2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pisiiiim, hoşgeldin. Sen nasılsın??

iyiyim bitaneeeem çok yoruluyorumm...
evde işleri bitiremiyorum kışlık yazlık olayı yeni bitti yazlıkları yıkayıp
koymuştum onları çıkarıp ütüledim.dün bi de hastanedeydik babannem
geldi onun kontrolu vardı.bugünde kışlıkları yıkıyorum kuruyunca yerlestiricem..
bu arada doğum gününmüş tatlımDOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNŞeniz
Sakıncası yoksa yaşını da söyler misin?

Teşekkür ederim miniş pisim. Babaannen iyidir umarım. Ben de geçen hafta topladım kışlıkları. Yavaş yavaş toparlanıyorum malum. Bu arada bugün itibariyle artık 26 yaşındayım.

allahtan ben bıtırdım yazlık kıslık mevzunuuu hele bıde utu yapmak cok zor oluyor kocaman gobısleeekaydirigubbakcemile3 beli ağrıyor insanın

anneanemız gelsın bebişiminkılerde yıkanıp utulensınde rahat edeyım

Merhaba kızlar nasılsınız bakalım .ınternette birkaç yerde bebek hareketleri ile ilgili 1 saat için de 10 kez hareketini hissetmeniz gerekiyor yazıyordu.Sizinki nasıl kızlar benimki şahsen okadar olmuyordur heralde.Gerçi hiç saymadım zaten 28 haftadan itibAren sayılıyormuş bebek hareketleri..Öyle okuyunca aklıma takıldı....

Teşekkür ederim miniş pisim. Babaannen iyidir umarım. Ben de geçen hafta topladım kışlıkları. Yavaş yavaş toparlanıyorum malum. Bu arada bugün itibariyle artık 26 yaşındayım.

Babannem iyi çok şükür 2 yıl önce yumurtalık kanseri demişlerdi ameliyat oldu ve ışın aldı.Bir daha da tekrarlamadı çok şükür 3 ayda 1 kontrole götürüyorum onu cerrahpaşa tıp fak.ne...sanırım benden 1 yaş küçüksün.84 lüyüm ben de nisanda tam dolu dolu 26 oldum:sm_cool:

:bbo: Ben de 84'lüyüm. 1 ay küçük oluyorum sanırım.

slm kızlar..
biz geldik oğluşumla yemeğimizi yedik karnımızı tıka basa doyurduk..
nolacak bizim bu halimiz bilmiyorum:umursamaz:
amaaaan napim ya canım istiooo bende tutamıyom kendimikaydirigubbakcemile3

bebeğim bnm ya,hamile kalmayınca girmedim pek..eşim yurtdışına gitti.2 aydır yok burada..Sudan'a gitti,artık geldiği zaman çalışmalara başlayacağız :) siz neler yapıyorsunuz..bebişler nasıl?

Allah kavuştursun tatlım..hadi bakalım çalışmalarda başarılar:roflol:

canım hoşgeldin...valla ben artık burada söylemeye utanıyorum ve sizi korkutmak
istemiyorum ama benim bebiş kendini aşmış durumda akşam eşimle oturup göbişimi kamerya çektik.resmen oradan fırlayacak gibi hareket ediyor ve hiç hiçhiç durmuyor gece saat 3 e kadar uyutmadı beni bir yerde toplanıyor bir yeri sivriltiyor bazen canımı yakıyor eşim bile bu ne böyle normal mi bu diyip duruyor sabah kalktım henüz daha 10 dk.bile durmadı.benimki istisnalardan sanırımkaydirigubbakcemile3

ayyy evet çok zor oluyor ki ben ütüyü seven biriyim.
ama ayaklarım çok ağrıyor dayanaamıyorum ayakta durmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…