var canmım ben yıkadım dalinin bebekler için olan deterjanını ve yumuşatıcısını aldım üsteliktee çooook güzel kokuyor...
Waaw süper fikir o zman şırınga alıyorum bide en büyüğünden gerçi kullanmadıım bi sürü vardı evde büyük boyda onu kullanırım (o kadar şırınga ne arıo evde diceksiniz köpeklerimize aşı yapmak içindi,deli sanmayın beni kaydirigubbakcemile3)Benim de hiç yoktu. biz aventin niplette ditye bişeyini almıştık. şırınga gibi bişeyin ucunda göğüs ucu kadar kapak var şırınga ile çekip şekil veriyosun hemen bebeğin ağzına veriyosun göğsünü. ama 2, 5 sene önce 60 küsür liraya almıştık. sonra bi arkadaş gördü onlar şırıngadan kendileri yaptı. nerdeyse bedavaya geldi. şırınganın ucunu kestiler. tam 0ml yazan yerinden sonra yukarı doğru çektiğimi parçasını kestikleri tarafa taktılar (kesilen yer tırtıklı olduğu için) şırıngayla meme ucunu çekerek çıkardılar. çok pratik oldu ayrıca aynı işi gördü hem de para vermediler.
hiiii öpmez miyim seni de benim tatlı pisimm bebek pisini de öpüyorummŞeniz
anladım canım marketlerde bulabilirm iyim peki
Hacışakir granül sabun gördüm markette iyiki almamışım o neydi yaa pasta süsleri varya kocaman onlar gibi nasıda ericekse.Ben dalan roxy toz almıştım inşallah bulabilirm yine...
Ne yapayım şeker, diğer eve gittim; duşakabinciler geldi kırmak için. Kıramadılar, çok sağlam çıktı bizim duşakabin. Ay benim de felaket midem yanar. Her gece uyumadan 1 maden suyu içerim. Yoğurt varsa ayran yap, biraz bastırır maden suyu alana kadar.
Sen ne yapıyorsun??
Ben toz sabunla yıkayacağım elimle. Doktorlar pek tavsiye etmiyorlar yumuşatıcı ama dalin'in yumuşatıcısı var.
kıslar bana cil cevap bebeğin çamaşırlarını ne ile ytıkayacaksınız bebekelr için ayrıyaten özel yumuşatıcı varmı
Benim aldıım bu canım yumuşatıcı kullanmayın yazıo içindeki pembe taneciklr o görevi görüyormuş zaten.ve kullanırken nefes almamak gerek burna kaçıo biraz kaydirigubbakcemile3bende görüm onu markette de pek içime sinmedi
Hacışakir granül sabun gördüm markette iyiki almamışım o neydi yaa pasta süsleri varya kocaman onlar gibi nasıda ericekse.Ben dalan roxy toz almıştım inşallah bulabilirm yine...
Aaa kız neden memnun kalmadın çokta güzel kokuo bende sıvı dalinden memnun kalmayan var die duymuştumcanım bebısın camasırları ıcın dalının ozel sıvı deterjanı var onu al ben roxy dıye %100dogal dıye ssabun tozu aldım hıc memnun kalmadım sakın alma
Biz de dün k.validemle roxy aldık, çok övdüler, bayağı iyi deterjanmış ama matikmiş bakmamışız kaydirigubbakcemile3 eve gelince gördük. Normal sabun tozuna da alacağız artık.
Eee işte ne güzel makinada yıka.Elde nie yıkıcaını anlamadım.bana elde yıkama iyi durulayamassın felan dediler.bu arada roxy in elde yıkamak için olanları da var
kızlar oğluşuma bi anı bide bizim yazacağımız bi defter hazırlıyorumda bu günlük defterimizin kapagı nasıl olmuş? ben gelirken yerine başka bişe mi yazsam acaba bilmiyorumkismile
cok hos olmus, senin dedigin de guzel ben de bir fikir olarak "beni beklerken" nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?