epıc çım sen gır ama burada yazma tabı ben arkadaslarla yazısmasam bıe bazen yazılanlaqrı okuduğumda bıle rahatlıyorum
kızlar size daha öncede anlatmıştım alt katta komşum var sen bu aralar hiç merdiven silmiyorsun demişti 7 yıllık komşum hep beni gördüğünde şu yemeyi bu yemeyi yapıcam der bir tabak yukarıda hamile var diye götürmez hiç çocuğu olmamış zaten geçen gün kahve içiyomuş beş dakika sende gel dedi meğerse kahve bahane merdiven konusunu açtı yine bende dayanamadım dedimki eşim dediki kamuran ablan merdivenlere kafayı taktı senin moralini bozar ona kapıyı açma dedi dedim bozuldu eskiden kırıcı olmıyım diyodum ama hep insanın üstüne geliyorlar ses çıkarmadığında
ben eşimden ayrılıyorum canım hamileyken şiddet gördüğümden dolayı ama pişman olup gönlümü almak yerine ard arda çam deviriyor. ben dava açınca o da kendini böyle savunaak sanırım. sen de alıntı yaptığın msjları editlersen sevinirim canım.
aaa hiç hamıle kadına sölenırmı ne yemek yapıp yıyceğı yanı bana dıyolarkı sen özenmesende bebek özenır dieee zorla verıyolar yanı bulasık suyuna bıle insanın canı cekebılırmıssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acıkcası kınadım komsunu canım
angelnrcn dun sormussun yazlığı özdemırlermı ne buyuk sıteler var onun yanında yakamoz sitesindeyız bız sen sureklı oradamı kalıyorsun yaz kıs eger fırsat olur oğlumda izin verirse gelırız belkıde tanısırız senle olmazmı
ye ye doymuyorum ben yaa
bize çok yakın canım yürüyerek 5 dakika sizin yazlık bizim burada kendi evimiz sürekli oturuyoruz eşim emlakçı burada umarım görüşürüz canım geldiğinde haber verirsin umarım
şimdi diyette olduğum için sürekli bi şeyler yemek istiyorum off evde de yemek yok allahım hemen bitiyor yaptığım yemek şöyle 3-4 gün idare etse
şimdi diyette olduğum için sürekli bi şeyler yemek istiyorum off evde de yemek yok allahım hemen bitiyor yaptığım yemek şöyle 3-4 gün idare etse
eşimin annesıyle babası orada 6 ay kadar kalıyorlar eşimde calısıyor dıye ben bırakıp gıdemıyorum onu zaten temmuz sonunda onlarda bıze gelcek fırsat bulup gıdersek eger özelden mesaj atarım sana canım:lepi:
ben geldim büssürü şey aldım akşama kocişin gözüne sokucam bak bissürü şey aldım diye hıh :dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?