Ayyy inşallah canım ya kızım 3500 gr.doğmuştu ama 11 yaşına kadar çok çektirdi yeme konusunda bunda doktor böyle söyleyince havalara uçtuk eşimle ama diğer taraftanda korkuyorum ya normal yapamazsam diye bakalım canım hayırlısı olsun inş.Sen kaç haftalıksın bebiş kaç kilo
Günaydın kızlar... "Mutlu Yıllar Banaaaa, Mutlu Yıllar Baaanaaa, İyi ki Doğdum Beeeennn" hihoyyyt
hoşgeldin cnm aramıza benim bebişte önde gidiyor kaç haftalıkken kaç gram olmuş?
benimki 26+4 te 1118 gr dı...[/
hOşbulduk canım 26+3 1200gr çıktıbilmiyorumkismile
canım ben uye oldum fakat gondermedıler
doğum günün kutlu olsun canım benim bebeğinle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum
bizd ekızımlka geçmişi okuduk simdi yatağa yatmaya devam yatmaktan sırtım ağrıdı hiç bu kadar uzun yatmadım kibenimki doğurmadan loğusalık oldu ben hep doğurunca yatıcam 40 gün dedim galiba doğurmadan o kadar yatıcam
bu gün doktora gittik herşey iyiye gidiyo ama yine ani hareketler ve gezinmek yasak yatıcaz ilaçları düzenli alıcaz kızım durabildiği yere kadra duracak ne kadar cok dururda o kadar iyi dedi bu arada kızım ilk defa yüzünü gösterdim aynı babası(( insan bu kadar mı benzer sokakta kaybolsa elinden tutup getirirler o derece aman sağlıklı olsun babasına benzesin :)))
Ayyy inşallah canım ya kızım 3500 gr.doğmuştu ama 11 yaşına kadar çok çektirdi yeme konusunda bunda doktor böyle söyleyince havalara uçtuk eşimle ama diğer taraftanda korkuyorum ya normal yapamazsam diye bakalım canım hayırlısı olsun inş.Sen kaç haftalıksın bebiş kaç kilo
hoşgeldin cnm aramıza benim bebişte önde gidiyor kaç haftalıkken kaç gram olmuş?
benimki 26+4 te 1118 gr dı...[/
hOşbulduk canım 26+3 1200gr çıktıbilmiyorumkismile
canım çok iyi bayaa tombiş olacak bebiş galiba...ama
seni korkutmak istemem tatlım ama şekerine bakıldı mı senin eğer şekerinde
bi problem yoksa bebişin tombiş olması çok güzel..
gebelik şekeri olan annelerin bebişleri tombiş oluyomuş ondan dedim.
kızlar sıcaklar gelince neyapıcaz üzerimde bir ağırlık hergün duş alıyorum birde daha çabuk yoruluyorum sıcaklarda iki kez duş alıcaz galiba]
gözün aydın canım
bende buhafta doğum cantamı hazırlıycam doktor sağolsun dün moralımı çok bozdu neolur neolmaz...
Erken değilmi canım ya neler koymayı düşünüyorsun çantana
merhaba kızlar doktordan geldik şimdi minnoş oğlumu gördüm ama 3 boyutluyla göremedim 1190 gr çıktı doktorumuz gayet güzel gelişimi çok iyi dedi... çok şükür herşey yolunda 1 ay sonra çağırdı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?