ben de iyiyim çok şükür..slm canm iyidir sen nasılsın?ne var neyok kpdslerde bellı olmadı yamerakla beklıyoruz
Saol cnm anladım şimdi..insan görmeyincede merak ediyo işte..bizlere böyle yardımcı olduğun için kendi adıma ve arkadaşlarımın adına çok teşekkürler cnm :)
yok kıııııız iyi bişey değil((
bu arada ilk bebişimden de biliyorum neyseki o zamanki doktorum çok iyiydi sürekli sola yatmamı ve de su içmemi ve bebeğin hareketlerini saymamı isterdi.
şimdi doktorlar beni sinir ediyo tam olarak.
bu değişen üçüncü doktorum olacak.
özel hastane tutturamadı bi türlü doktorları...
bende sımdı sasırdım sola yattıgımda bazen cok tekmelıyordu bende sagıma donuyordum sanırım ezılıyor bebıs dıye :) saol bılgın ıcın :CüvCüv:
ben çok mutlu oluyorum sizlerle paylaşmak.
bende sımdı sasırdım sola yattıgımda bazen cok tekmelıyordu bende sagıma donuyordum sanırım ezılıyor bebıs dıye :) saol bılgın ıcın :CüvCüv:
Been geldiiimmm....
KOciş gelmiş aşağıda beni bekliyormuş ben kaçar kızlar:)))
çok hareketliyse sorun yok defneciğim ben yirmiden sonra bırakıyordum.yaaaa nasıl sayacağız ki hareketlerini ben saymaya kalksam ohoooo...
yaaaa nasıl sayacağız ki hareketlerini ben saymaya kalksam ohoooo...
hosdeldın canımmmmmmmm
hehehe zafer senin ben de kaçıyorum artık
kızkardeşim binmiş bile otobüse
HERKESE İYİ TATİLLLLERRRR.
didemcim öpüyorum seniiii de masalı da...
Burada önemli olan, tekmeleri değil hareketleri saymak. Dönmesi de sayılır. Ayrıca da günde en az 10 kez hareket etmesi gerekir.
Hoşgördüüük kuşummmmm :asigim:
Kaçma Allah'ın emriyle git de beni öpmüyor musunnn :sinifsinif:
kıslar bana cil cevap bebeğin çamaşırlarını ne ile ytıkayacaksınız bebekelr için ayrıyaten özel yumuşatıcı varmı
nber seker neyapıyosun???bende bı mıde yanması sodamda bıtmıs
kıslar bana cil cevap bebeğin çamaşırlarını ne ile ytıkayacaksınız bebekelr için ayrıyaten özel yumuşatıcı varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?