2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkiler hiç küçülemedi zavallılar. ben emziriken hamile kaldım. 2,5 ay da hamileyken ezirdim. hala sıcak banyoda süt akıyo. süt olmazsa diye bişey sakın düşünme . her annenin me.mesi öncelikle bebeğine süt üretmek için var.

Ben çamaşırları için dalinin detarjanını ve yumuşatıcısını aldım süper kokuyorlar. Ay başında herlşeyini yıkıycam onlarla:))

İşallah canım her gün dua ediyorum kıpkırı oldu etrafı gögülerimin büyümediler ama çatlıycak gibiler sence normal mi?

merhaba güzel anneler bu gün biraz rahatsız gibiyim anlaşılan tansiyonum düşük yinede uğrayıp slm vermeden geçmeyeyim dedim...
kızlar bende cumartesi ile ilgili yorum yazmıştım ama anlaşılan görmemişsiniz benim içinde mükemmel bir gündü valla sohbetinize doyum olmaz sizin tekrar böyle birşey olursa eğer tabiki gelmek isterim mert bey müsade ettikçe kaydirigubbakcemile5

bu arada pisicik doğum günün kutlu olsun a.s.

valla bilmiyorum didemcim başın hiç kendinde degil ama yat yat sersem gibi oldum şimdi biraz bakayım yine uzanacağım

hoşgeldin nurcaaaan...
demek hepimiz aynı fikirdeyiz ne güzelll...
KIZLARR DİDEM VE NURCAN elimde var olan tek 1 fotoğrafımızı FACEBOOK A YÜKLEMEMİ İSTERMİSİNİZ BURADA MERAK EDENLER OLDU KIZLAR NE DİYOSUNUZ?

valla bilmiyorum didemcim başın hiç kendinde degil ama yat yat sersem gibi oldum şimdi biraz bakayım yine uzanacağım
Aman uzan tatlım dinlen geçer evde olan kıymetini bilsin yatsın valla ne güzel

Valla bana yollasana o resmi mail at. Buraya yükleme bence kocişler kızmasın:))

slm kızlar,
didoba senin şekerde sınırda çıkmıştı sanırım kaçtı? bide diyetin çok mu sıkı yoksa esnek mi

Aaa bu arada çiğdoş eşin neler anlmış anlatmadın c.tesi günü?

-EŞİMİN ALDIKLARI
-Yan yatırma yastığı
-1 takım şapkalı eldivenli tulum(ben çok beğendim)
-nivea saç vucut şampuanı
-chicco nun bibberonundan
-1 adet alt üst pijama bebişe
-çorap
-daha birkaç sey var.
sonra biz gittik başlıklı havlu falan aldık carfour da vardı.
bu hafta sonu yine gidicez artık son olarak bitiyor...havuzlu hana birdaha gitmeyiz heralde...siz gittniz mi?

Ben çamaşırları için dalinin detarjanını ve yumuşatıcısını aldım süper kokuyorlar. Ay başında herlşeyini yıkıycam onlarla:))

Dalin lekeleri çıkarmada çok başarısız. İlk sefer yıkarsın da o sarı kaişler çıkmıyo dalinle. amwayin bi detarjanı vardı. bebek için de kullanılan bide roxy var. sabun tazu onlar çok iyi. ben hacışakiri de denemdim ama kalıntı yapıyor makinada tam çözülmüyor.

slm kızlar,
didoba senin şekerde sınırda çıkmıştı sanırım kaçtı? bide diyetin çok mu sıkı yoksa esnek mi

Canım 50.lik 166 çıktı. 100lükte 4 değerden sadece 1 tanesi(185 olması gerekn 191 çıktı) Hafif diyet önerdi dyetisyen. 2000 kalorilik. beyaz un ve şeker yasak. bir de meyve yerken light süt veya ayranla tüketiyorum.şekeri dengelesin diye haftada 1 de dondurma yiyebilirim. esnek yani.

Çığdoşcum biz 2-3 ay önce gitmiştik. Önce annemle babam gitmiş işte küvet maşrapa yan yatma yastığı filan almışlardı sonra biz gittik tarak biberon emzik filan aldık birçok şeyi bir daha gitmeyiz biz de...Zaten pen eksiğimiz kalmadı
1-termometre
2-oda ve banyo suyu için ısı ölçer
3-mikrodalga sterilizatörü
4-dönence
5-bebek bezi-unibaby ıslak mendil
6-pijama aldım loğusa geceliğim kaldı 1 tane ondan aldık mı tamam
7-gögüs için daha karar vermedim neler alıp ne zaman alacağıma
Bu kadar çok acil olanlar

benim direk 100 lük yapıldı ilk saat 145 ikinci saat 100 çıktı valla dr hafif demişti ama diyetisyen pek hafif bi diyet vermedi kasıldım bende dr çok önemli değil demişti ondan kafama takıldı şeker yok hamur işi yok meyve azcık oda yoğurt yada sütle bol bol çiğ sebze yani salata dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…