Çİğdoşcum biz 2-3 ay önce gitmiştik. Önce annemle babam gitmiş işte küvet maşrapa yan yatma yastığı filan almışlardı sonra biz gittik tarak biberon emzik filan aldık birçok şeyi bir daha gitmeyiz biz de...Zaten pen eksiğimiz kalmadı
1-termometre
2-oda ve banyo suyu için ısı ölçer
3-mikrodalga sterilizatörü
4-dönence
5-bebek bezi-unibaby ıslak mendil
6-pijama aldım loğusa geceliğim kaldı 1 tane ondan aldık mı tamam
7-gögüs için daha karar vermedim neler alıp ne zaman alacağıma
Bu kadar çok acil olanlar
Canım ara sıra burda senden bahsetmiştik. ben avukatım biliyorsun. ihtiyaç olursa özelden mesaj yollayabilirsin. yardımcı olmaya çalışırım.
Canım çok deşip yaranı kanatmak istemiyorum ama annenlerdesin değil mi?
Bebişine gelince sen huzurlu ol ki o da huzurlu olsun yavrum daha şimdiden neler gördü ama senin gibi bir annesi olduğu için bence çok şanslı. Onun annesi çok CESUR bir kadın ve herşeyi bebişi için yapıyor...
Yaz çiğdemcim daha gelmemiş özele bir şey...Hadi git ama dikkat et de çok açılma akşam kocişin kızmasın" sana da oğluna da " diye hahahahha
canım gule gule kullanın yatagınızı mısıl mısl uyusunda buyusun oğlusun
ayyy kıloyla basım dette 10 kılo aldım epeydır ole bakalım doğuma kadar 5 6 daha alırım dıyorum ama bole gıderse 20 bıle olur
ılk etapta anlamasa bile aklı ermeye başlayınca sana hak verecektir hem unutma onu sen yetiştireceksin biraz da düşünceleri sana benziycek tabii ki. Hem eşin sırf sana değil bebişe de aynı şeyi yaptı bunu unutma o da senin karnında ve senle yaşadı herşeyi malesef
zATEN BENıM ASIL DEı OLDUĞUM kendini hatalı görmemesi yoksa bu derece kızmıycam yapmıştır bir hata bebişin olacak bak pişman affet bile diyebilirdim ama böyle olması beni deli ediyor yaklava:
malesef ne diyebilirim ki.. ben üzüldüğümle kalıyorum yalnızca.. sorsan hala beni çok seviyor.. ama dediği ile yaptıkları birbirini tutmuyor.
senden ricam alıntı yaptığın mesajlarımı editler misin? hala güvenmiyorum ona. diğer hesabımda yazdıklarımı okumuş güya onu net ortamında rezil etmişim diye mahkemede şikayetçi olacakmış :)
saol desteğin için
epic çim şimdi senı hatırladımmm
bosver aldırma bende olsam aynını yapardım arada bır gırde sohbet edelım farklı olur senın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?