vALLA CANIM BEN DE PRİMA KULLANICAM 3-6KG ALICAM 3 kilonun altında doğarsa (Allah korusun) eşim gidip 1 paket 2-4den alacak yani onu son ana bırakacağız. Açıkçası ben pompayı da doğumdan sonra alıcam olmazsa sütüm boşuna almıyım dedim()benim gögüslerim büyümedi de hala)
Benimkiler hiç küçülemedi zavallılar. ben emziriken hamile kaldım. 2,5 ay da hamileyken ezirdim. hala sıcak banyoda süt akıyo. süt olmazsa diye bişey sakın düşünme . her annenin me.mesi öncelikle bebeğine süt üretmek için var.
evet evet serpil yazmıştı dün ben de rastgeldim okudum didem kaçırdı heralde..
katılıyorum sana azdık ama özdükkk gerçektenopuyorumnanaktan
Nurcan hiç konuşmadı yaaa ben onun da fikirlerini merak ettim...
Ben çamaşırları için dalinin detarjanını ve yumuşatıcısını aldım süper kokuyorlar. Ay başında herlşeyini yıkıycam onlarla:))
merhaba güzel anneler bu gün biraz rahatsız gibiyim anlaşılan tansiyonum düşük yinede uğrayıp slm vermeden geçmeyeyim dedim...
kızlar bende cumartesi ile ilgili yorum yazmıştım ama anlaşılan görmemişsiniz benim içinde mükemmel bir gündü valla sohbetinize doyum olmaz sizin tekrar böyle birşey olursa eğer tabiki gelmek isterim mert bey müsade ettikçe kaydirigubbakcemile5
bu arada pisicik doğum günün kutlu olsun a.s.
Aman uzan tatlım dinlen geçer evde olan kıymetini bilsin yatsın valla ne güzelvalla bilmiyorum didemcim başın hiç kendinde degil ama yat yat sersem gibi oldum şimdi biraz bakayım yine uzanacağım
hoşgeldin nurcaaaan...
demek hepimiz aynı fikirdeyiz ne güzelll...
KIZLARR DİDEM VE NURCAN elimde var olan tek 1 fotoğrafımızı FACEBOOK A YÜKLEMEMİ İSTERMİSİNİZ BURADA MERAK EDENLER OLDU KIZLAR NE DİYOSUNUZ?
Aaa bu arada çiğdoş eşin neler anlmış anlatmadın c.tesi günü?
Ben çamaşırları için dalinin detarjanını ve yumuşatıcısını aldım süper kokuyorlar. Ay başında herlşeyini yıkıycam onlarla:))
İşallah canım her gün dua ediyorum kıpkırı oldu etrafı gögülerimin büyümediler ama çatlıycak gibiler sence normal mi?
slm kızlar,
didoba senin şekerde sınırda çıkmıştı sanırım kaçtı? bide diyetin çok mu sıkı yoksa esnek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?