İyi geceler kızlar nasılsınız bakalım biz bugün doktora gittik şeker yüklememizi yaptırdık 86 150 çıktı yükleme yapıldıktan sonraki değer yani 150 yüksek dedi doktor en yüksek 140 olmalıymış tekrarlayalım dedi ama büyük ihtimal hızlı kilo aldığın için buşekilde çıkmıştır dedi. Dikkat etmemi söyledi .Oğluşumuz iyimiş çok şükür 930 gr olmuş kerata sabah aç karnına bile çok hareketliydi akşamdan beri pek sesi çıkmıyor yine bizimki biraz tembel galiba..
kızlar oğluşuma bi anı bide bizim yazacağımız bi defter hazırlıyorumda bu günlük defterimizin kapagı nasıl olmuş? ben gelirken yerine başka bişe mi yazsam acaba bilmiyorumkismile
rica ederim.. inş gerek kalmaz bunu kullanmaya ama gerçekten basit ve önemli-bilinmesi gereken bir bilgi..
toxicdaisy hakikaten nazara gelmiş.. ALLAH beterinden korusun..
kociş nöbette
annem geldi kaynana bugün kızında kaldı ohh keyif yaptım bende
annem ütü yapıyo kadın ya ne varsa annelerde var sağolsun bir kere değil binn keree
bende kpss tercih işlemlerine bi bakayım atamalar varmış inş olur bu sefer
meleklerimin şansına
hayırlı pazarlar kızlar.... herkes iydir inşallah geçmişi çok okuyamadım toxıdays geçmiş olsun canım allah beterinden korusun.. ayetel kürsi oku bol bol canım göbişine....allah nazarlardan saklasın hepimizi inşallah....
kizlar ben yeni katildim araniza hamile degilim ama hamlelk planliyorum burada sizlerden yeni seyler ogrenmek cok guzel hepinize rahat bi hamilelik donemi diliyorum
kızlar bu arada bana doktor erken dogum riskine karsı ne olur ne olmaz diye bebegin akciğer gelişimi için cuma gnü iğne yapacak sizde de böyle seyler yapılıyor mu?
kızlar bu arada bana doktor erken dogum riskine karsı ne olur ne olmaz diye bebegin akciğer gelişimi için cuma gnü iğne yapacak sizde de böyle seyler yapılıyor mu?
canım ben gecen ay 26 sında gıttım bu ayda 26 sında gıdıcektım doktorumuz kongredeymıs ayın 7 sıne sarktı olebısı varsa ozaman soler sanırım ama baska arkadaslardan sımdıye kadar duymadım kı kotu bısı değil zaten onlem alması ıyı bence
Güzel bir hafta sizin ve ufaklıkların olsun umarım kötü olumsuz hiç bir haber duymayız. Bugün kdvnin son günü çok işim yok ama iş yığabilirler üstüme yine de ara ara gelirim öptüm hepinizi