2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Waaw süper fikir o zman şırınga alıyorum bide en büyüğünden gerçi kullanmadıım bi sürü vardı evde büyük boyda onu kullanırım (o kadar şırınga ne arıo evde diceksiniz köpeklerimize aşı yapmak içindi,deli sanmayın beni kaydirigubbakcemile3)

Off sinir oldum yaa kayınvalidem burdaydı bakamadım pc ye bulaşık makinesi yıkanmıştı kaldıralım dio yaa dedim yeni bitti ben biraz kapaını açık bırakıyorum nemden sırıksıklam kalıolar bazen heme ndizmiyorum die bakarım çıkarmıi dizmeee çalışıo atladım tabi mutfaa üstteki rafı açmış hemen tabi üstte sulu kalanların suları doğruca alta döküldüler klava: bide ıslak koyuo onları yaa rutubet olacak soora bardakalrı karman çorman dizdi göz var nizam var yaa.çok temiz titiz olmayabilirm ama düzene çok önem veririrm gözünü önünde hepsini tekrar dizdim bırak ben yapcam bidom anlamıo.Kirlilere gelince sen bildiin gibi diz demez mi bide geçti içeri delikafadulden.Ev işinde felan yardım etse ya kaldırma kova dio balkon yıkarken uzanma vs aam demio ben yapayım.
Off çok sinir oldum aman bana yaranılmaz yaa ben kimseden yardım istemioum benim düzenimi bozmasınlar yeter delikafadulden
Çok sinir oldum şimdi.Şimdide 1 milyoncuya gidelim diyo yaa yağmur yağcak nası estiriyo hastada olucam bahane ettim ama yok napiim gidicem.Allahtan çok iyi bi insan yoksa böle olmazdım yok yere sinirlendim şimdi yaa

Son düzenleme:

Ben toz sabunla yıkayacağım elimle. Doktorlar pek tavsiye etmiyorlar yumuşatıcı ama dalin'in yumuşatıcısı var.
[/QUOTE]

anladım kızlar sağolun teşekkür

Canım elde yıkamayı nedense tavsiye etmiolar arıtamazsın die.bide 2 kere durulama yap diolar.Ben hastane için yıkadım 600 devrde hassa/ipek tülleri yıkadıım programda (ara sıkma yapmıyor).bittikten sonra kapaı açmadan bi durulama daha yaptım.Ve fileyle yıkadım daha doğrusu diktiim tülden keseyle

kıslar bana cil cevap bebeğin çamaşırlarını ne ile ytıkayacaksınız bebekelr için ayrıyaten özel yumuşatıcı varmı

canım bebısın camasırları ıcın dalının ozel sıvı deterjanı var onu al ben roxy dıye %100dogal dıye ssabun tozu aldım hıc memnun kalmadım sakın alma

kızlar su anda dogum yapmış bir arkadasımın evindeyim 40 ı daha dün çıkmış.ya cok tatlı seker bişey.tarifi mümkün degil.fakat sürekli kusuyor arkadsım simdiden küçük havlu tarzı ağız bezleri ayarlayın diyor.cok sayıda olması iyi imiş bilginiz olsun..

Hacışakir granül sabun gördüm markette iyiki almamışım o neydi yaa pasta süsleri varya kocaman onlar gibi nasıda ericekse.Ben dalan roxy toz almıştım inşallah bulabilirm yine...

Biz de dün k.validemle roxy aldık, çok övdüler, bayağı iyi deterjanmış ama matikmiş bakmamışız kaydirigubbakcemile3 eve gelince gördük. Normal sabun tozuna da alacağız artık.

canım bebısın camasırları ıcın dalının ozel sıvı deterjanı var onu al ben roxy dıye %100dogal dıye ssabun tozu aldım hıc memnun kalmadım sakın alma
Aaa kız neden memnun kalmadın çokta güzel kokuo bende sıvı dalinden memnun kalmayan var die duymuştum

Biz de dün k.validemle roxy aldık, çok övdüler, bayağı iyi deterjanmış ama matikmiş bakmamışız kaydirigubbakcemile3 eve gelince gördük. Normal sabun tozuna da alacağız artık.

Eee işte ne güzel makinada yıka.Elde nie yıkıcaını anlamadım.bana elde yıkama iyi durulayamassın felan dediler.bu arada roxy in elde yıkamak için olanları da var

Eee işte ne güzel makinada yıka.Elde nie yıkıcaını anlamadım.bana elde yıkama iyi durulayamassın felan dediler.bu arada roxy in elde yıkamak için olanları da var

Ben yine de elimde yıkamak istiyorum kıyafetlerini. Bir gece önce bastıracağım toz sabunlu suya, sonra durulayıp, bir kez daha yıkayacağım. Gerekirse 10 kere durularım. Matikle de işte, çarşaflarını vs yıkayacağım.

Off ya off bi rahat yok kafamı dinlemek istioum yienide başıma bıraktı vıdı vıdı durmuyo gidiyorum soora grsrz gelince geçmişe bakarım artık byyy

kılar ben bebeĞın nevresımlerını pervolle yıkadım evde o vardı ıkı defada durulattım Çok za yumuŞatıcı koydum Çokda katı olmasın dıye elde yıkanırmı uĞraŞılmaz Öyle otuz yada kırkta hasasta yıkayın hıÇbırŞey olmaz bırde o sabun tozları makıneye zararlı dıyolar pervol yada omo baby Önerırım

herkeze erhaba.... bayadır gıremıyorum kıslar hepınızı cok ozledım:):)

bu arada kızım ıyıce hareketlendı artık her vurusunda canım acıyo dayanamıyorum. saglıkla bı dogsaydı sıpam

kızlar oğluşuma bi anı bide bizim yazacağımız bi defter hazırlıyorumda bu günlük defterimizin kapagı nasıl olmuş? ben gelirken yerine başka bişe mi yazsam acaba bilmiyorumkismile

kızlar oğluşuma bi anı bide bizim yazacağımız bi defter hazırlıyorumda bu günlük defterimizin kapagı nasıl olmuş? ben gelirken yerine başka bişe mi yazsam acaba bilmiyorumkismile

cok hos olmus, senin dedigin de guzel ben de bir fikir olarak "beni beklerken" nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…