2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben dönence almayacağım.
sterilizatör aldı eş
m
iş yerinde banyo termometresi olarakta kullanabileceğimiz hassas ve anında gösteren bi termometre varmış yani hep ondan alınıyormuş o da sipariş vericek hatta demin aradım hatırlattm.
ben şimdi gidiorm eczaneye hepsini 1 kağıda not ettm.
gelince görüşürüz haa dur sana özleden bişi yazıcaktım özeline bak tatlım...

Canım ara sıra burda senden bahsetmiştik. ben avukatım biliyorsun. ihtiyaç olursa özelden mesaj yollayabilirsin. yardımcı olmaya çalışırım.

çok saol canım benim şuan hesabımda yeterli msj sayım olmadığı için kimseye özelden msj atamıyorum. ama hallettim o kısmı inş. düşünmen yeter buradan üstü kapalı da olsa sana sorar yada gidişat hakkında bilgilendiririm sizi.

Yaz çiğdemcim daha gelmemiş özele bir şey...Hadi git ama dikkat et de çok açılma akşam kocişin kızmasın" sana da oğluna da " diye hahahahha

evet ailemin yanındayım canım iyiki onlar var hepsi birlikte moral olmak için çırpınıyolar saolsunlar. gücümü biraz da onlardan alıyorum.

huzurlu olmaya takmamaya çalışıyorum inan ne kadar oluyorsa artık. her şey kızım için zaten.umarım bu seçimimden dolayı ilerde beni suçlamaz.

haklısın canım tabi ama . psikolojisi bozuk bir evlat yetiştirmek tek korkum

Son düzenleme:
Herkese merhaba, kızımla geçmişi okuduk biraz, acısıyla tatlısıyla yine bir aradayız. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu aralar sıkınıntılı günler yaşayan anneler var dertlerini paylaşıp biraz olsun sıkıntılarını unutturmaya yardımcı olalım, anneler hayat her zaman gülmeyebiliyor yüzümüze bebeklerimizi düşünüp mutlu olmaya bakalım...

neyse biz çıkıyoruz hanımlar şöyle bi selam verip hatır sormuş olalım kızımla. konuştukça bi yandan rahatlıyorum bi yandan tekrar geriliyoruz.. en iyisi susmak rabbime havale ettim ben zaten.

hepinizi çok öpüyoruz bize kulak verip dinleyen moral veren herkse çok tşk ederim.

ne tuaf insanmış eşin ya benim eşim hiç okumadı buradaki mesajlarımı insan çocuğunun annesini mahkemeye verirmi sorumsuz bencil insan hamileyken insan yanlız bırakılırmı

epic çim şimdi senı hatırladımmm

bosver aldırma bende olsam aynını yapardım arada bır gırde sohbet edelım farklı olur senın için

:)) çok sık olmasa da uğruyorum canım dediğim gibi pek güvende hisstemiyorum kendimi burda yazdığımı 40 kere düşünmek yada silmek zorunda olmak kasıyor beni faceden haberleşmek daha iyi sanırım.bizim sayfadan gelişmeleri takip edebilirsiniz :)

arada hatrımı sormanız bile ilaç gibi geliyor inanın. iyiki varsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…