seni.
Merhaba kıslar,
BEBEGIMMM çok geçmiş olsun tatlım. Aman dikkat et kendine de bebişede. Berrakada cnm kramp bende de çok oluyor. Bütün gün esir gibi oluyorsun çok kötü.Ama magnezyum iyi geliyor kullanmanı tavsiye ederim.Krampların tek nedeni bebeğin vücuttaki magnezyumu emmesi.
Benim meleğim de 2 gündür çok hareketli değil endişe etmeye başladım kızlar ya. Sabah kalkınca aç olurduum deli gibi oynardı. Konuşuyorum tepki vermiyor. Salladım gene yok ara ara ufak tekmeler atıyor o kadar. İşallah kötü birşey yoktur neden olabilir? içinizde böyle bir sorun yaşayan oldu mu hiç??
canım..bende geçenlerde 1 gün boyunca hissetmemiştim..tatildeydikte..doktorumu aradım ordaki bi doktora git dedi..apar topar gittik..herşey yolundaydı..doktor benim çok yorulmuş olabileceğimden hissedemememi söylemişti..belki sendede benzer bişi olmuştur.hemen panik yapma..bekle bakalım biras daha..naz yapacak tabii annesine yaramasssempatiksalakcinni
Merhaba kıslar,
Nazara geliyoruz nazara, ondan oluyor böyle şeyler. Şart olsun ki, ne zaman bir topluluk içine girsem, bir aksilik yaşıyorum, ya da kaza...
Kramplar konusunda ise, benim her gece oluyor ama kalçamdan bileklerime kadar... İkisine birden kramp giriyor, elimden geldiğince magnezyum alıyorum ancak sanırım yeterli olmuyor.
hoşgeldin cnm demek sende başladı karmplar hee hatırladığım kadarıyla başka arkadaşlarda da başlamıştı
ama bende şimdilik çok şükür yok tabi ielrleyen zamanlar ne gösteriri onu bilmem
ama geçen gün ayak şişmesinden bahsediliyodu bende yoktu o zamanlar ama şimdi akşamları başladı ufak ufak ayaklarım şişmeye :sinifsinif:
Tamam canım dediğini yapacağım. Bende anlamadım yaa o kadar hareketliydi oğlum artık uyutmazdı dün ve bugün sabah hiç tık yok salladım karnımı hiç.Dün akşam da yoktu eşime söyledim oynadı karnnımla dinledi felan ufal tekmeler attı ama çok değil4-5 tane. Bugün hiç hissetmedim.:sinifsinif:
hereke günaydın kızlar
bu arada cuma günü kanamam olmuştu doktora gittik
dün akşam cıktık
kızım erken gelmek istiyormus serumla filan simdilik durdurduk ama heran gelebilir annemde kalıyorum cok fazla nete giremem ama kızımın en az 8 hafta daha doğmasın die elimizden geleni yapıcaz simdilik genel durumumuz iyi haber bekleyen arkadaşlar vardı onun için yaızıyorum yani tatile erken girdik anlayacağınız lohusalığı erkene aldık suan yatıyoruz kızımı büyütmeye calısıyorum :)
Neyse kızlar hepiniz iyi bakın kendinize. Ben biraz yatacağım. Çok oturduğum zaman kemiklerim batıyor sanki göğüslerimden midir nedir anlamadım .Hepinizi kocaman öpüyorummm
kızlar magnezyum ben hergün bir tane içiyordum şimdi ikiye cıkardı doktor bebeği birazda olsa durdurabiliyormus
bende birazcık acılma ve rahimde yumuşama var onun için ilaçları dakikasında alıyorum onun için dikkat edin ,
Dün benimki de pek hareketli değildi. Alışverişe gittik Koçtaşa. Sanırım yoruldu, çok tekmeledi. Maden suyu içiyorum, süt içemediğim için. Onda acayip vururdu, vurmadı. Bugün biraz iyi gibi. Daha çok tekme atıyor. Dönmesini, sürtünmesini hissediyorum. Akşama kadar sabırlı ol, bakalım ne olacak??
Bir de ben size yine söylemeden edemeyeceğim arkadaşlar, lütfen yüz yüze görüştüğünüz ve kalbinden emin olmadığınız kimseye hamileliğinizin ne kadar güzel gittiğini anlatmayın. Çünkü artık eminim nazarları değiyor insanların. Sorarlarsa "şükür, iyi" deyip geçiştirin. Hatta ayakalarınızdaki şişmelerden, kramplardan bahsedin. Gözü olanların da gözü çıkar inşallahklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?