2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İŞ yerindekileri öldürücem 1.
Kaynanamı kesicem 2.
ya dün ne kadar huzurluydum işe gelmeyince kayınvalidem de aramamıştı üff valla çocuk horon tepiyor benim sinirimden

Canım sakin ol, derin derin nefes al. Bak meleğin de huzursuz olmuş, vurup duruyormuş. Kimseyi öldürmeyeceksin, sen başkalarına zarar vercek biri değilsin. Lavaboya gidip elini yüzünü yıka istersen, enseni ve alnını ıslat biraz alır sinirlerini.

Valla zaten bu ara öldürmezsem demek gerçekten yok içimde katil ruhu derim bu ne ya 7 aylık hamile kadın servis yok 1 şey yok işe mi gelirmiş nöbetçi olarak, araba da kullanmıyroum ben artık. Kayınvalidem de görümcemi anlatıp duruyor sinir oldum onu almış çeyizine bunu almış bana kürdan bile almamıştı... Bir de diyorki bir ona alıyorum 1 masala para pul kalmadı. Ben de alma o zamana Masal'a gerek yok biz herşeyini aldık dedim

gunaydın kızlar nasılsınızzzz

didemcim ne olduğunu anlamadım ama sınırlenme sekerım evet su sınırlerını alır cıgdemı dınle sen
bende gecmıse bakıp ne yaptınız

İyi demişsin, sav başından gitsin. İşim var, sonra konuşuruz de. Ne dersen de sakın sinirlendiğini belli etme, zaten istediği de senin sinirini bozmak.

Canım boşver herkesi Bebişi düşün demek ki o da sinirleniyor, Gitmiyor mu bu kadın ne kadar kalacakmış ? Git elini yüzünü yıka az kaldı işten ayrılmana bak zaman nasıl geçiyor daha dün gibi keseleri gördüğümüzü paylaşıyorduk bunlar da geçecek.... Annem kız kardeşime hamileyken böyle kaynana problemleri falan çok yaşadığından kardeşim hep durup dururken çığlık çığlığa bağırıyormuş ona geçiyormuş sinir hep.... Ya sabır çek arkadaşım... Demesi kolay biliyorum ama ne yapacan arkadaşım katil olma şimdi :)) Eşin seni işe bırakamıyor mu ? Sevgiler

günaydınlaaaaaaaaaaaaar.....

çiğdeeeeeeeeem iyi ki doğmuşsun kıss bak şimdi doğurcan nerdeyse :)))rabbim hayırlı,uzun,huzurlu,bebeğin ve eşinle mutlu bi hayat yaşatsın tatlımmmmm......

Sağol canım benim sonunda karşılaştık kaç kere seni sordun ne zamandır girmiyordun sanırım iyi olmana çok sevindim. Sorma ya valla bebişim sinirli doğacak bunlar yüzünden. Kaynanam bizde değil Allahtan doğuma gelicekmiş...

sağol cnm hoşbulduk

bugün doktor kontrolumuz var yeni doktorumuza gidicez bakalım 1.5 aydır görmedim kuzumu o zamanda totosunu görmüştüm zaten

bişe sorucam bu haftalarda ki muaynemiz gene karnımızdan ultrasonla dimi?

Ben de geldi zannettim yine , hamileliğinin ilk başında gelmişti diye hatırlıyorum da... Telefondan yetişiyor yani cadı :)) Herkesin yaptığı haksızlıklar kendini bağlar sana bir kürdan almasa ne yazar allah kimi sana neler yollamıştır bana öyle oldu... Benim nikahıma geldiler bir çeyrek bile takmadılar v.s. Ama bize allah kat kat fazlasını kazandırdı, Geçtiğimiz haftalar beni de sinirlendirdi ama herkes kalbinin ekmeğini yer bir onların durumuna bir kendi durumuna baktım boşverdim ama sinirlendim tabi haksızlığa hiç gelemem. Eşim arama dedi zaten fazla aramam ben , kendileri bilirler...

Cumartesi ne var ben bilmiyorum ? Benim doğumgünüm onu biliyorum, arkadaşlarla bizim bahçede ufak bir parti vereceğiz kısmetse...

Bundan sonra alttan ultrason olma ihtimali yok gibi bir şey. Ben haziranın 10'unda göreceğim minnoşumu, artık totosu, bipisi neresi denk gelirse.

4 boyutlu gösteriyorlar mı gittiğinizde , çok tatlı görünüyorlar benimki yüzünü kapatıyor elinle falan :)) Alttan muayene olmaz artık diye biliyorum en son doğuma yakın çatı kontrolü için alttan muayene olacaz galiba .... Ağzı burnu tıpkı bana benziyor deli gibi merak ediyorum nasıl birşey olacak diye .. Ben Haziranda gidecem Aylık kontrolüme...

900 gr'dı bu ayın başında minnoş artık hızla büyümeye başlıyorlar...

selam ben geldim
2 gündür pek giremiyorum.
malum misafirim var:))))
ama şimdi biraz zaman ayırıcam buraya..
Nasılsınız bakalım?

normalde bu zamana kadar 2 boyutluyla görüyorduk ta bu doktora ilk gidişim bakalım nasıl görcez çok heyecanlıyım ve merak ediyorum yanıma çikolata alayaımda artık yüzünü görmek istiyorum hep totosunun bide sırtının resmi var kaydirigubbakcemile3

Ebrucum şimdiden doğumgünün kutlu olsun.
Çiğdoş hoşgeldin tam yemek saatinde geldin

Uzun zamandır giremiyordum doğru, Bu arada ben en son girdiğimde senin oğlun olacak gibi hatırlıyordum şimdi Masal'ı duyunca şaşırdım ben mi karıştırdım ?

çok teşekkür ederim canım...

Uzun zamandır giremiyordum doğru, Bu arada ben en son girdiğimde senin oğlun olacak gibi hatırlıyordum şimdi Masal'ı duyunca şaşırdım ben mi karıştırdım ?

çok teşekkür ederim canım...

Evet canım ilk başta erkek diyordu sonra kız dedi kız oalrak da kaldı:))
Düşün ne zamandır konuşamamışız.

Bu arada ben bir yemek yiyip hemen geliyorum görüşürüzzzz:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…