kesinlikle katılıyorum..etrafta niyetini bilmediğimiz bisürü insan var..o yüzden kimseye çok detaylı bilgi vermemek gerek..
ben hamileliğimin başından beri çok şükürki ne mide bulantısı ne halizlik hiçbişey hissetmedim. her konuda çok iyi gidiyorduk bu haftaya kadar.zaten hamileliğimde vücudumun bana yapmadığını etrafımdakiler lafları sözleriyle yaptılar herzaman söylüyorum..
ben cıkıp yatıyourum hepinizi cok öpüyorum
Geçmiş olsun canım yat dinlen hiiç kalkma yerinden ahh bu kuzular ahh :)hereke günaydın kızlar
bu arada cuma günü kanamam olmuştu doktora gittik
dün akşam cıktık
kızım erken gelmek istiyormus serumla filan simdilik durdurduk ama heran gelebilir annemde kalıyorum cok fazla nete giremem ama kızımın en az 8 hafta daha doğmasın die elimizden geleni yapıcaz simdilik genel durumumuz iyi haber bekleyen arkadaşlar vardı onun için yaızıyorum yani tatile erken girdik anlayacağınız lohusalığı erkene aldık suan yatıyoruz kızımı büyütmeye calısıyorum :)
ben bişi sölicem ama :) ben de bebeğimi istiyorum ama bu aralar genellikle doğmasını istemiyorum sanki yaa,hep benimle kalsın bide korkuyorum nası bakıcam ateşi çıkıcak bişi oluck nası anlıcam dr a götürcess ya anlayamazsam bazı şeyleri vs vs. yok yaa en iyisi içimde kalsın kuzum benimle beraber.Çok benci lmi olucam acaba kimseye elletmicem mi aman benim çocuum aamn benim çocuum diye görmemişin çocuu olmuş moduna girmek istemiyorum ve öle isnsanlardan uyuz kaparım.Off korkuyorum işte :)
Kıyamam yaa... Bebeğimi kucaklamak için deli oluyorum ama yine de vaktinde gelmesi için dua ediyorum. Onun o küçük elleri, ayakları; minicik burnu aaah ah. :asigim: En güzeli biraz daha beklemek. İnşallah herşey yoluna girecek senin ve hepimiz için tatlım. Dikkatli ol sadece.
Aynen yaa ne pis gözlü insanalr var ya hemen nazar değiyor.Bide ne güzel yavaştan gdiyordu kilomuz ayda 500 1 e yakındı.Görüyorlar ne güzel sadece karnına almışın nerdeyse hiç kilo almamışın 1 ayda 3 kilo aldım yaa nası oldu anlamadım :çok üzgünüm: bebiş daha 1 kilo
Nazara geliyoruz nazara, ondan oluyor böyle şeyler. Şart olsun ki, ne zaman bir topluluk içine girsem, bir aksilik yaşıyorum, ya da kaza...
Kramplar konusunda ise, benim her gece oluyor ama kalçamdan bileklerime kadar... İkisine birden kramp giriyor, elimden geldiğince magnezyum alıyorum ancak sanırım yeterli olmuyor.
Benmki sağa yatınca tekmeliyo,çünkü vücudunun ayak ve ellerinden kalanı sağda sıkışıyor heralde başlıyor kaydirigubbakcemile3.Soluna yat, bakalım tekme atacak mı? Çoğu bebek sola yatınca (benimki de dahil, tekmeliyor)
Rahmetli annem "senin yıldızın alçak, göze geliyorsun" derdi. Ben de inanmazdım. Yeni yeni inanmaya başladım. Hiç şaşmadan başıma birşeyler geldi. Örneğin, güne gittik, olmayacak yere parmağım sıkıştı, kopuyordu neredeyse; deyin ki "bu senin sakarlığın" Tamam, gece defalarca nefes alamadığım için uyandım. Bu da normalse, ertesi gün durup dururken ağlamaya başladım. Buna da hormonlardan kabul edelim. Hepsi tek başlarına normal kabul edilse de, hepsinin 24 saate sığması biraz garip. Ne zaman hastaneye gitsem, ardından bir araz oluyor. Daha fazla inkar edemeyeceğim, nazar değiyor işte.
ben bişi sölicem ama :) ben de bebeğimi istiyorum ama bu aralar genellikle doğmasını istemiyorum sanki yaa,hep benimle kalsın bide korkuyorum nası bakıcam ateşi çıkıcak bişi oluck nası anlıcam dr a götürcess ya anlayamazsam bazı şeyleri vs vs. yok yaa en iyisi içimde kalsın kuzum benimle beraber.Çok benci lmi olucam acaba kimseye elletmicem mi aman benim çocuum aamn benim çocuum diye görmemişin çocuu olmuş moduna girmek istemiyorum ve öle isnsanlardan uyuz kaparım.Off korkuyorum işte :)
Aynen yaa ne pis gözlü insanalr var ya hemen nazar değiyor.Bide ne güzel yavaştan gdiyordu kilomuz ayda 500 1 e yakındı.Görüyorlar ne güzel sadece karnına almışın nerdeyse hiç kilo almamışın 1 ayda 3 kilo aldım yaa nası oldu anlamadım :çok üzgünüm: bebiş daha 1 kilo
klava: klava: klava: pis gözlüler gözleri çıksın
özellikle bu dönemde çok dikkat etmemiz gerek..biz herkesi kendimiz gibi sanıp herşeyi olduğu gibi anlatıyoruz..karşıdakininde en ufak içinden geçen kötü bir düşünce etkiliyor bizi..
slm annısler ben deldım nasılsınız ???
Kızlar ben çıkıyorum artık. Kendinize iyi bakın. Öpüyorum hepinizi...
Evet cnm zaten geçen hafta aşırı yoruldum. Pazar da zor gezdim odasına boya bakacağı derken. Eve geldim yattım. Akşam yine çok hareketli dğeildi bugün de sabah erkenden mobilyacılar çarşısına gittik kaynanamla. Eve geldim kahvaltı yaptım ve tatlı pekmez yedim ama hala tık yok bakalım gün sonuna kadar bekleyeceğim.
hoşgeldin cnm bizler iyiz çok şükür sen nasılsın bakalım
güle güle cnm kendine iyi bak bizde seni öptük opuyorumnanaktan
bende ıyıyım canım cok sukur acıkogretım sınavım var 2 hafta sonra ona calısıyorum pek gıremedım forma oyuzden.havalar burda cok asırı sıcak olcem ya sıcaktan ve daha 2 ayımız var napcaz bılmıyorum esıme dıyorumkı aksam bana bıtane sısme havuz al evde bunaldıkca gıreyım :) bıde gıtgıde nefes alısım degısıyor zorlanıyrum.sendede oluyormu bunlar ?????
selam kızlar ben geldım nasılsınız ..dr konturoluna gittim şeker testını yaptırmayan varmı aranızda...
ahhh ahh cnm aynı benimde sınavlarım var açıköğretim bende bi yandan onlara çalışıyorum bi yandan da buraya bakıyorum
evet yaa havalar çok sıcak bende bunalıyorum havalardan dolayı bi kaç gündür benim ayaklarımda şişmeler oluyo onun dışında fazla bi şikayetim yok
acıkogretımde son 10 yılın cıkmıs sorularına bakın dıyorlar ordan cıkıyormus hep sen nasıl calısıyorsun?benım hıc calısasımda yok yaf:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?