2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım şimdi aramasada akşam gelirken birşey planlamıştır şimdiden stres yapma hem kendine hem bebeğine tatlıım

Kocaaaam aradıııı, unutmamıııışşşşş "akşama kadar sabredemedin di mi?" dedi. Küçük bir hediye almış, akşam kutlayacakmışız. Ben hediye istemiyordum ki, sadece "nice yıllara" demesini istiyordum.

canım şimdi aramasada akşam gelirken birşey planlamıştır şimdiden stres yapma hem kendine hem bebeğine tatlıım

Üye olduğum sitelerden mailler geldi, hatta uludağ sözlükten bile geldi doğum günü mesajı. Kocam sabah öperken kutlamayınca üzüldüm. Başka bir beklentim yoktu ondan çünkü.

Merhaba anneler ve bebişlerrrr..Biz geldik..

Merhaba canım, hoşgeldin...

Doğumgünün kutlu, herşey gönlünce olsun canım.

Yazlığı Altınolukta olanlar varmış aramızda bizim yazlık da orda biz de bu sene gidemiyeceğiz artık. Seneye bebişin doğumgününü orda kutlarız artık diyoruz.

Benim de kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı ve kramplar vardı Dr. Magnezyum pastil verdi günde üç kere hemen kesildi.

Bugün Eda kızımın eşyaları geliyor odayı boşalttık , çok heyecanlıyız evimize yeni bir fert yerleşiyor kendisi daha gelmedi mobilyaları geliyor çok acaip 2 kişi olmaya o kadar alışmışız ki çok heyecanlıyız ....

Ben de normal doğumu zorlayacağımı düşünmüyorum Annem yaşayan bilir fazla zorlama dedi, Epidurel sezeryan bana sıcak geliyor, Allah hepimizin yardımıcısı olsun...

Sevgiler

Sorma canancım bebişi düşünmesem 2 hafta sonra izne çıkmaya hak kazanıyorum basıp gidicem ama işte onla daha çok zaman geçiriyim diye

selamlar herkese...opuyorumnanaktan
nasılsınız?
wild cat nice yıllara canım...

Teşekkür ederim, hoşgeldin canımmm...

Sağol canımcımmm, çok teşekkür ederim.
Ben de normal doğum düşünüyorum, son anda bir aksilik çıkmazsa. Doğum sancısından çok korkuyorum, malum her doğum yapmışın korkunç bir hikayesi vardır. Bu yüzden şu cd gelse de yogaya başlasam diye düşünüyorum.

canım benimö doğum günün kutlu olsun , bebişinle eşinle nice uzun yıllar dilerim

Ben daha hamileliğin başındayken almıştım yoga Cd'sini ama seyrettim aman ne olur ne olmaz diye hiç yapmadım... Film tadında izledim :)) Önceki senelerde yoga yaptım super birşey ama 36 yaşındayım hiç riske girmek istemedim.. Arkadaşım geçen sene doğum yaptı hep yoga yaptı ama yine normal doğuramadı bebek strese girdi günü geçti kakasını yaptı v.s. Artık vakti gelince yaşayıp görecez inşallah bizlerin iyi hikayeleri olur..

ohhhhhhhhh hadi gözün aydın bak adamcağız unutmamış ama senin meraklandırmak istemiş bir ömür boyu mutlu olun
Sorma canancım bebişi düşünmesem 2 hafta sonra izne çıkmaya hak kazanıyorum basıp gidicem ama işte onla daha çok zaman geçiriyim diye

dayan canım ondan sonra zor ayrılacksın zaten tatlım ne yapalım beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsalmış canım

Merhaba anneler ve bebişlerrrr..Biz geldik..

hoşgeldiniiz sefalar getirdinizzzz canım

selamlar herkese...opuyorumnanaktan
nasılsınız?
wild cat nice yıllara canım...

hoşgeldiniz canım bizde sizleri öpüyoruz

hoşgeldiniz canım bende magnesıum kullanmasam yandım herhalde şükürler olsun eda kızmız güle güle büyüsün odasında mutlu huzurlu olsun hep yaşamı boyunca bende sezeryan ama genel anestezi istiyorum çok heyecan yaparım ve birde bebeğimin ağladığını ya duymazsam diyorum

Ben 1 sene öncesine kadar pilates yapıyordum, evlenince bırakmak zorunda kaldım. En nihayetinde k.validemle oturuyorum, hergün yapamam ya pilates. İkisi de birbirine benziyor. Tabi herşey beklendiği gibi gitmeyebilir, ancak yine de tedbirli olmak istiyorum kendi açımdan. Sadece sıfır acı ile doğum yapmak için değil, iç huzurumu bulmak için de istiyorum. Hatta doğumdan 40 gün sonra da anne bebek yogasına başlamak istiyorum kısmetese.

ıŞ yerindekileri öldürücem 1.
Kaynanamı kesicem 2.
ya dün ne kadar huzurluydum işe gelmeyince kayınvalidem de aramamıştı üff valla çocuk horon tepiyor benim sinirimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…