2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar göbeyim öyle tatlı tatlı kaşınıyorki ama kaşımıyorum çünki çatlakların habercisi dimi okadar kocaman göbek olduki inşallah çatlamaz kızlar

kızlar göbeyim öyle tatlı tatlı kaşınıyorki ama kaşımıyorum çünki çatlakların habercisi dimi okadar kocaman göbek olduki inşallah çatlamaz kızlar

canım çatlasanda patlasanda çatlıyosun hiçbişi engel olmuyor... ben bu kadar yağlanmaya çatlamam diodum yarım yarım yarıldım.. aman hiçde umurum değil bebişlerim sağlıkla doğsunlar yeter.....

iyi aksamlar kızlar. 1 mayısta bi tanıdıgım hemşire doğum yaptı 12 saat sunni sancıyla zavallı kadının canına okumuşlar az daha bebeğinde kadınında canına maloluyormuş kordon dolanmış bebeğe ya cok üzüldüm normal diye ısrar etmemek lazım aslında.. neyse konuya geleyim, kız hemşire göğüs yarası için neler kullanmamışki ama fayda etmemiş en son ayva cekirdeğiyle şifa bulmuş. hemen iyleşmş emzirmiş rahatça aklınızda bulunsun. ayva cekirdeğini caybardagına koyup az bi su koymuşlar bir gün bekletmişler.

Kızlar merhaba nasılsınız* Bugün yine çarşıya gittik. Oğlumun odası için cix birşey yaptım ama daha bitmedi.Bitince resmini koyacağım inşallah. Çarşamba günü 19 mayıs olduğu için eşim evde beklki odasını boyarız minik kuşumun. Bir de bugün biraz daha hareketliydi ama yien de eskisi gibi değil. Doktoru aradım normal dedi Birde çok yeme dedi biraz aç kal dedi tabi aşırı değil dedi. Bakalım bir de öyle deniyeceğim. Boğazımda hiç durmuyor ki....

iyi geceler güzel anneler benim hediyeler geldiii hediyeleşme topiğine resmini koydum bakabilirsiniz :)

hediyeleşme topiğinde de isterseniz yorumlar yapılabilir.. farketmez yani..:) ciciler gibi yasaklı değil orası:)
iyi günlerde kullanın inş herwood....

Günaydın kızlar... "Mutlu Yıllar Banaaaa, Mutlu Yıllar Baaanaaa, İyi ki Doğdum Beeeennn" hihoyyyt

Günaydın kızlar... "Mutlu Yıllar Banaaaa, Mutlu Yıllar Baaanaaa, İyi ki Doğdum Beeeennn" hihoyyyt

günaydııın canım benimmm doum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan tüüüüm sevdiklerinle beraber sağlıkla huzurla upuzuuuun yıllar yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın inşallah..:Saruboceq:

günaydııın canım benimmm doum günün kutlu olsunopuyorumnanaktan tüüüüm sevdiklerinle beraber sağlıkla huzurla upuzuuuun yıllar yüzünden tebessüm hiç eksik olmasın inşallah..:Saruboceq:

çiĞDEMCİM DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN EŞİNLE BEBİŞİNLE SAĞLIKLI NİCA YILLAR GEÇİRMENİ DİLERİM

Teşekkür ederim, çook teşekkür ederim. :içelim: :içelim: hihoyyyt İnşallah kocam da hatırlar. Sabah beni öperken söylemedi bir şey. Belki öğlen arar, kutlar diye bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…