2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar biz geldik biraz geç oldu her zamanki gibi bi bakalım dedik.
Babamız geldi biraz önce yemeini yedi yattı ve bugün duyduumuz ilk ve son cümle "ben yedim eline sağlık,yorgunum yatıyorum öptm iyi geceler"

canım omobaby i yenidoan için pek önermiolar deterjan die.sabun tozu ya da dalinin sıvılarını öneriolarmış.Ama tabi nevresim battaniye gibi şeyler yıkanabilir sanırım nasılsa tenine değmicem direkt...Tabi bide bebişe bağlı bazı bebişlerde deterjan bile bişi yapmıomuş ama çok hassas olanlarda var alerji olan artık bebişlere göre alıcass napalım.yani ben öle yapıcam alerji yapmassa devam edicem :)

kızlar oğluşuma bi anı bide bizim yazacağımız bi defter hazırlıyorumda bu günlük defterimizin kapagı nasıl olmuş? ben gelirken yerine başka bişe mi yazsam acaba bilmiyorumkismile
Çok güzel olmuş canım evet ark. dediği daah uygun sanırım...

şu doğum hikayesinin güzelliğine bakar mısınız:) darısı başımıza inş vakitlice..:)

Herkese günaydın ya bugün halamların yazlığına mangala gidicez havaya bak(Neyse sıcaktan bunalmaktan iyidir de mi?

günaydın kızlar
size bişey sorucam karındaki kasılmaların ne kadarı normal, kasılmadan kastım sertleşmesi, dün biraz kötü oldum fazla dolaşmıştım tansiyonum falan düşmüştü eve gelip sabaha kadar dinlendim şu anda da hala sertlik hissediyorum ara ara, kafama takıldı biraz.

günaydınlar canlarım allahıma şükürler olsun 20 li haftalar bitti ve bugün 30 lu haftalara adım attık inşallah 37 38 inci haftalara kadar sağlıcakla geliriz darısı arkadan gelen tüm arkadaşlarımın başına

canım karında sertlik bebeğin duruş pozisyonundanda kaynaklanıyor bazen kasılmasız sertlik olmaz sanırım seninki normal durum gibi geldi bana

canım karında sertlik bebeğin duruş pozisyonundanda kaynaklanıyor bazen kasılmasız sertlik olmaz sanırım seninki normal durum gibi geldi bana

teşekkürler canım inş. öyledir ne bileyim bazen bebeğin bi yere toplandığını falan hissediyorum ama bunda sanki geneli sertleşiyo aklıma kötü kötü şeyler geliyo pzt kontrolüm var inş. öncesinde bi terslik olmaz dinlensem iyi olcak sanımrım

günaydın kzılar naıslsınız? evime geldim çok şükür çarşamba günü
ama anca fırsat buldum girmeye
gelen giden çok oluyor şlimdi kaynanada bende olunca yemek bulaşık derken akşam oluyor valla
umarım herkesler iyidir bende dün şeker yüklememei yaptırdım bişey yokmuş sevindim
ağrılarım için ilça verdi dr. o kadar çok ilaç oldu ki karıştırıyorum artık ne yapsam bilemedim valla

bunu ben de hissediyorum zaman zaman,karnımın alt tarafı sertlesiyor ve ufak bir sızı oluyor,2-3 aksamdir oluyor,sanirim gunun yorgunlugundan oluyor...

dinlenince geciyor

bunu ben de hissediyorum zaman zaman,karnımın alt tarafı sertlesiyor ve ufak bir sızı oluyor,2-3 aksamdir oluyor,sanirim gunun yorgunlugundan oluyor...

dinlenince geciyor

bende de oluyoır sıksık. özellikle çok yürüyüp merdiven çıkarsam ayakta kalırsa artıyor.

günaydın kızlar... bende de sol ayak topuğumda uyuşmalar başladı boshayallersmile

cok hos olmus canım bende gunluk tutuyorum tabı hergun yazmıyorum bu gunluğu kendınmı yaptın canım

evet cnm aslında anı defteri hazırlıycaktım bi an aklıma geldi önce bunu hazırladım kaydirigubbakcemile2 hergün yazamasakda yavrularımıza anı kalsın...

çok sağol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…