Geçmiş olsun canım. Hamileliğin tuzu biberi işte...
Teşekkür ederim canım, iyi dileklerin için... Onun telefonunu kullanıyorum, biraz önce ajandası alarm verdi; "Herşeyim, doğumgünü" diye kurmuş. Bu saate kadar aramadı, bekliyorum bakalım.
canım şimdi aramasada akşam gelirken birşey planlamıştır şimdiden stres yapma hem kendine hem bebeğine tatlıım
Merhaba anneler ve bebişlerrrr..Biz geldik..
Kocaaaam aradıııı, unutmamıııışşşşş "akşama kadar sabredemedin di mi?" dedi. Küçük bir hediye almış, akşam kutlayacakmışız. Ben hediye istemiyordum ki, sadece "nice yıllara" demesini istiyordum.
kıyamam canım sana yaaaa sopa atmalı senin bu patronlarına nasıl çalıştırıyorlar resmi tatilde hatta birde hamilesin canım az kaldı canım sık dişini kızınla geçireceğin günleri düşün bugünnler çabucak geçsin
bu arada ben diyete başladım tatsız tussuz yaşamak zorundayım çok fena dr bol bol salata ye dedi ama tussuz olunca sarmaz
selamlar herkese...opuyorumnanaktan
nasılsınız?
wild cat nice yıllara canım...
Doğumgünün kutlu, herşey gönlünce olsun canım.
Yazlığı Altınolukta olanlar varmış aramızda bizim yazlık da orda biz de bu sene gidemiyeceğiz artık. Seneye bebişin doğumgününü orda kutlarız artık diyoruz.
Benim de kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı ve kramplar vardı Dr. Magnezyum pastil verdi günde üç kere hemen kesildi.
Bugün Eda kızımın eşyaları geliyor odayı boşalttık , çok heyecanlıyız evimize yeni bir fert yerleşiyor kendisi daha gelmedi mobilyaları geliyor çok acaip 2 kişi olmaya o kadar alışmışız ki çok heyecanlıyız ....
Ben de normal doğumu zorlayacağımı düşünmüyorum Annem yaşayan bilir fazla zorlama dedi, Epidurel sezeryan bana sıcak geliyor, Allah hepimizin yardımıcısı olsun...
Sevgiler
Kocaaaam aradıııı, unutmamıııışşşşş "akşama kadar sabredemedin di mi?" dedi. Küçük bir hediye almış, akşam kutlayacakmışız. Ben hediye istemiyordum ki, sadece "nice yıllara" demesini istiyordum.
Teşekkür ederim, hoşgeldin canımmm...
Sağol canımcımmm, çok teşekkür ederim.
Ben de normal doğum düşünüyorum, son anda bir aksilik çıkmazsa. Doğum sancısından çok korkuyorum, malum her doğum yapmışın korkunç bir hikayesi vardır. Bu yüzden şu cd gelse de yogaya başlasam diye düşünüyorum.
canım benimö doğum günün kutlu olsun , bebişinle eşinle nice uzun yıllar dilerim
Sorma canancım bebişi düşünmesem 2 hafta sonra izne çıkmaya hak kazanıyorum basıp gidicem ama işte onla daha çok zaman geçiriyim diye
selamlar herkese...opuyorumnanaktan
nasılsınız?
wild cat nice yıllara canım...
Doğumgünün kutlu, herşey gönlünce olsun canım.
Yazlığı Altınolukta olanlar varmış aramızda bizim yazlık da orda biz de bu sene gidemiyeceğiz artık. Seneye bebişin doğumgününü orda kutlarız artık diyoruz.
Benim de kasıklarımda ve bacaklarımda ağrı ve kramplar vardı Dr. Magnezyum pastil verdi günde üç kere hemen kesildi.
Bugün Eda kızımın eşyaları geliyor odayı boşalttık , çok heyecanlıyız evimize yeni bir fert yerleşiyor kendisi daha gelmedi mobilyaları geliyor çok acaip 2 kişi olmaya o kadar alışmışız ki çok heyecanlıyız ....
Ben de normal doğumu zorlayacağımı düşünmüyorum Annem yaşayan bilir fazla zorlama dedi, Epidurel sezeryan bana sıcak geliyor, Allah hepimizin yardımıcısı olsun...
Sevgiler
Ben daha hamileliğin başındayken almıştım yoga Cd'sini ama seyrettim aman ne olur ne olmaz diye hiç yapmadım... Film tadında izledim :)) Önceki senelerde yoga yaptım super birşey ama 36 yaşındayım hiç riske girmek istemedim.. Arkadaşım geçen sene doğum yaptı hep yoga yaptı ama yine normal doğuramadı bebek strese girdi günü geçti kakasını yaptı v.s. Artık vakti gelince yaşayıp görecez inşallah bizlerin iyi hikayeleri olur..
ohhhhhhhhh hadi gözün aydın bak adamcağız unutmamış ama senin meraklandırmak istemiş bir ömür boyu mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?