2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neler aldın çiğdemcım nekadara aldın benımde sadece eczaneden alıncaklar kaldı fıkır edınıyım senden

hasta bezi aldım
bebek bezi 3-6 kg olandan değil 2-5 kg den aldım 50lik prima 15 tl falan
bebek yağı aldım johnson's baby nin 9.95
evicap kapsülü aldım 7 tl falandı sanırım
göğüs pedi 60 lı chicco nun kini aldım 18 tl
emzik zinc.kutusu vs.ufak tefek biçok şeyi tamamladım.
burun aspiratörünü aldım otribebenin...(eşimin arkadaşı kullanıor bebişe keendin çektiğin için en iyisi bu demiş)

aventin göğüs kalkanı ve
nivea nın pişik kremi s.o.s. için not aldılar akşama kadar arıycaz sizi dediler olursa onları da gidip alıcam

Güle güle kullanın canım özeline bak bu arada. Ya ben de artık evde oturmak istiyorum tak dedi canıma valla hele yarın çalışmak varya sinirimi bozuyor akşama benim de yemeğim yok hazır bir şeyim vardı (söylemiyim canınız çeker) onu kaynatıp yiyeceğiz...Eşime git eve hallet dedim ama yok ark. ile laklak yapıyormuş cafede. Ya keşke benim de esnek çalışma saatlerim olsaaaa

gule güle kullansın oğlusun canım benımde bunlar eksık aaa bak burun aspıratoru aklımdaydı unutmusum hatırlattıgın iyi oldu

nıveanın pısık kremını cok met etmıs annısler burada ama gorucez bakalım

milupaya üye olsaydın canım niveya indirim kuponları geliyor yüzde yirmibeş tansaş ve migrosta geçerli bana geldi pişik kremini niveya alıcam losyonuda birde onarıcı krem varmıiş kızarıklıklar için biberonuda dr.braun alıcam canım

bayağı eksıklerı tamamlamışın maşaallah hayırlı olsun

sağolun kızlar artık hepsini tamamlayıp bitirmek istiyorum...
dideeem kız çık izine de bol bol gezelim senle gerçi sıcaklarda nasıl olacaksa o işkaydirigubbakcemile3

OLSUN TATLIM ALIŞVERıŞ MERKEZLERı SERıN OLUR izne çıkıyım gezeriz araba kullanmam yasak olmasaydı süper olurdu artık napıyım yalvar yakar bıraktırıcaz kocişe iş günü de olsa....

ben bebek ürünlerinden anne için goğüs kremlerınden bezlerden hep numune istedim sağolsun yollayanlar oldu daha gelıcek hepsinden denemek gormek istedim bakalım...

Selam arkadaşlar nasılsınız bebişler nasıl he bu arada ben dün gelmiştim yeniyim yani hatırlatayım didim işte.Bizde bugün açlık tokluk kan şekerime baktırdık.Çok şükür normal çıktı.Oğluşum ters duruyormuş karnımda doktor hayret etti nasıl duruyor diye kafası sağ tarafta poposu solda falan bide ayına göre tombik çıktı ay bi mutlu oldum sormayın

canım çok sevındım senın adına neguzel işte oh tombiş olur belkıde

canım çok sevındım senın adına neguzel işte oh tombiş olur belkıde

Ayyy inşallah canım ya kızım 3500 gr.doğmuştu ama 11 yaşına kadar çok çektirdi yeme konusunda bunda doktor böyle söyleyince havalara uçtuk eşimle ama diğer taraftanda korkuyorum ya normal yapamazsam diye bakalım canım hayırlısı olsun inş.Sen kaç haftalıksın bebiş kaç kilo

hoşgeldin cnm aramıza benim bebişte önde gidiyor kaç haftalıkken kaç gram olmuş?
benimki 26+4 te 1118 gr dı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…