Ayy aliim bende o zman didoba canım teşekkürler bu arada benim hiç gögüs ucum yok cıkıo arada üşüyünce vs felan ama korkuyorum oğlan bulup emezse die.Komşum çıkar merak etme sen dio hep o memete deince sen ağzına sürünce çıkıyomuş ya çıkmazsa onun için n kullanmak gerek göüs ucu cıkmassa.pompa gibi olanlar var ya süt kaanllarını felan açmak içinEvet cnm aynen bu benim aldığımm..tamam doğru amaçla almışım o zaman..ama sanırım kalkanda almam lazım bu durumda.ben kalkanın ayrı bişey olduğunu farklı amaçlı bişey olduğunu bilmiyordum da...:))
Evet cnm kalkanda almak lazım ozaman dediğiniz gibi..
Hımm anladım cnm..benim cildim normaldede hassastır ve kurudur.o yüzden benim kesin çatlar diye düşünüyorum ben. o yüzden korkudan aldım napayım :)) ama kalkanda alcam şimdi..göğüs takımım tamamlansın böylece..kaydirigubbakcemile3
Aramıycam ama gelmezse ben de ona akşam yemek yapmıycam yarın da işe arabayla basar gelirim o endişelensin bana ne. Öğlenden sonra da halamların yazlığına gidecektik oraya da basar arwabayla giderim deli olur
Sıkı kavgacılardansınız karı-koca :) ben hemen kendimi düşünürdüm yerinde olsam arardım gelip beni al derdim hiç gurur yapma boşuna canım gelip alsın güzel kafanı da yorma bence
Ben 2-3 markanın aldım kullanamadım canım. hem bebeğin ağzında kaldı hem de ucundaki azıcık boşluktan hava yuttu. zaten yara olunca kullanmak için ya, acımı da geçirmedi. ben de kullanmadım bi daha çöp oldu. kalkanlarla yara olmaz zaten olursa da hemen iyileşir
ayy aliim bende o zman didoba canım teşekkürler bu arada benim hiç gögüs ucum yok cıkıo arada üşüyünce vs felan ama korkuyorum oğlan bulup emezse die.komşum çıkar merak etme sen dio hep o memete deince sen ağzına sürünce çıkıyomuş ya çıkmazsa onun için n kullanmak gerek göüs ucu cıkmassa.pompa gibi olanlar var ya süt kaanllarını felan açmak için
böle bişi
[ımg]http://www.penguenbebe.com/productımages/30909/apple%20buyuk.jpg[/ımg]
Ben 2-3 markanın aldım kullanamadım canım. hem bebeğin ağzında kaldı hem de ucundaki azıcık boşluktan hava yuttu. zaten yara olunca kullanmak için ya, acımı da geçirmedi. ben de kullanmadım bi daha çöp oldu. kalkanlarla yara olmaz zaten olursa da hemen iyileşir
Ya biz öyleyizdir kedi köpek gibi kavga eder dururuz hamile kaldığımdan beri pek etmezdik ama ben sanırım fazla alınganım bu aralar
Ya kalkan emerken de duruyor mu benim kafam karıştı ben normalde takılıyor sütyene değip acımasın diye sanıyordum üff ya bu işi anlamıyorum
ben de üye oldum ama daha girip bakamadım kimseye
Evet canım fiyatlar burda iyi ama bizim özel sigortamız yok sskmız var o yüzden biz karşılıycaz tamamını artık hayırlısı doktoruma bırakıcam hastaneyi o seçsin iki yere de gidiyormuş doğuma, hepimizin hakkımızda hayırlısı Allah'tan..
Ayy aliim bende o zman didoba canım teşekkürler bu arada benim hiç gögüs ucum yok cıkıo arada üşüyünce vs felan ama korkuyorum oğlan bulup emezse die.Komşum çıkar merak etme sen dio hep o memete deince sen ağzına sürünce çıkıyomuş ya çıkmazsa onun için n kullanmak gerek göüs ucu cıkmassa.pompa gibi olanlar var ya süt kaanllarını felan açmak için
böle bişi olurmu göüs ucu cıkarmak için yoksa ben yanlış mı biliyorum
Ya biz öyleyizdir kedi köpek gibi kavga eder dururuz hamile kaldığımdan beri pek etmezdik ama ben sanırım fazla alınganım bu aralar
Ya kalkan emerken de duruyor mu benim kafam karıştı ben normalde takılıyor sütyene değip acımasın diye sanıyordum üff ya bu işi anlamıyorum
hmmm tamam bitanem yara olursa alıcaz o zaman PELİİİİİN okudun mu şekerim.
didem kız kafanı şişirmiyoruz dimi böyle soru soru soru ayyyy...
Bende aynen hiç bakamadımmm :kedi:
Bizimde özel sigortamız yok cnm aynen ssk lıyız..hayırlısı inşallahh..
Hımm kalkan kesin o zaman kesin..kalkan nasıl bişey şekil olarak yanii..düz yuvarlak plastik gibi bişey hayal ettim ben :) delikli bişeymi yoksa dümdüz kapalı bişeymi ki?
naber kızlar??opuyorumnanaktan
işlerimi yaptım kızımla koklaştım geldim..
siz mesaiyi bitirir çıkarsınız şimdi.boshayallersmile
yarım portakal gibi bişey. içinden 2 kapak çıkıyo. biri delikli, biri deliksiz. deliklisi yara olursa kullanılıyor.
Aaa kızlar şimdi çok meraklandığım ve endişelendiğim konuyu netten okumuş oldum:) ben gece soluma yattığımda bebişim sürekli hareket ediyor bende acaba rahatsızmı ediyorum eziliyomu gibi şeyler düşünmeye başlamıştım..okuduğum yazıda sola yatmanın en faydalı yatış şekli olduğunu,bebeğin sol yan pozisyonda hareketlerini arttırmasıda iyilik halinin göstergesidir.unutmayınki hareketli bebek sağlıklı bebektir..deniyorr.ayy çok sevindim şimdii..bide gündüzden çok gece sürekli hareket ediyor..onun içinde gündüz biz hareket halindeyken bebiş amniyon sıvısının içinde beşik gibi hissettiğinden gündüzleri uyurmuş.geceleride uyanık olurmuşş..bunlarıda okuduğum iyi oldu şimdi..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?