2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar kesinlikle nazara geliyoruz o yüzden herkese hamileliğimiz güzel geçse bile söylemiyelim
insanların sonuçta bize niye sorduklarını bilemeyiz herkes bizler gibi iyi düşünceli olmaya bilirler

Rahmetli annem "senin yıldızın alçak, göze geliyorsun" derdi. Ben de inanmazdım. Yeni yeni inanmaya başladım. Hiç şaşmadan başıma birşeyler geldi. Örneğin, güne gittik, olmayacak yere parmağım sıkıştı, kopuyordu neredeyse; deyin ki "bu senin sakarlığın" Tamam, gece defalarca nefes alamadığım için uyandım. Bu da normalse, ertesi gün durup dururken ağlamaya başladım. Buna da hormonlardan kabul edelim. Hepsi tek başlarına normal kabul edilse de, hepsinin 24 saate sığması biraz garip. Ne zaman hastaneye gitsem, ardından bir araz oluyor. Daha fazla inkar edemeyeceğim, nazar değiyor işte.

Geçmiş olsun canım yat dinlen hiiç kalkma yerinden ahh bu kuzular ahh :)
ben bişi sölicem ama :) ben de bebeğimi istiyorum ama bu aralar genellikle doğmasını istemiyorum sanki yaa,hep benimle kalsın bide korkuyorum nası bakıcam ateşi çıkıcak bişi oluck nası anlıcam dr a götürcess ya anlayamazsam bazı şeyleri vs vs. yok yaa en iyisi içimde kalsın kuzum benimle beraber.Çok benci lmi olucam acaba kimseye elletmicem mi aman benim çocuum aamn benim çocuum diye görmemişin çocuu olmuş moduna girmek istemiyorum ve öle isnsanlardan uyuz kaparım.Off korkuyorum işte :)
Aynen yaa ne pis gözlü insanalr var ya hemen nazar değiyor.Bide ne güzel yavaştan gdiyordu kilomuz ayda 500 1 e yakındı.Görüyorlar ne güzel sadece karnına almışın nerdeyse hiç kilo almamışın 1 ayda 3 kilo aldım yaa nası oldu anlamadım :çok üzgünüm: bebiş daha 1 kilo
klava:klava:klava: pis gözlüler gözleri çıksın
Soluna yat, bakalım tekme atacak mı? Çoğu bebek sola yatınca (benimki de dahil, tekmeliyor)
Benmki sağa yatınca tekmeliyo,çünkü vücudunun ayak ve ellerinden kalanı sağda sıkışıyor heralde başlıyor kaydirigubbakcemile3.
Çok sinirli olcak çook biri karnıma çarpsın babası yanlışlıkla ezsin ben biraz dürtiim.Vayy sen misin rahatsız eden hemen dövüo beni :ecrin_bebek:

özellikle bu dönemde çok dikkat etmemiz gerek..biz herkesi kendimiz gibi sanıp herşeyi olduğu gibi anlatıyoruz..karşıdakininde en ufak içinden geçen kötü bir düşünce etkiliyor bizi..

Aha benim gibi annelik endişesi taşıyan biri daha... Benim de ödüm patlıyor, iyi yetiştirebilecek miyim bebeğimi; hasta olacak, öksürecek vs vs. Yine de Allah'a sığınıyorum, yardımcım olsun diye...

özellikle bu dönemde çok dikkat etmemiz gerek..biz herkesi kendimiz gibi sanıp herşeyi olduğu gibi anlatıyoruz..karşıdakininde en ufak içinden geçen kötü bir düşünce etkiliyor bizi..

Aynen öyle canım. Kesinlikle katılıyorum. Çok cana yakın insanım ben. Kimse hakkında kötü söylemem, düşünmem bile. Herkesi de kek gibi kendim sanıyorum. Ay aklıma gelmişken, doktorda muayene sırası beklediğimde bir kadıncık vardı, gelinini getirmiş. Gelin de gelin ama... Zebellah gibi maşallah. Kadın k.valideme anlatmış; "benim gelin çok yiyor, kahvaltıda 1 kilo peynir yiyor; söylesem kızar lokmalarını sayıyorum sanır, söylemesem kendine zarar veriyor. Ne yapacağımı şaşırdım" demiş. Beni de gördü teyze. Sonra zınkkkk bebeğim ters, nst de sancı. Kötü gözle bakmasa bile gıbta ettiyse değebilir belli olmaz. Neyse ben de karar verdim, soğuk olacağım insanlara karşı. Elimden başka birşey gelmiyor maalesef...

Merhaba canım bende arada öyle oluyor hissetmediğim yada az hissettiğim ama 2 3 gün içinde yine normale dönüyor.Niye böyle oluyor bilmiyorum gerçi 28 haftaya kadar bebek hareketlerinde tutarsızlık olabiliyor muş....Ama çok kötü bişey onu hissetmemek insanın bütün ruh hali alt üst oluyor hiçbirşey seni mutlu etmiyor.Annelik ne kdar kutsal birşey mişşşşşşşşşşşş.

hoşgeldin cnm bizler iyiz çok şükür sen nasılsın bakalım

güle güle cnm kendine iyi bak bizde seni öptük opuyorumnanaktan

bende ıyıyım canım cok sukur acıkogretım sınavım var 2 hafta sonra ona calısıyorum pek gıremedım forma oyuzden.havalar burda cok asırı sıcak olcem ya sıcaktan ve daha 2 ayımız var napcaz bılmıyorum esıme dıyorumkı aksam bana bıtane sısme havuz al evde bunaldıkca gıreyım :) bıde gıtgıde nefes alısım degısıyor zorlanıyrum.sendede oluyormu bunlar ?????

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişler.Buluşmaya katılan kimseden ses seda yok acaba kötü bişey mi oldu haber alanlarınız var mı?bilmiyorumkismile

ahhh ahh cnm aynı benimde sınavlarım var açıköğretim bende bi yandan onlara çalışıyorum bi yandan da buraya bakıyorum
evet yaa havalar çok sıcak bende bunalıyorum havalardan dolayı bi kaç gündür benim ayaklarımda şişmeler oluyo onun dışında fazla bi şikayetim yok

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişler.Buluşmaya katılan kimseden ses seda yok acaba kötü bişey mi oldu haber alanlarınız var mı?bilmiyorumkismile

acıkogretımde son 10 yılın cıkmıs sorularına bakın dıyorlar ordan cıkıyormus hep sen nasıl calısıyorsun?benım hıc calısasımda yok yaf:):):)

acıkogretımde son 10 yılın cıkmıs sorularına bakın dıyorlar ordan cıkıyormus hep sen nasıl calısıyorsun?benım hıc calısasımda yok yaf:):):)

bende öyle yapıyorum cnm şimdi geçmişte çıkmış soruları çözüyorum
benimde hiç çalışasım yok ama biraz olsun bakim zaten eylüldeki sınavlara giremiycez

bugün gittim şeker testi yaptırmaya konturulomda vardı..açlıkta 124 cıktı 2.cıye 1saat sonra gel dedı lavabaturdakı cocuk benımde gozum almadı gitmedim yaptırmadım yanı oyüzden sorcaktım yaptırmasak neolur acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…