2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla didemcim şimdilik yıkıyım da kıyafetleri zaten biter o doğunca duruma göre az kirlileri onla yıkarım çıkmayanlar için başka çare bulucaz o zaman

Ben de 2 3 haftaya kadar ist. a gelip annemle havuzlu hana gidicem. daha kızıma doğru düzgün bişey almadım. ama bi dolu eşyası var şimdiden. hem abiden kalan hem eltimin kzından gelenlerle 2 3 bebek büyür.

ben 2-3 penye battaniye alıcam. 2 tane hastanede giymesi için tulum takımı. ağız bezleri biberonları yeniliycem. iç dış zıbın alıcam. 2 takım abiden kaldı. 2 takım daha alsam yeter. kapütaneli penye yeleklerden alıcam boy boy. 1 tane de başlıklı havlu. başka yok herhalde alacağım.

Aman uzan tatlım dinlen geçer evde olan kıymetini bilsin yatsın valla ne güzel

Valla bana yollasana o resmi mail at. Buraya yükleme bence kocişler kızmasın:))

buraya değil kız facebook a yükliyeyim buradaki arkadaşlar oradan görürler artık.sen de oradan kopyalayabilirsin ama atarım istersen mail adresine gene de bugün içinde.
listeyle uğraşıorum su an akşam kociş isyan etti çok sıktı beni şu alışveriş listesi falan dedi ben de kızdım bugün biçok şeyini kendim tamamlıycam birazdan eczaneye gidicem bebek bezi falan da alıcam.

Bende de şeker ve hamur işi yok. pirinç pilavı yok mesela. ama salatama az tuz atabiliyorum. çünkü tuzu kesmek daha sakıncalıymış. çok da uymuyorum dediklerine ben. mesela dün akşam 3 yemek kaşığı pirinç pilavı yedim. canım çok isterse tatlı bişyeden tadımlık alıyorum. sonuçta gebelik şekerim yok. sadece 1 değer yüksek çıktı. diyetisyen de aynı şeyi söyledi." gestasyonel diyabet olmadığınız için sadece biraz dikkat" dedi.

Aaa asıl alacaklarımı yazmamışım. bebek şekeri malzemelerii pembe kapı süsü ve pğembe altın yastığı alıcam. oğlumda hepsini almıştım kızımın neyi eksik kalsın di mi?

Bu babalar hep böyle.ben de diyorum bişeyler almamız lazım. herşey varya diyo. tamam herşey var. şimarıklık olsun istemiyorum ama kızıma hastanede kulanılmış şey giydirmek istemiyorum. ya da abisinin kullanılmış mavi battaniyesine sarılsın istemiyorum. anlamıyor babalar bizi.

bende çok sıkı yapmıyıcam diyeti ama dikkat etmek lazım ani yükselmeler tehlikleli allah korusun neyse doğuma kadar idare edicez artık napalım :)
bu arada ya ben mi herşeyi çok kafama takıyorum burda ark var hamile kiloyla ilgili konuşuyorduk bana benim kilo sorunum yok dedi bende almadın mı hiç diyince bilmem tartılmadın dedi ya ben mi herşeyi takıyorum ne kadar rahat kadın tartılmamış daha hiç kilo sorunum yok diyor:))

merhaba nasılsınız hanımlar
kızım ve ben hasretle kucaklıyoruz hepinizi
uzak kaldık topicten diye unutmadınız dimi bizi

vALLA bizim babamız pek karışmıyor ben alıyorum ya da şunu alalım diyorum alıyor "sadece göya doğmadan almıycam diyordum sana uydum utanmasan gelinliğini bile alıcaksın" diye dalga geçiyor ama Allah'a şükür henüz itiraz gelmedi sadece sultan geliyor yandık diyor. Ben normalde tutumluyumdur eşim müsiftir şimdi ben bebişe bu kadar aldıkça şokta o yğüzden sanırım tık diyemiyor

hosgeldın canım hayırdır neden uğramadınkı

biliyosunuz hayatım karışık bu aralar..aynı olumsuzluklar kırgınlıklar.. kimi zaman canım istemiyor pc başına geçmek kimi zaman vaktim olmuyor..
artık gelip rahatça dertleşemiyorum bile sizinle. hep temkinliyim yani.bu hesabı da idareten açtım sırf sizden kopmıyım diye.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar..herkesler umarım iyidir
bir haftadır iş yerinde internetimiz yoktu çok ama çok sıkıldım..önceden int.olmadan nasıl yaşıyolarmış insanlar yaa :))))) o kadar bağımlı olmuşuz yani bizler..neyse..bizim cuma günü dr randevumuz vardı..çok şükür herşey normal gidiyor.o gün 26+1 dim.oğlumuz 980 gr olmuş :)) dr umuz birazcık iri gidiyo dedi..zaten haftamızda önden gidiyo bizim..buarada bende 67 kilo olmuşum yani 12 kilo aldım şimdiye kadar..ama yapcak bişey yok..çünkü herşeyden normal yiyorum abartı yediğim hiç bişey yok kesinlikle..yani yapacak bişey yok..şeker testimde şükür normal çıkmıştı..
buarada oğlumuzun park yatağınıda aldık..baby max markası.kraftın ürünüymüş sanırım..mavi gri renklerinde..şimdilik kurmadık..haziran başı gibi oda boyanıcak çünkü..o işler bitince kurup odaya koymayı düşünüyoruz..yarında 19 mayıs tatil olduğu için k.valideyle filan alışverişe gidicez..ilk defa bişeyler alcak bakalım..bizde gelişmeler böyle..sizler nasılsınız herşey iyidir umarım

UNUTURMUYUZ canım nasıl oldun bebiş nasıl

saol be tatlım unutmayın tabi kalp kalbe karşı biz unutmadık kimseyi kızımla.

yavrum daha iyi çok şükür. önceleri hafta olarak ileri giderken şimdi geri kalmış meleğim ona kilo aldırmaya çalışıyoruz.mutlu stresten uzak bi hayat lazım ama ona izin vermiyo birileri saolsun. mücadele ediyoruz işte.

siz nasılsınız? olumsuz bişiyler yoktur inş kimsede

Canım ara sıra burda senden bahsetmiştik. ben avukatım biliyorsun. ihtiyaç olursa özelden mesaj yollayabilirsin. yardımcı olmaya çalışırım.

alsın babannesi kuzuya cicişler. bizimki hiç bişey almamıştı. bi battaniye ördü çimen yeşili ne alakaysa. buna onu da yapmıyor. battaniye var nasıl olsa diye. sanki tek eksik oymuş gibi.

Ben şimdilik çıkıyorum arkadaşlar. görüşmek üzere. facebooka ekleme istedim başkandan hepinizi çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…