2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim şekerim 1. saat 145 2. saat 100 çıktı. bende çok tatlı yemem ama oturup 1 kilo meyve yiyorum normal yani yüksek çıkması:)

Bana doktorum meyveleri bile şeker oranı yüksek olanlardan yemiceksin dedi üzüme bayılırım hergün yesem bıkmam onu bile yasakladı oof offf üzüm,muz,türü şeyleri fazla tüketmicekmişiz. Yeşil elma ye dedi bol bol bu gidişle içimde elma ağacı çıkacak:))

Bluspirito ve diğer arkadaşlar sizlerin bebişlerinizin cinsiyetleri ne acaba isimleri bellimi oooyyyy yerim onları bennnyerimseniben
Canım 1. sayfada çizelge var orda yazıo isimlerde :))
Hoşgeldin canım bu arada face de resimlerini gördüm çoook tatlı olmuşsun :) temiz çıka merak etme :))

benım bebeışım erkek bırıncı çocuğumda erkek...oğlan annesiyim yanı

Ayyy ne güzel işte ilerde birbirlerini daha iyi anlarlar işte destek olurlar.Bide iki gelin kayınvalidesi olucaksınız he.hayırlısı olsun Allah kurtarsın inş.Ben erkek olduğunu öğrendiğimde ilk aklıma gelen kayınvalide olucam oldu:)) bi tuhaf oldum yani ama şimdi çok mutluyum:))

negüzel değilmi canım allah sağlık versın bütün cocuklarımıza

ayyy evet kızlar ben ilk zamanlarda cok kotuydum istıfra falan etmekten ablam geldı bı gun bune bole kendıne bakmıyon hıç dedi....

elime kremler falan attı iste yarın öburgun gelınınle asık atcaksın al sur sunlardan falan bız koptukkk tabıııkaydirigubbakcemile3

kızlar doğum doktorlarınızdan memnunmusunuz bizim doktor devlet hastanesinin doktoru geçende tahliller için gitmiştik 1 saate 50 hastaya baktı eşime dedim bizim doktor işini biliyor diye çok güldü:)

canım nasılsın kaynana topiği açmıştın hem yazışıyorduk hem eyleniyorduk nasıl biraz düzeldimi kayınvaliden gerçi insanın canı çıkar huyu çıkmaz derler

Kızlar göbüşlerinizde çatlak oluştu mu ben kızımda arko klasik kullanmıştım bol bol kayınvalidem vermişti gerçekten hiç çatlak olmadı şimdi bunda da günde iki defa sabah akşam arko sürüyorum bol bol karnıma ve göğüs uçlarıma çok iyi geliyor haberiniz olsun arko deyip geçmeyin inanın çok etkili oluyor

canım yaaa ben değilim ooo topık falan acmadım......karıstırdınmıkı

haaa bıde benımkıler bandırmalı sen nerede oturuyorsun balıkesırde

pardon canım karıştırmış olabilirim ben altınoluktayım canımgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…