Ya ben listeyi bıraktım aklımdan gidiyorum ama didemcim şu gögüs için gerekli şeyleri 1 özetlesen. Ne alıcaktık biz son aylarda...
Burdayım canım. geçmişi okuyup gelecektim. baktım çağırıyorsun aralarda okurum dedim :)
kızlar sizce göğüs pompası yani süt sağma makinası gerekli mi?yani şimdiden...
almamız gerekli mi ben de eşime diyorum doğumdan sonra bakarız sütün durumuna
göre az gelirse fazla gelmesi için çok gelirse de sütüm beni rahatsız etmemesi için
alırız ama belki de hiç gerek kalmayacak diyorum siz ne düşünüyorsunuz???
aayyyy hoşgeldiiin nekadar sevindim bilemezsindelikafadulden
dur soru yağmuruna tutayım seni birazcık...vaktin varsa cevapla tatlım
yoksa yazmayabilirsin..
şu göğüs için kullanılacak olanları da ben birazdan almaya gidicem eczaneye..
ben yazmıştım hepsini göğüs kalkanı falan kapak gibi demiştin..
canım hoşgeldin...valla ben artık burada söylemeye utanıyorum ve sizi korkutmak
istemiyorum ama benim bebiş kendini aşmış durumda akşam eşimle oturup göbişimi kamerya çektik.resmen oradan fırlayacak gibi hareket ediyor ve hiç hiçhiç durmuyor gece saat 3 e kadar uyutmadı beni bir yerde toplanıyor bir yeri sivriltiyor bazen canımı yakıyor eşim bile bu ne böyle normal mi bu diyip duruyor sabah kalktım henüz daha 10 dk.bile durmadı.benimki istisnalardan sanırımkaydirigubbakcemile3
Son ay sürmek için evicap e vitamini kapsülü (eczaneden) doğumdan sonra kullanmak için de göğüs kalkanı (ben avent marka almıştım medelanınki de iyi) ve lansinoh lanolin krem. Eğer yara olursa garmastan(eczaneden) ve lansinao birlikte kullanılıyor.
Ah kıyamam canım ben sana haklısın ben de rahatsızlık konusunda senin gibi düşünüyorum ama bence doğumdan önce buluşmalıyız benim eşim de getirir. Nurcan da gelir. Serpil zaten atladı mı gelir eee tamamişte:teselli:
Bence de ya ben okuyamadım dün aşım vardı zaten sonra annemle gezdik biraz. Dönence bulduk ama annem tezgahtarla atıştı alamadık(1 parçasını diğeriyle değiştirelim dedi tezgahtar da kızınca alamadık) ama hediye yollayacağım bebişin hediyesini aldım:)Çok rahatladım ama şimdi baktım nurcana 4 parça gelmiş benim 2 parça az mı oldu acaba gerçi fiyat limiti de var ama ufak 1 şeyler daha ekleyebilirim sanırım...
Eşime tüm haftasonu sizi anlattım valla kıskandı bile ne bu ben sıkılırsın sanırıdım sen yeni dostlar bulup geldişn dedi...
Ben madela alıcam pompayı 150civarı sanrıım sence ne alalım
evet hepsini yazmıştım...
-Şimdi bu e vitamini kapsülünü dr.mu verecek bize yoksa biz gidip alabilir miyiz?şahsen ben doktoruma böyle konularda güvenmiyorum.senin dediğin gibi eczaneden alıp kullansak son ay bişey olmaz heralde kapsul dediğin içilecek mi? buarada...
-Göğüs kalkanını şimdiden alsam da aradan çıksa bişi olur mu?bozulacak bişi değil didmi?
-Bu lansinoh lanolin göğüs ucu kremi mi oluyor?
-Bir de göğüs pedleri hangi marka daha iyidir kaç adetlik almalıyız şimdilik????
herkese merhabalar...
bügün kızımla birlikte evden merhaba diyoruz size.midemi bozmuşum, işe gidemedik...
selam ve sevgiler...
Bebek bezi biz primayı düşünüyoruz ama onunda şöyle bi boyutu var...
Bi 2-4 kg var bir de 3-6 kg var.ilk zamanlar 2-4 kg mı kullanılır?1 pkt alsam sonra 3-6 kg den alsak daha mı iyi olur karar veremedik eşime dedim dur sen ben annelere sorarım onu dedim ne yapsak.2-4 kg den alsan küçük gelir mi acaba?bi de tam tosun olursa...boş yere almış olurum...
Şu çıtçıtlı zıbınlar var bi de.Biz bunların kısa kollusundan ve askılısından aldık birsürü içine giydirilior diye uzun kollu almadık.ama bir türlü karar veremiyorum e bunları içine giydireceğimize göre 0-3 ay arası uzun kollu almamak lazım dimi? yaza denk gelecek...
Göbek bağı bandı..bunu kendimiz mi almalıyız yosa dr.önericek mi doğumdan hemen sonra...ben hiçbirşey bırakmak istemiyorum doğumdan sonra telaş olmasın herşeyi hazır bulunsun istiyorum bu göbek bağı bandını alıp koysak mı kenara şimdiden...nasıl birşey olduğunu da bilmiyorum hangi marka almalıyız?
son bir soru
bu bebek bakım ürünlerinde birsürü şey var benim anlamadığım.
mesela bebek yağı, bebek losyonu ,bebek bakım kremi...
bunların hepsi gerekli mi?
bebek saç ve vucut şampuanı olarak nivea nınkini almış eşim.
bu diğer ürünleri hangi marka alsam?ve hepsi de gerekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?