2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sıkma canını bebekim her şerde bi hayır vardır elbet açılmanın çaresi yokmuymuş ne bilim ilaç tedavisi falan bişey demedimi doktorun

Bi taraftan size bakıyorum diğer tarafta yemekteyizi izliyorum karnım acıktı benim yaw kızımla yemek hazırlıyalım bakalım arada bakıp geliyorumcokacimcoook

kızlar hamıleıkte genıtal bolge temızleyıcı kullanan var mı? varsa ne marka kullanıyosunuz???

Laylacım bencede başka doktora git bi görün bakalım araştır iyi bi doktor bakalım o ne diyecek merak ettim bende.ınşallah rahatlatır seni bi çözümü vardır takmamaya çalış bebişde üzülür yoksa

kızlar hamıleıkte genıtal bolge temızleyıcı kullanan var mı? varsa ne marka kullanıyosunuz???

Ben kullanmıyorum canım sık sık duş alıyorum zaten bide günde 2-3kez çamaşırı değiştiriyorum dikkat ediyorum temizliğime çok şükür şimdiye kadar bi sorun çıkmadı.Neden sordun ki problem mi var

yok vermedı bolbol dınlen dedı yanı anlıycağın adam gibi ilgilenmedı şimdi başka doktora gidicez bakalım araştırıyorum

ben kimi duyduysam o doktordan memnun değil geçen hastasını hastanede bırakmış gitmiş seni mi beklicem doğurana kadar demiş ebeler var bakarlar demiş çekmiş gitmiş başka doktora git biran önce

Günaydın kızlar... "Mutlu Yıllar Banaaaa, Mutlu Yıllar Baaanaaa, ıyi ki Doğdum Beeeennn" hihoyyyt
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım.Mutlu bir aile diliyorum bir ömür boyu...
Yine buluşun kızlar yaaw :) .Allah izin verirse haziran 2. haftası ıstanbul dayım inşallah o zaman olurda bende gelirim.12 haziranda kuzenim evleniyor ıstanbul a gelicem onun için,çook mutluyum ama ist. geliceim için :))
Hediye geldi 2 munara prima uyu oyna ben de 1 numara almıcam dedim.Saten 50 adet sanırım anca yarısını kullanıomuşsun.Fakat görümcemle konuşurken kilosu 2 noya göre bile olsa birazcık büyük geliyor sızar sen yinede al dedi onun için de 1 no alıcam ne olur ne olmaz die sonuşta hastaneyede götürcess.Tabi tosuncuk olmasssa.Yarısını da kullanmasam bile arkamdan 2 hamile daha var onlara veririm :)
Güle güle kullanın canım.
Şu evicap kapsül dediin ney anlamadım netten baktım ilaçrehberine gebeliğin ilk 3 ayında ve emziren anneler kullanmasın yazıo,anlamadım vitamin felan mı?? :uhm:
Bide aldıım hamilelik dergisinde her ay otribebe burun aspiratörünün reklamı vardı hep tavsiye ediolardı ben de alıcam da 3 yedek uç veriolarmış ee onlar bitince nası bulucas merak ettim onun için bişi dediler mi?
Ayy çok soru sordum yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…