2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar size daha öncede anlatmıştım alt katta komşum var sen bu aralar hiç merdiven silmiyorsun demişti 7 yıllık komşum hep beni gördüğünde şu yemeyi bu yemeyi yapıcam der bir tabak yukarıda hamile var diye götürmez hiç çocuğu olmamış zaten geçen gün kahve içiyomuş beş dakika sende gel dedi meğerse kahve bahane merdiven konusunu açtı yine bende dayanamadım dedimki eşim dediki kamuran ablan merdivenlere kafayı taktı senin moralini bozar ona kapıyı açma dedi dedim bozuldu eskiden kırıcı olmıyım diyodum ama hep insanın üstüne geliyorlar ses çıkarmadığında

angelnrcn dun sormussun yazlığı özdemırlermı ne buyuk sıteler var onun yanında yakamoz sitesindeyız bız sen sureklı oradamı kalıyorsun yaz kıs eger fırsat olur oğlumda izin verirse gelırız belkıde tanısırız senle olmazmı

aaa hiç hamıle kadına sölenırmı ne yemek yapıp yıyceğı yanı bana dıyolarkı sen özenmesende bebek özenır dieee zorla verıyolar yanı bulasık suyuna bıle insanın canı cekebılırmıssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acıkcası kınadım komsunu canım

merak etme editlerim ama hamileyken şiddet uygulanırmı kaçıncı yüzyıldayız biraz anlayışlı olur insan bebeği kendi istemiyormuydu ya bilmiyorum onu sen daha iyi tanırsın bir depresyon yaşıyor olabilirmi yoksa karakterimi kötü ona göre değerlendirip karar vermek sana kalmış eşiminde ailesi yüzünden bana kötü davrandığı olmuştu ama şimdi bana karşı okadar iyiyki allah razı olsun ondan

uğraşıyoz işte bunlarla canım

bize çok yakın canım yürüyerek 5 dakika sizin yazlık bizim burada kendi evimiz sürekli oturuyoruz eşim emlakçı burada umarım görüşürüz canım geldiğinde haber verirsin umarım

ye ye doymuyorum ben yaa

arkadaşım yetri kadar yediğinden eminsen fazlasını yememeye çalış bende senin gibi oldum bir şey yiyorum sanki hiç birşey yemedim neden öyle oluyor acaba kilo almak istemiyorum hiç sonra onları vermesi var

bize çok yakın canım yürüyerek 5 dakika sizin yazlık bizim burada kendi evimiz sürekli oturuyoruz eşim emlakçı burada umarım görüşürüz canım geldiğinde haber verirsin umarım

eşimin annesıyle babası orada 6 ay kadar kalıyorlar eşimde calısıyor dıye ben bırakıp gıdemıyorum onu zaten temmuz sonunda onlarda bıze gelcek fırsat bulup gıdersek eger özelden mesaj atarım sana canım:lepi:

şimdi diyette olduğum için sürekli bi şeyler yemek istiyorum off evde de yemek yok allahım hemen bitiyor yaptığım yemek şöyle 3-4 gün idare etse

şimdi diyette olduğum için sürekli bi şeyler yemek istiyorum off evde de yemek yok allahım hemen bitiyor yaptığım yemek şöyle 3-4 gün idare etse

valla artık yemek yapması bıle zor gelıyor önceden olsa mutfaktan cıkmazdım ama sımdı bıde herseyı yemeyen etle beslenen kocanız varsa sureklı farklı yemek yapmak cok cokk zor

hepimizin derdi o hergün ne yemek yapsam diye düşün ay canım benim sen çokmu kilo alıcan ne bende pilav yaptım diyelim bu gün yarın onu yemek istemiyorum taze başka yemek olsun istiyorum bugünde canım ekşili köfte istiyor ama kim yapıcak

tamam canım

çalışınca yemek yapmak kabus gibi hele hamileyken insan eve gidince ayaklarını uzatıp yatmak istiyor aç aç koştur koştur şiş ayaklarla yemek yapmak hiçç sarmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…