İŞ yerindekileri öldürücem 1.
Kaynanamı kesicem 2.
ya dün ne kadar huzurluydum işe gelmeyince kayınvalidem de aramamıştı üff valla çocuk horon tepiyor benim sinirimden
Valla zaten bu ara öldürmezsem demek gerçekten yok içimde katil ruhu derim bu ne ya 7 aylık hamile kadın servis yok 1 şey yok işe mi gelirmiş nöbetçi olarak, araba da kullanmıyroum ben artık. Kayınvalidem de görümcemi anlatıp duruyor sinir oldum onu almış çeyizine bunu almış bana kürdan bile almamıştı... Bir de diyorki bir ona alıyorum 1 masala para pul kalmadı. Ben de alma o zamana Masal'a gerek yok biz herşeyini aldık dedim
Valla zaten bu ara öldürmezsem demek gerçekten yok içimde katil ruhu derim bu ne ya 7 aylık hamile kadın servis yok 1 şey yok işe mi gelirmiş nöbetçi olarak, araba da kullanmıyroum ben artık. Kayınvalidem de görümcemi anlatıp duruyor sinir oldum onu almış çeyizine bunu almış bana kürdan bile almamıştı... Bir de diyorki bir ona alıyorum 1 masala para pul kalmadı. Ben de alma o zamana Masal'a gerek yok biz herşeyini aldık dedim
Günaydın kızlar... "Mutlu Yıllar Banaaaa, Mutlu Yıllar Baaanaaa, İyi ki Doğdum Beeeennn" hihoyyyt
Canım boşver herkesi Bebişi düşün demek ki o da sinirleniyor, Gitmiyor mu bu kadın ne kadar kalacakmış ? Git elini yüzünü yıka az kaldı işten ayrılmana bak zaman nasıl geçiyor daha dün gibi keseleri gördüğümüzü paylaşıyorduk bunlar da geçecek.... Annem kız kardeşime hamileyken böyle kaynana problemleri falan çok yaşadığından kardeşim hep durup dururken çığlık çığlığa bağırıyormuş ona geçiyormuş sinir hep.... Ya sabır çek arkadaşım... Demesi kolay biliyorum ama ne yapacan arkadaşım katil olma şimdi :)) Eşin seni işe bırakamıyor mu ? Sevgiler
çiğdemcim nice mutlu yıllara sağlıklı sıhhatli eşinle ve kuzunla beraber... a.s.
Çiğdem niye gelmedi ki bugün ?
Sağol canım benim sonunda karşılaştık kaç kere seni sordun ne zamandır girmiyordun sanırım iyi olmana çok sevindim. Sorma ya valla bebişim sinirli doğacak bunlar yüzünden. Kaynanam bizde değil Allahtan doğuma gelicekmiş...
sağol cnm hoşbulduk
bugün doktor kontrolumuz var yeni doktorumuza gidicez bakalım 1.5 aydır görmedim kuzumu o zamanda totosunu görmüştüm zaten
bişe sorucam bu haftalarda ki muaynemiz gene karnımızdan ultrasonla dimi?
sağol cnm hoşbulduk
bugün doktor kontrolumuz var yeni doktorumuza gidicez bakalım 1.5 aydır görmedim kuzumu o zamanda totosunu görmüştüm zaten
bişe sorucam bu haftalarda ki muaynemiz gene karnımızdan ultrasonla dimi?
Ebrucum şimdiden doğumgünün kutlu olsun.
Çiğdoş hoşgeldin tam yemek saatinde geldin
selam ben geldim
2 gündür pek giremiyorum.
malum misafirim var:))))
ama şimdi biraz zaman ayırıcam buraya..
Nasılsınız bakalım?
Uzun zamandır giremiyordum doğru, Bu arada ben en son girdiğimde senin oğlun olacak gibi hatırlıyordum şimdi Masal'ı duyunca şaşırdım ben mi karıştırdım ?
çok teşekkür ederim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?