2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bebişin tekmelri hep alt kısımda hissediliyor normalmi sizinkiler nasıl

Okudum geldim evet c.tesi süper süper 1 gün geçirdim ben kendi adıma bana kalsa her hafta görüşebiliriz o derece içtendi herkes çok eğlendik biz kızımla:) Aşımı da oldum kızlar bebiş de iiyi kalp atışını da dinledik ben gayet mutluyum bugün işe gitmemek süper ötesimiş

ohh ne güzel canlar iyi yaptınız keske bende sağlıklı olabilseydimde gelseydim ama olsun bir dahaki sefere inşalah
sen bu gidişle canım işe sonuna kadar dayanamayacaksın gibi hakkında hayırlısı olsun canım

Sorma canancım face de onayladım senş bu arada. Ya zaten 3 hafta sonra rapor hakkım başlıyor ama 3 hafta daha çalışıp 35de çıksam yetger bana canım ayaklarım kendine geldi valla. Neyse bu haftalara geldik ya 1000 kere şükür. Bir dahaki buluşmya canım bebişlerle olucaz işallajh o zaman kesin gelirsin

herkeze merhaba bız geldık kızışımla:)) ve bugun manavgata geldık cok sukur şırnak bıttı artık:):)

tamam canım teşekkürler inşallah çalışırsın canım bebişinle biraz daha fazla vakir geçirmen için iyi olacak canım bebişlerle olana allahtan mani çıkmazsa kesin gelirim canım

canım ben golcuk devletekı numan beye gidiyorum aile tıptada özeli var tanıyomusun ya sen?

bende eşine gidiyordum fakat bıraktım 22. haftamda yarın akademi hastanesine başlıcam aile tıpta dogumhane yok gitmeminde bi anlamı yok ozaman bide benim ense kalınlıgı ve 2 li testim temiz cıkmasına ragmen 3 lü test yaptırdılar bana sonra riskli çıktı 3 lüm hatta numan bey söyledi sonucumu hemen amniyosentez önerdiler bide onun stresini yasadım karnımdan su aldılar sonucu gelene kadar öldük öldük dirildik o yüzden sogudum biraz onlardan

aaa ciddimisin bende funda hanıma gidiyordum 2ay once kıst amelıyatı oldum amelıyatıma funda hanım gelmeyınce eşi yapmıştı oyüzden numana devam ettım ama bende değişmeyı düşünüyorum..ama bende ssk yok.oyüzden uygun bı hastane ve doktor bakıyorum akademıde fıyatlar neymış bılıyomusun hıç..bende çok kararsızım yanı..

valla son duyduğuma göre funda hanımbi kaç sene önce sezeryanda bi bebeğe zarar vermiş sanırım o yüzden o hiçbi ameliyat ve doguma girmiyormus kocasına yönlendiriyormus bende hoşnut olmadım bu durumdan... akademi de 65 tl muayne ama ssk anlaşmalı normali ne kadardır bilmiyorum bir sürü hastaneler var izmitte araştır ara sor muaynelerini dogum ücretlerini yada gölcük devlette ümit hanım vaarmıs sanırım geçen kuzenim sölemişti o çok memnunmuş kendisinden

evet ümit hanım yenı geldı hastaneye iyi diyolar ona gidicem ben hep konak hastanesinde istedim doğumu çünkü çok iyi bi hastane ama fiyatları çok yüksek...üniveristeye gidicem sanırım orda tanıdıklarda var bakalım

olur tabi sen üniversiteye mesafe olarak daha yakınsın bende amniyosentezi orda yaptırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…