canım çok iyi bayaa tombiş olacak bebiş galiba...ama
seni korkutmak istemem tatlım ama şekerine bakıldı mı senin eğer şekerinde
bi problem yoksa bebişin tombiş olması çok güzel..
gebelik şekeri olan annelerin bebişleri tombiş oluyomuş ondan dedim.
Evet canım 2 hafta önce ve bugün tekrar bakıldı gayet normal güzel dedi doktorum ne bilim şaşırdık çok fazla yemekde yemem az az sık yiyorum yarıyor galiba kendimde çok kilolu değilim ay güzel heraldebilmiyorumkismile
hoşgeldın canım maşalaah iyimiş kılosu doktoru değişcektın dımı hangısıne gittin nasıldı
canım sorma dün muaynem vardı rahımde 3cm acılma var heran hazır ol dedı cantanı bavulunu hazırla dedı oyüzden korktum bıraz lisetem var elımde konulcakların onları hazırlıycam tabı daha eksıkler var bakalım neolck
Sıkma canını bebekim her şerde bi hayır vardır elbet açılmanın çaresi yokmuymuş ne bilim ilaç tedavisi falan bişey demedimi doktorun
kızlar hamıleıkte genıtal bolge temızleyıcı kullanan var mı? varsa ne marka kullanıyosunuz???
yok vermedı bolbol dınlen dedı yanı anlıycağın adam gibi ilgilenmedı şimdi başka doktora gidicez bakalım araştırıyorum
kızlar hamıleıkte genıtal bolge temızleyıcı kullanan var mı? varsa ne marka kullanıyosunuz???
hoşbulduk canımhosgeldın pelıncım
Biraz geç oldu ama doğum günün kutlu olsun canım.Mutlu bir aile diliyorum bir ömür boyu...Günaydın kızlar... "Mutlu Yıllar Banaaaa, Mutlu Yıllar Baaanaaa, ıyi ki Doğdum Beeeennn" hihoyyyt
Yine buluşun kızlar yaaw :) .Allah izin verirse haziran 2. haftası ıstanbul dayım inşallah o zaman olurda bende gelirim.12 haziranda kuzenim evleniyor ıstanbul a gelicem onun için,çook mutluyum ama ist. geliceim için :))Ah kıyamam canım ben sana haklısın ben de rahatsızlık konusunda senin gibi düşünüyorum ama bence doğumdan önce buluşmalıyız benim eşim de getirir. Nurcan da gelir. Serpil zaten atladı mı gelir eee tamamişte:teselli:
Hediye geldi 2 munara prima uyu oyna ben de 1 numara almıcam dedim.Saten 50 adet sanırım anca yarısını kullanıomuşsun.Fakat görümcemle konuşurken kilosu 2 noya göre bile olsa birazcık büyük geliyor sızar sen yinede al dedi onun için de 1 no alıcam ne olur ne olmaz die sonuşta hastaneyede götürcess.Tabi tosuncuk olmasssa.Yarısını da kullanmasam bile arkamdan 2 hamile daha var onlara veririm :)Bebek bezi biz primayı düşünüyoruz ama onunda şöyle bi boyutu var...
Bi 2-4 kg var bir de 3-6 kg var.ilk zamanlar 2-4 kg mı kullanılır?1 pkt alsam sonra 3-6 kg den alsak daha mı iyi olur karar veremedik eşime dedim dur sen ben annelere sorarım onu dedim ne yapsak.2-4 kg den alsan küçük gelir mi acaba?bi de tam tosun olursa...boş yere almış olurum...
Güle güle kullanın canım.
hasta bezi aldım
bebek bezi 3-6 kg olandan değil 2-5 kg den aldım 50lik prima 15 tl falan
bebek yağı aldım johnson's baby nin 9.95
evicap kapsülü aldım 7 tl falandı sanırım
göğüs pedi 60 lı chicco nun kini aldım 18 tl
emzik zinc.kutusu vs.ufak tefek biçok şeyi tamamladım.
burun aspiratörünü aldım otribebenin...(eşimin arkadaşı kullanıor bebişe keendin çektiğin için en iyisi bu demiş)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?