bebeğim bnm ya,hamile kalmayınca girmedim pek..eşim yurtdışına gitti.2 aydır yok burada..Sudan'a gitti,artık geldiği zaman çalışmalara başlayacağız :) siz neler yapıyorsunuz..bebişler nasıl?
hehehe aynı yaştayız benden 1 ay 9 gün küçüksünkaydirigubbakcemile3
Valla zaten bu ara öldürmezsem demek gerçekten yok içimde katil ruhu derim bu ne ya 7 aylık hamile kadın servis yok 1 şey yok işe mi gelirmiş nöbetçi olarak, araba da kullanmıyroum ben artık. Kayınvalidem de görümcemi anlatıp duruyor sinir oldum onu almış çeyizine bunu almış bana kürdan bile almamıştı... Bir de diyorki bir ona alıyorum 1 masala para pul kalmadı. Ben de alma o zamana Masal'a gerek yok biz herşeyini aldık dedim
Haydi bakalım, bebek haberleri bekliyoruz en yakın zamanda :jeyyar:
Evet...
Ya kızlar yaa, kocam aradı şimdi; bana kavunlu bir şey almış, söylemiyor bir türlü. Ne almış olabilir, fikriniz var mı??
kavunu sevıyormusun belkı kavunlu pasta almıstır baska ne olabılırkıCADIARZU
kavun içinde dondurma almıştır belkilaelaelaelaelae ee hamile birinin aklına başka ne gelebilirki
Yok sanmıyorum yenecek birşey olsun. Akşama kadar gelmeyecek çünkü. Kavunlu parfüm, kavunlu iç çamaşırı (sapık mıyım neyim), kavunlu giysi değilmiş, öyle dedi. Kavunun kendisini alıp gelmesin sakın. Ayrıca kavun sevmem ben. Kavunlu sakız hariç. Of yaa işte bu yüzden hediye istemedim, sürekli süründürüyor. Önümüzdeki ay da onun doğumgünü, ben de ona eşekli bir şey alayım da görsün.
Geldim kızlar.
Çiğdemcim sıkmak ne demek pazar sabahı aşırı huzurlu uyandım süper bir c.tesi geçirdim sayenizde her hafta deseniz ben buluşurum :))))
Serpilden ses seda yok ?
Geldim kızlar.
Çiğdemcim sıkmak ne demek pazar sabahı aşırı huzurlu uyandım süper bir c.tesi geçirdim sayenizde her hafta deseniz ben buluşurum :))))
Serpilden ses seda yok ?
Şimdi akşama kadar öğrenemeyeceğim ne aldığını. Ama görür o, onun doğum günü gelsin "sana eşekli bir şey aldım" diyip akşam önüne şarküteri tarzında bir şey koyacağım. Bakalım ne yapacak. Tabi sonra gerçek hediyesini veririm. Sırf anlasın beni...
cnm doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar bebğin ve eşinle birlikte ... a.s.
ayy olmaz olurmu, dün ben yazdım ne kadar eğlendiğimi, keyifli vakit geçirdiğimi,sohbetimizin ne kadan güzel olduğunu, aşkolsun, azdık ama özdükkk :lepi:
kızlar yaaa ben yavaş yavaş listeyi tamamlıyorum ama bazı soracağım şeyler var
aramızda tecrübeli bi anne yok dimi?DİDOBA DİDEEEM nerdesin kıııız????
Ah kıyamam canım ben sana haklısın ben de rahatsızlık konusunda senin gibi düşünüyorum ama bence doğumdan önce buluşmalıyız benim eşim de getirir. Nurcan da gelir. Serpil zaten atladı mı gelir eee tamamişte:teselli:canım inan aynı şeyi ben eşime söyledim ben de keşke sürekli görüşsek dedim ama uzağız
ben ist.içinde tek başıma çıkamıyorummafoldumbenBir de benim çokk kötüü bir huyum var tam da bu yüzden arkadaş edinemiyorum işte.komşumuzun gelini var burada aynı yaştayız çok tatlı sıcak kanlı bir kız biraraya geldiğimiz zaman muhabbetimiz okadar uyuyor ki kendimizi alamaıyoruz konuşmaktan o beni aradı bi gün bana oturmaya gelin dedi tabi kadınlar falan kalabalık gittik birdahakine sen beni ara dedi ne zmaan istersen gel oturalım kahve içelim falan dedi ama kızı 1 kere bile aramadım.Ben de rahatsız etme korkusu var kimseyi sıkmak istemem kimseyi benimle hatır için görüşmesini istemem o yüzden arkadaş edinemiyorum.yani siz ne zaman derseniz şu gün buluşalım veya sen tek olarakta söyleyebilirsiin ben ayarlar getirim eşime benim işteböyle bi zaafım var çok komik dimikaydirigubbakcemile3üstelik biliyorsunuz ben arkadaşsız kimsesiz biriymmafoldumben
ayy olmaz olurmu, dün ben yazdım ne kadar eğlendiğimi, keyifli vakit geçirdiğimi,sohbetimizin ne kadan güzel olduğunu, aşkolsun, azdık ama özdükkk :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?