Hmm... ama emziren anneler de kullanmasın dio acaba hap gibi kullanılıo normalde onun için mi ama biz göğüs ucuna sürünce bişi olmaz herlade saol canım :)canım evıcap e vıtamınını didoba nıcklı arkadasımız önerdi doğuma 1 2 ay kala göğüs uclarımıza surmek için yara falan olmuyormus
Poff, uyku tutmadı... Kuzumun bi günahı yok uyku tutmamasında. Babamızın askerliği nihayet bitti, yarım saat sonra terhis oluyor :) Bandırma'daydı. ızmir'den kalkan sabah uçağına yetişemediği için akşam uçağıyla gelecek evimize.
Kızlar size birşey soracağım, son bir haftadır gece yatakta dönerken göbeğim ağrıyor, elimle destek olarak dönmek zorunda kalıyorum. Şu hamile külotları gerçekten destek oluyor mu göbeğe? Uyurken işe yarar mı acaba? Kullanan var mı?
İyi geceler canım benden başka kimse yok tek başıma takılıyorum işte :)bu gecede beni uyku tutmadı kociş hala gelmedi evde tekim tek kalmaktan nefret ederim oysa off yaaneyse herkese iyi geceler
Herkeslere günaydın annişler,
Biz malesef iştey,z ve moralimiz bozuk. Sol kasığımda kızarıklık ve kaşıntı vardı dünden beri karnımın altında ve sağ elimin üstünde de başladı ufak fiske fiske kabardı moralim bozuldu benim de(
gunnayyddınnnn..serdemm kasııdıgın ııcn bnce kızarıp kabarmıstrr sen bolca nemlendır oaryı we kaşımmaa.kasıntı normal aartık bu haftalardaa morelınıde bozmaa bncee dgola bı durum gerılıyor ıyıcee..
Sağol canım işte insanın sinirleri bozuluyor zaten ne olsa ağlar oldum sabah oturdum elim kabardı kaşınıyor diye ağladım eşim çok güldü bana:roflol:
Sağol canım işte insanın sinirleri bozuluyor zaten ne olsa ağlar oldum sabah oturdum elim kabardı kaşınıyor diye ağladım eşim çok güldü bana:roflol:
günaydınlar canlarım herkese sağlıklı huzurlu ve hayırlı birgün diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?