2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 25haftalığım vala şuan nekadar bılmıyorum enson nısanda bakılmıştı hafatay bakılcak bırde benımde ilk doğumum normalde çok rahat oldu amma sanırım bu sezaryen olabılırı

Günaydın kızlar... "Mutlu Yıllar Banaaaa, Mutlu Yıllar Baaanaaa, İyi ki Doğdum Beeeennn" hihoyyyt

doğum günün kutlu olsun canım benim bebeğinle sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum

bizd ekızımlka geçmişi okuduk simdi yatağa yatmaya devam yatmaktan sırtım ağrıdı hiç bu kadar uzun yatmadım ki benimki doğurmadan loğusalık oldu ben hep doğurunca yatıcam 40 gün dedim galiba doğurmadan o kadar yatıcam
bu gün doktora gittik herşey iyiye gidiyo ama yine ani hareketler ve gezinmek yasak yatıcaz ilaçları düzenli alıcaz kızım durabildiği yere kadra duracak ne kadar cok dururda o kadar iyi dedi bu arada kızım ilk defa yüzünü gösterdim aynı babası (( insan bu kadar mı benzer sokakta kaybolsa elinden tutup getirirler o derece aman sağlıklı olsun babasına benzesin :)))

maaşallah bebişine

kızlar sıcaklar gelince neyapıcaz üzerimde bir ağırlık hergün duş alıyorum birde daha çabuk yoruluyorum sıcaklarda iki kez duş alıcaz galiba]

gözün aydın canım

Alışverişler başlamış galiba ufaktan ufaktan ay ne kadar heyecanlı dimi bende her gördüğüme saldırıyorum kociş deseniz benden meraklı biliyorumki çoğu hediye gelicek ama yinede tutamıyorum kendimi pişik kremi olarak nivea ve johnsın baby aldım bide sebamdin pişik kremini çok tavsiye ediyorlardı kkda doğum yapanlar her markadan şampuan ve kremlerden almayı düşünüyorum ıslak mendil ve bezlerinide almaya başladık

merhaba kızlar doktordan geldik şimdi minnoş oğlumu gördüm ama 3 boyutluyla göremedim 1190 gr çıktı doktorumuz gayet güzel gelişimi çok iyi dedi... çok şükür herşey yolunda 1 ay sonra çağırdı tekrar

Erken değilmi canım ya neler koymayı düşünüyorsun çantana

canım sorma dün muaynem vardı rahımde 3cm acılma var heran hazır ol dedı cantanı bavulunu hazırla dedı oyüzden korktum bıraz lisetem var elımde konulcakların onları hazırlıycam tabı daha eksıkler var bakalım neolck

hoşgeldın canım maşalaah iyimiş kılosu doktoru değişcektın dımı hangısıne gittin nasıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…