2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada ilk bebişimden de biliyorum neyseki o zamanki doktorum çok iyiydi sürekli sola yatmamı ve de su içmemi ve bebeğin hareketlerini saymamı isterdi.
şimdi doktorlar beni sinir ediyo tam olarak.
bu değişen üçüncü doktorum olacak.
özel hastane tutturamadı bi türlü doktorları...

yaaaa nasıl sayacağız ki hareketlerini ben saymaya kalksam ohoooo...

bende sımdı sasırdım sola yattıgımda bazen cok tekmelıyordu bende sagıma donuyordum sanırım ezılıyor bebıs dıye :) saol bılgın ıcın :CüvCüv:

Aynen cnm bende korkup sağıma dönüyodum o zaman da vuruyo ama soldaki kadar olmuyo..şimdi sola yatmaya devam o zaman :))

ben çok mutlu oluyorum sizlerle paylaşmak.

vereliniortak :enbuyukkk:

Arkadaşlar benim mesai malum bitti..herkese iyi hafta sonları diliyorum..bebişlere ve kendinize iyi bakınyerimseniben

bende sımdı sasırdım sola yattıgımda bazen cok tekmelıyordu bende sagıma donuyordum sanırım ezılıyor bebıs dıye :) saol bılgın ıcın :CüvCüv:

bende geceleri neden hareketlide , gündüzleri hareketsiz diye merak ediyordum ögrendiğimiz iyi oldu gerçektende , sağol siercim

kıslar bana cil cevap bebeğin çamaşırlarını ne ile ytıkayacaksınız bebekelr için ayrıyaten özel yumuşatıcı varmı

kıslar çıkacağım birazdan mesaim bitti , markete alışverişe gideceğiz eşimle şimdi aklıma geldi hep soracağım unutuyorum

nber seker neyapıyosun???bende bı mıde yanması sodamda bıtmıs

Ne yapayım şeker, diğer eve gittim; duşakabinciler geldi kırmak için. Kıramadılar, çok sağlam çıktı bizim duşakabin. Ay benim de felaket midem yanar. Her gece uyumadan 1 maden suyu içerim. Yoğurt varsa ayran yap, biraz bastırır maden suyu alana kadar.
Sen ne yapıyorsun??

kıslar bana cil cevap bebeğin çamaşırlarını ne ile ytıkayacaksınız bebekelr için ayrıyaten özel yumuşatıcı varmı

Ben toz sabunla yıkayacağım elimle. Doktorlar pek tavsiye etmiyorlar yumuşatıcı ama dalin'in yumuşatıcısı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…