günaydın anneler ve tatlı bebekleri..
ben arada girip sizi takip etsem de pak yazamıyordum ama sizlerin paylaşımlarınızı okumak beni rahatlatıyordu. inşallah bundan sonra daha çok girebileceğim. ben de ağustos annesiyim beni ekleyebilirsiniz listeye bakıyorumda ne kadar da kalabalığız.. bebeklerimizin ne çok arkadaşı olacak :)))
günaydın anneler ve tatlı bebekleri..
ben arada girip sizi takip etsem de pak yazamıyordum ama sizlerin paylaşımlarınızı okumak beni rahatlatıyordu. inşallah bundan sonra daha çok girebileceğim. ben de ağustos annesiyim beni ekleyebilirsiniz listeye bakıyorumda ne kadar da kalabalığız.. bebeklerimizin ne çok arkadaşı olacak :)))
canım senin de yeni yaşın kutlu olsun, bebeğin eşinle daha nice seneler geçirmen dileğiyle...
ben marmaristeyim valla muğlalılar çoğalıyor bi buluşmada bizden gelebilir:) ayy evet mısır burda adım başı satıyorlar ama tussuz yenmez ki ya ama alıp pişirirken tuz atsam olur mu
Günaydın arkadaşlar hepimize sağlıklı huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum ağırlaşmaya başladıkça yatakta dönerken çok zorluk çekiyorum bikini bölgemde acayip ağrılar oluyor en zoruda o valla arada kasık bel ağrım oluyor ama vız geliyor bikini bölgesindeki kramp tarzı ağrı daha çok zorluyor beni
Wild Wild Cat canım doğum günün kutlu olsun seneye oğlun kucağında sağlıcakla huzurla kutlaman nasip olsun valla eşin inşallah unutmamıştır yandı garibimmmm
Günaydın arkadaşlar hepimize sağlıklı huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum ağırlaşmaya başladıkça yatakta dönerken çok zorluk çekiyorum bikini bölgemde acayip ağrılar oluyor en zoruda o valla arada kasık bel ağrım oluyor ama vız geliyor bikini bölgesindeki kramp tarzı ağrı daha çok zorluyor beni
Wild Wild Cat canım doğum günün kutlu olsun seneye oğlun kucağında sağlıcakla huzurla kutlaman nasip olsun valla eşin inşallah unutmamıştır yandı garibimmmm
Geçmiş olsun canım. Hamileliğin tuzu biberi işte...
Teşekkür ederim canım, iyi dileklerin için... Onun telefonunu kullanıyorum, biraz önce ajandası alarm verdi; "Herşeyim, doğumgünü" diye kurmuş. Bu saate kadar aramadı, bekliyorum bakalım.
kıyamam canım sana yaaaa sopa atmalı senin bu patronlarına nasıl çalıştırıyorlar resmi tatilde hatta birde hamilesin canım az kaldı canım sık dişini kızınla geçireceğin günleri düşün bugünnler çabucak geçsin