-EŞİMİN ALDIKLARI
-Yan yatırma yastığı
-1 takım şapkalı eldivenli tulum(ben çok beğendim)
-nivea saç vucut şampuanı
-chicco nun bibberonundan
-1 adet alt üst pijama bebişe
-çorap
-daha birkaç sey var.
sonra biz gittik başlıklı havlu falan aldık carfour da vardı.
bu hafta sonu yine gidicez artık son olarak bitiyor...havuzlu hana birdaha gitmeyiz heralde...siz gittniz mi?
Aman uzan tatlım dinlen geçer evde olan kıymetini bilsin yatsın valla ne güzel
Valla bana yollasana o resmi mail at. Buraya yükleme bence kocişler kızmasın:))
benim direk 100 lük yapıldı ilk saat 145 ikinci saat 100 çıktı valla dr hafif demişti ama diyetisyen pek hafif bi diyet vermedi kasıldım bende dr çok önemli değil demişti ondan kafama takıldı şeker yok hamur işi yok meyve azcık oda yoğurt yada sütle bol bol çiğ sebze yani salata dedi
buraya değil kız facebook a yükliyeyim buradaki arkadaşlar oradan görürler artık.sen de oradan kopyalayabilirsin ama atarım istersen mail adresine gene de bugün içinde.
listeyle uğraşıorum su an akşam kociş isyan etti çok sıktı beni şu alışveriş listesi falan dedi ben de kızdım bugün biçok şeyini kendim tamamlıycam birazdan eczaneye gidicem bebek bezi falan da alıcam.
merhaba nasılsınız hanımlar
kızım ve ben hasretle kucaklıyoruz hepinizi
uzak kaldık topicten diye unutmadınız dimi bizi
hosgeldın canım hayırdır neden uğramadınkı
UNUTURMUYUZ canım nasıl oldun bebiş nasıl
biliyosunuz hayatım karışık bu aralar..aynı olumsuzluklar kırgınlıklar.. kimi zaman canım istemiyor pc başına geçmek kimi zaman vaktim olmuyor..
en son hesabımı eşim gasp etmişti idareye haber verdim kapsama dışında şimdi artık gelip rahatça dertleşemiyorum bile sizinle. hep temkinliyim yani.bu hesabı da idareten açtım sırf sizden kopmıyım diye.
Selam arkadaşlar..herkesler umarım iyidir
bir haftadır iş yerinde internetimiz yoktu çok ama çok sıkıldım..önceden int.olmadan nasıl yaşıyolarmış insanlar yaa :))))) o kadar bağımlı olmuşuz yani bizler..neyse..bizim cuma günü dr randevumuz vardı..çok şükür herşey normal gidiyor.o gün 26+1 dim.oğlumuz 980 gr olmuş :)) dr umuz birazcık iri gidiyo dedi..zaten haftamızda önden gidiyo bizim..buarada bende 67 kilo olmuşum yani 12 kilo aldım şimdiye kadar..ama yapcak bişey yok..çünkü herşeyden normal yiyorum abartı yediğim hiç bişey yok kesinlikle..yani yapacak bişey yok..şeker testimde şükür normal çıkmıştı..
buarada oğlumuzun park yatağınıda aldık..baby max markası.kraftın ürünüymüş sanırım..mavi gri renklerinde..şimdilik kurmadık..haziran başı gibi oda boyanıcak çünkü..o işler bitince kurup odaya koymayı düşünüyoruz..yarında 19 mayıs tatil olduğu için k.valideyle filan alışverişe gidicez..ilk defa bişeyler alcak bakalım..bizde gelişmeler böyle..sizler nasılsınız herşey iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?