çalışınca yemek yapmak kabus gibi hele hamileyken insan eve gidince ayaklarını uzatıp yatmak istiyor aç aç koştur koştur şiş ayaklarla yemek yapmak hiçç sarmıyor
neler aldın çiğdemcım nekadara aldın benımde sadece eczaneden alıncaklar kaldı fıkır edınıyım senden
çİĞdem ne aldın
yukarı yazdım tatlım...
gule güle kullansın oğlusun canım benımde bunlar eksık aaa bak burun aspıratoru aklımdaydı unutmusum hatırlattıgın iyi oldu
nıveanın pısık kremını cok met etmıs annısler burada ama gorucez bakalım
Güle güle kullanın canım özeline bak bu arada. Ya ben de artık evde oturmak istiyorum tak dedi canıma valla hele yarın çalışmak varya sinirimi bozuyor akşama benim de yemeğim yok hazır bir şeyim vardı (söylemiyim canınız çeker) onu kaynatıp yiyeceğiz...Eşime git eve hallet dedim ama yok ark. ile laklak yapıyormuş cafede. Ya keşke benim de esnek çalışma saatlerim olsaaaa
bayağı eksıklerı tamamlamışın maşaallah hayırlı olsun
gule güle kullansın oğlusun canım benımde bunlar eksık aaa bak burun aspıratoru aklımdaydı unutmusum hatırlattıgın iyi oldu
nıveanın pısık kremını cok met etmıs annısler burada ama gorucez bakalım
Selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl he bu arada ben dün gelmiştim yeniyim yani hatırlatayım didim işte.Bizde bugün açlık tokluk kan şekerime baktırdık.Çok şükür normal çıktı.Oğluşum ters duruyormuş karnımda doktor hayret etti nasıl duruyor diye kafası sağ tarafta poposu solda falan bide ayına göre tombik çıktı ay bi mutlu oldum sormayın
canım çok sevındım senın adına neguzel işte oh tombiş olur belkıde
Bu arada milupadan paket geldi bugün bana hiç 1 şey yokki içinde hiç böyle düşünmemiştim
milupaya üye olsaydın canım niveya indirim kuponları geliyor yüzde yirmibeş tansaş ve migrosta geçerli bana geldi pişik kremini niveya alıcam losyonuda birde onarıcı krem varmıiş kızarıklıklar için biberonuda dr.braun alıcam canım
Ayyy inşallah canım ya kızım 3500 gr.doğmuştu ama 11 yaşına kadar çok çektirdi yeme konusunda bunda doktor böyle söyleyince havalara uçtuk eşimle ama diğer taraftanda korkuyorum ya normal yapamazsam diye bakalım canım hayırlısı olsun inş.Sen kaç haftalıksın bebiş kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?