2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin cnm demek sende başladı karmplar hee hatırladığım kadarıyla başka arkadaşlarda da başlamıştı
ama bende şimdilik çok şükür yok tabi ielrleyen zamanlar ne gösteriri onu bilmem
ama geçen gün ayak şişmesinden bahsediliyodu bende yoktu o zamanlar ama şimdi akşamları başladı ufak ufak ayaklarım şişmeye :sinifsinif:

canım beniim çook geçmiş olsun..içini ferah tut zamanında gelecek bebişin annesi:Saruboceq:dikkat et kendine canım..

Allah Allah... Tatlı birşeyler yedin mi? Kağıt kalem al eline, her hareket ettiğinde gün sonuna kadar bir çizik at. Gün sonunda 10'dan aşağı tekme attıysa, doktora git canım. Bir nst'ye bağlasınlar seni.

hoşgeldin canım..
bende henüz bişey yok ama bir arkadaşımda vardı benzer krampar..doktor magnezyum ilacı verdi..bide hergün 2 adet maden suyu iç bide 1 tane muz ye demişti..sende doktoruna bir sor istersen..

kızlar magnezyum ben hergün bir tane içiyordum şimdi ikiye cıkardı doktor bebeği birazda olsa durdurabiliyormus
bende birazcık acılma ve rahimde yumuşama var onun için ilaçları dakikasında alıyorum onun için dikkat edin ,

Allah Allah... Tatlı birşeyler yedin mi? Kağıt kalem al eline, her hareket ettiğinde gün sonuna kadar bir çizik at. Gün sonunda 10'dan aşağı tekme attıysa, doktora git canım. Bir nst'ye bağlasınlar seni.

Tamam canım dediğini yapacağım. Bende anlamadım yaa o kadar hareketliydi oğlum artık uyutmazdı dün ve bugün sabah hiç tık yok salladım karnımı hiç.Dün akşam da yoktu eşime söyledim oynadı karnnımla dinledi felan ufal tekmeler attı ama çok değil4-5 tane. Bugün hiç hissetmedim.:sinifsinif:

canım..bende geçenlerde 1 gün boyunca hissetmemiştim..tatildeydikte..doktorumu aradım ordaki bi doktora git dedi..apar topar gittik..herşey yolundaydı..doktor benim çok yorulmuş olabileceğimden hissedemememi söylemişti..belki sendede benzer bişi olmuştur.hemen panik yapma..bekle bakalım biras daha..naz yapacak tabii annesine yaramasssempatiksalakcinni

bu arada herkese merahab arkadaşlar ben geçmişi felan okuyodum bebeğimden haber vra mı diye direk ona yoğunlaştım o sebeble ..:)))

oğlum bütün arkadaşlarına merhaba diyo...tüm anneleri ve bebişleri öpüyoruuuuuz.....opuyorumnanaktan

Evet cnm zaten geçen hafta aşırı yoruldum. Pazar da zor gezdim odasına boya bakacağı derken. Eve geldim yattım. Akşam yine çok hareketli dğeildi bugün de sabah erkenden mobilyacılar çarşısına gittik kaynanamla. Eve geldim kahvaltı yaptım ve tatlı pekmez yedim ama hala tık yok bakalım gün sonuna kadar bekleyeceğim.

Geçen gün bende de aynısı oldu canım, fazla hissetmedim hareketlerini, korktum hatta .Ertesi gün normale döndü. Arada bir oluyo öyle.Eğer çok hareket ediyosan fazla hissetmiyosundur o yüzden.

Ben de annemlere geldim gezmeye güya,kramplar basladı.2 gündür basladı bende de.MAgnezyum istiyim ben de doktordan.

Bende henüz baslamadı ayak sismeleri . Ama kızlar ne yazdıysa bana da oldu valla.kaydirigubbakcemile3

Neyse kızlar hepiniz iyi bakın kendinize. Ben biraz yatacağım. Çok oturduğum zaman kemiklerim batıyor sanki göğüslerimden midir nedir anlamadım .Hepinizi kocaman öpüyorummm

Dün benimki de pek hareketli değildi. Alışverişe gittik Koçtaşa. Sanırım yoruldu, çok tekmeledi. Maden suyu içiyorum, süt içemediğim için. Onda acayip vururdu, vurmadı. Bugün biraz iyi gibi. Daha çok tekme atıyor. Dönmesini, sürtünmesini hissediyorum. Akşama kadar sabırlı ol, bakalım ne olacak??

Bir de ben size yine söylemeden edemeyeceğim arkadaşlar, lütfen yüz yüze görüştüğünüz ve kalbinden emin olmadığınız kimseye hamileliğinizin ne kadar güzel gittiğini anlatmayın. Çünkü artık eminim nazarları değiyor insanların. Sorarlarsa "şükür, iyi" deyip geçiştirin. Hatta ayakalarınızdaki şişmelerden, kramplardan bahsedin. Gözü olanların da gözü çıkar inşallah klava:

herkese merhaba

bizde seni merak ettik cumartesi günü inş. bişe yoktur da kınaya düğüne gitmiştir dedik ama olsun bunada şükür kontrol altına alınmışsınız çok dikkat et kendine cnm Allah'a emanet olun...

Neyse kızlar hepiniz iyi bakın kendinize. Ben biraz yatacağım. Çok oturduğum zaman kemiklerim batıyor sanki göğüslerimden midir nedir anlamadım .Hepinizi kocaman öpüyorummm

Soluna yat, bakalım tekme atacak mı? Çoğu bebek sola yatınca (benimki de dahil, tekmeliyor)

canım geçmiş olsun merak etmiştim seni canım çookkk dikkatli olman lazım açılma ve yumuşama varmış ilerlememesi için mümkün olduğu kadar yatacaksın canım tek çare o yat dinlen işi mişi düşünme dikiş atmak iiçin birşey demedimi geç oldu ama yinede bu haftalarda atan doktorlarda oluyor canım ilaç olarak ne kullanıyorsun alahın izni ile kızın dayanacak canım vaktinde kucağında olacak

bende de oluyodu cnm.ve ertesi güne de senin dediğin gibi bir acıma hissi oluyodu basamıyodum.doktoruma söledim ilaç verdi bana.süt ve süt ürünlerini çok az tüketmekten ve çok çok fazla tüketmekten kaynaklanır dikkat et dedi.
sende doktoruna söle bi cnm.

merhaba kızlar gecmısı okudum bıraz

bebegımmm gecmıs olsun canım sole kuzucuğuna az daha sabretsınn
dmtumt84 eğer yorulduysan bu aralar normal az hareket etmesı bende cok oldu yorulduğumda tekmelemıyo annesını
berrakada bende bi ara cok oluyodu kramp uykudan bağıra cağıra kalkıyordum magnezyum arada bı alıyorum ama iyiyim tadını beğenmedım yağ içiyorum sankı

kesinlikle katılıyorum..etrafta niyetini bilmediğimiz bisürü insan var..o yüzden kimseye çok detaylı bilgi vermemek gerek..
ben hamileliğimin başından beri çok şükürki ne mide bulantısı ne halizlik hiçbişey hissetmedim. her konuda çok iyi gidiyorduk bu haftaya kadar.zaten hamileliğimde vücudumun bana yapmadığını etrafımdakiler lafları sözleriyle yaptılar herzaman söylüyorum..

Ben simdilik cıkıyorum kızlarr , kendinize ve bebislerinize iyi bakınnn.Öptüm hepinizi . Görüsürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…