Bana doktorum meyveleri bile şeker oranı yüksek olanlardan yemiceksin dedi üzüme bayılırım hergün yesem bıkmam onu bile yasakladı oof offf üzüm,muz,türü şeyleri fazla tüketmicekmişiz. Yeşil elma ye dedi bol bol bu gidişle içimde elma ağacı çıkacak:))
Kullanıcı paneline gir kontrol panelinden profil düzenle en aşağıya in kişisel bilgilerde çizelgeye aşaıdaki linki yapıştır kaydet http://lbdf.lilypie.com/Kauxp3.png
canlar merhaba uzun bir süre sonunda beeen gedim :)
nasılsınız bebişler nasıl bir sorun ypoktur umarım..
biz iyiyiz oğluşumla bugün şeker yüklemesi vardı ve çok kötü oldum açlıktan daha yeni gelebildim kendime
limonda götürmüştüm ama gerek kalmadı baktım hemşire limonlanmış olarak verdi :) şekerli limonlu öyle bi içtim ki açlığımı bastırsın die ama çok şeker daha fena yaptı beni neyse ki atlattık sonucuda alırım yarın ya da çarşamba umarım temiz çıkar..
Ayyy ne güzel işte ilerde birbirlerini daha iyi anlarlar işte destek olurlar.Bide iki gelin kayınvalidesi olucaksınız he.hayırlısı olsun Allah kurtarsın inş.Ben erkek olduğunu öğrendiğimde ilk aklıma gelen kayınvalide olucam oldu:)) bi tuhaf oldum yani ama şimdi çok mutluyum:))
Ayyy ne güzel işte ilerde birbirlerini daha iyi anlarlar işte destek olurlar.Bide iki gelin kayınvalidesi olucaksınız he.hayırlısı olsun Allah kurtarsın inş.Ben erkek olduğunu öğrendiğimde ilk aklıma gelen kayınvalide olucam oldu:)) bi tuhaf oldum yani ama şimdi çok mutluyum:))
kızlar doğum doktorlarınızdan memnunmusunuz bizim doktor devlet hastanesinin doktoru geçende tahliller için gitmiştik 1 saate 50 hastaya baktı eşime dedim bizim doktor işini biliyor diye çok güldü:)
canım nasılsın kaynana topiği açmıştın hem yazışıyorduk hem eyleniyorduk nasıl biraz düzeldimi kayınvaliden gerçi insanın canı çıkar huyu çıkmaz derler
Kızlar göbüşlerinizde çatlak oluştu mu ben kızımda arko klasik kullanmıştım bol bol kayınvalidem vermişti gerçekten hiç çatlak olmadı şimdi bunda da günde iki defa sabah akşam arko sürüyorum bol bol karnıma ve göğüs uçlarıma çok iyi geliyor haberiniz olsun arko deyip geçmeyin inanın çok etkili oluyor