2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğim bnm ya,hamile kalmayınca girmedim pek..eşim yurtdışına gitti.2 aydır yok burada..Sudan'a gitti,artık geldiği zaman çalışmalara başlayacağız :) siz neler yapıyorsunuz..bebişler nasıl?

Haydi bakalım, bebek haberleri bekliyoruz en yakın zamanda :jeyyar:

hehehe aynı yaştayız benden 1 ay 9 gün küçüksünkaydirigubbakcemile3

Evet...

Ya kızlar yaa, kocam aradı şimdi; bana kavunlu bir şey almış, söylemiyor bir türlü. Ne almış olabilir, fikriniz var mı??

ayyy didem senin bu kadınla başın dertte bitanem.Ya bana diyorsun ama galiba sen de tersleyemiyorsun söylesene bna niye anlatıyorsun bunları birdaha söyleme anlatma istemiyorum diye tersle..Masal ında annesi var babası var almasın bişey madem parası yok allah allah ben bile sinir oldum buradankötükedihüso

eeee sen napıosun c.tesiden berii?? ayyy ben düşündüm o akşam eve gelince acaba sıktım mı kızları muhabbetimle falan herkes çok iyi çok tatlıydı ben de sizin kadar iyi olabildim mi acaba sıkıcımıydım diye düşündüm durdumkaydirigubbakcemile3

Haydi bakalım, bebek haberleri bekliyoruz en yakın zamanda :jeyyar:

Evet...

Ya kızlar yaa, kocam aradı şimdi; bana kavunlu bir şey almış, söylemiyor bir türlü. Ne almış olabilir, fikriniz var mı??

kavun içinde dondurma almıştır belkilaelaelaelaelae ee hamile birinin aklına başka ne gelebilirki

çiğdem o ne kız kavunlu birşey yani hamile bi kadına ancak kavun alınır aklıma bitürlü bişey gelmiyor allaah allaaaaah:roflol:

Geldim kızlar.

Çiğdemcim sıkmak ne demek pazar sabahı aşırı huzurlu uyandım süper bir c.tesi geçirdim sayenizde her hafta deseniz ben buluşurum :))))
Serpilden ses seda yok ?

kavunu sevıyormusun belkı kavunlu pasta almıstır baska ne olabılırkıCADIARZU

kavun içinde dondurma almıştır belkilaelaelaelaelae ee hamile birinin aklına başka ne gelebilirki

Yok sanmıyorum yenecek birşey olsun. Akşama kadar gelmeyecek çünkü. Kavunlu parfüm, kavunlu iç çamaşırı (sapık mıyım neyim), kavunlu giysi değilmiş, öyle dedi. Kavunun kendisini alıp gelmesin sakın. Ayrıca kavun sevmem ben. Kavunlu sakız hariç. Of yaa işte bu yüzden hediye istemedim, sürekli süründürüyor. Önümüzdeki ay da onun doğumgünü, ben de ona eşekli bir şey alayım da görsün.

:dance::dance::dance:

valla yarında benım doğum gunum ama bişi alma dedimm...oğlumun eksıklerını alırız dedım ama dun internetten bısıler yapıodu acaba ben bebek bakım cantası arıyodum avıvıda beğendım onumu aldı dıyede dusunmuyo değilimmmsempatiksalakcinni

yarın ne olurum bılmem eğer aksam 12 den sonra kutlamazsa catlarım herhalde

Geldim kızlar.

Çiğdemcim sıkmak ne demek pazar sabahı aşırı huzurlu uyandım süper bir c.tesi geçirdim sayenizde her hafta deseniz ben buluşurum :))))
Serpilden ses seda yok ?

canım inan aynı şeyi ben eşime söyledim ben de keşke sürekli görüşsek dedim ama uzağız
ben ist.içinde tek başıma çıkamıyorummafoldumbenBir de benim çokk kötüü bir huyum var tam da bu yüzden arkadaş edinemiyorum işte.komşumuzun gelini var burada aynı yaştayız çok tatlı sıcak kanlı bir kız biraraya geldiğimiz zaman muhabbetimiz okadar uyuyor ki kendimizi alamaıyoruz konuşmaktan o beni aradı bi gün bana oturmaya gelin dedi tabi kadınlar falan kalabalık gittik birdahakine sen beni ara dedi ne zmaan istersen gel oturalım kahve içelim falan dedi ama kızı 1 kere bile aramadım.Ben de rahatsız etme korkusu var kimseyi sıkmak istemem kimseyi benimle hatır için görüşmesini istemem o yüzden arkadaş edinemiyorum.yani siz ne zaman derseniz şu gün buluşalım veya sen tek olarakta söyleyebilirsiin ben ayarlar getirim eşime benim işteböyle bi zaafım var çok komik dimikaydirigubbakcemile3üstelik biliyorsunuz ben arkadaşsız kimsesiz biriymmafoldumben

Şimdi akşama kadar öğrenemeyeceğim ne aldığını. Ama görür o, onun doğum günü gelsin "sana eşekli bir şey aldım" diyip akşam önüne şarküteri tarzında bir şey koyacağım. Bakalım ne yapacak. Tabi sonra gerçek hediyesini veririm. Sırf anlasın beni...

Geldim kızlar.

Serpilden ses seda yok ?

ayy olmaz olurmu, dün ben yazdım ne kadar eğlendiğimi, keyifli vakit geçirdiğimi,sohbetimizin ne kadan güzel olduğunu, aşkolsun, azdık ama özdükkk :lepi:

cnm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar bebğin ve eşinle birlikte ... a.s.

ayy olmaz olurmu, dün ben yazdım ne kadar eğlendiğimi, keyifli vakit geçirdiğimi,sohbetimizin ne kadan güzel olduğunu, aşkolsun, azdık ama özdükkk :lepi:

evet evet serpil yazmıştı dün ben de rastgeldim okudum didem kaçırdı heralde..
katılıyorum sana azdık ama özdükkk gerçektenopuyorumnanaktan
Nurcan hiç konuşmadı yaaa ben onun da fikirlerini merak ettim...

kızlar yaaa ben yavaş yavaş listeyi tamamlıyorum ama bazı soracağım şeyler var
aramızda tecrübeli bi anne yok dimi?DıDOBA DıDEEEM nerdesin kıııız????

Ah kıyamam canım ben sana haklısın ben de rahatsızlık konusunda senin gibi düşünüyorum ama bence doğumdan önce buluşmalıyız benim eşim de getirir. Nurcan da gelir. Serpil zaten atladı mı gelir eee tamamişte:teselli:

Bence de ya ben okuyamadım dün aşım vardı zaten sonra annemle gezdik biraz. Dönence bulduk ama annem tezgahtarla atıştı alamadık(1 parçasını diğeriyle değiştirelim dedi tezgahtar da kızınca alamadık) ama hediye yollayacağım bebişin hediyesini aldım:)Çok rahatladım ama şimdi baktım nurcana 4 parça gelmiş benim 2 parça az mı oldu acaba gerçi fiyat limiti de var ama ufak 1 şeyler daha ekleyebilirim sanırım...
Eşime tüm haftasonu sizi anlattım valla kıskandı bile ne bu ben sıkılırsın sanırıdım sen yeni dostlar bulup geldişn dedi...

Ya ben listeyi bıraktım aklımdan gidiyorum ama didemcim şu gögüs için gerekli şeyleri 1 özetlesen. Ne alıcaktık biz son aylarda...

kızlar sizce göğüs pompası yani süt sağma makinası gerekli mi?yani şimdiden...
almamız gerekli mi ben de eşime diyorum doğumdan sonra bakarız sütün durumuna
göre az gelirse fazla gelmesi için çok gelirse de sütüm beni rahatsız etmemesi için
alırız ama belki de hiç gerek kalmayacak diyorum siz ne düşünüyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…