2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla benim kandaki bi değerim 22 bin çıktı oldukça yüksek idrarda enfeksiyon çıktı ama dediğim gibi kaşıntı akıntı yanma hiç bi şey yok anlamadım neyse umarım düzelir antibiotikle.
İnşallah antibiyotik bitince mi gel dediBana aksef die bi antibiyotik verdi 10 gün sonra biticek 20 adet vardı 12 saatte bir bitince gidicem bakalım artık...

bende bugün kaşıntı ve akıntıyı soyledım bırde sürekli su gıbı bışeyler gelıyodu ona baktı mantar ve enfeksıyon dedı 1fitille krem verdi ilaç kullanma son aylarda dedi bakalım kullanıcaz nasıl olcak

bu arada sistem bozukmuş eczanelerde ve parayla alınıyor ilaçlar efendim 3 gün içinde sistem düzelir ve aldığın ilaç sisteme işlenmiş olursaaa paranı geri alabiliyosun saçmalığa bak

Şükür kavuşturana nerdesin kızz herkes seni beklio hanimiş resimler

kız beni niye bekliyonuz ben de resim yok ki bitanecik var ama onu da face e koyucam diğer arkadaşlar izin verirse.ama valla c.tesi muhabbet öyle koyuydu ki foto çekilmeyi bile unuttuk.kaydirigubbakcemile3Bugün kimse girmedi mi benden başka?Didemcik izinliydi bugün onu biliyorum ben de hastanedeyim sabah beri babaannem geldi çok fazla aktif yazamayacağım 10 gün kadar demiştim.Zaten 4 kişi buluştuk biliyorsunuz demi?
Ben didem sersuma herwod okadar ama çok güzel bir gün oldu ben kendi adıma söylüyorumkaydirigubbakcemile2

bende yazdım cnm günün güzel bir gün olduğunu, benim adımada öyleydi,

1 fitil ama içinde 2 tane var 3 gün arayla dimi.
Fitili kullanırken önce wc ye git alaturka iyyice eğil boşalsın mesanen çunkü fitilden sora gidersen geri çıkıo sabah a kadar gitmemen lazım ve fitil i en en derine :S anladın dimi yoksa küücücük öksürmede bile geri çıkıo
pelin aynı antibiotik :)) o bitince tekrar tahlil geçmezsede kültür alıcak bakalım hayırlısı
ınşallah geçmezse yine alttan muayene ve ordan şey alıncak delikafadulden çıldırıcam allam inşallah geçer istemiyorum aşaıdan aşaıdan yaaa bakalım 25 inde gidicem inşallah benimkide geçer seninkide...

bende istemiyorum hiç kültür alınmasını ama geçmezse mecbur alınıcak inşallah geçer bekleyip ilaçla beraber bol bol su içicez yapıcak bi şey yok

bunun 120 cc olanı canım henuz almadık sadece sepete ekledim düsünüyorum daha ama bebekte gaz falan yapmıyormus öyle yazmıslar

ben 120 cc olanını aldım bi tanede en küçük boy hem bardak hem biberon oluyor ya onlardan alacağım yeterli olur sanıyorum.çokta almaya gerek yok bakalım kullanabilecek mi?

bende yazdım cnm günün güzel bir gün olduğunu, benim adımada öyleydi,

ben sizi tanıdığıma çok çok mutlu oldum cnm hepiniz ayrı ayrı çok tatlı insanlarsınız inşallah tekrarı olacak bu buluşmanın:kedi:
Cnm sen gittikten sonra fotoğraf çekildik:çok üzgünüm: hatta üzüldük bile serpilde olsaydı aramızda diye
ama biliyorsun muhabbette az koyu değildikaydirigubbakcemile3hele ot...gezintimiz:roflol:herşey çok güzeldi çok eğlenceliydisositososito

face de olaraktan ben merak edioum mesela bişi demesler heralde :))
Babanene slm söle...

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: bende çok eğlendim, gerçekten, bide hiç yabancılık çekmez mi bir insan, sanki uzun zamandır tanışıyomuşuz gibi girdik muhabbete, neyse artık fotoda birdahaki sefere kaldı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…