Günaydınlar...
herkese güzel bir gün ve hafta diliyorum...
Günaydın Kızlaarr...
Herkese çok mutlu sağlıklı herşeyin istediğiniz gibi olduğu bir hafta dileriimm opuyorumnanaktan
Günaydın şekerim, hoşgeldin.
allah sabır versin ya düşünmesi bile çok acı veriyoo...allah kimseye yaşatmasın..:gitme::gitme::gitme::gitme:
sene 1900 çift sıfır, dedem bilmez ama babam iyi bilir.
salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yayan harbe gidiyordum.
çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri.
çektim kılıcımı iki el ateş ettim.
adamı bacağından vurdum, kolunu alçıya aldılar.
hastaneye son sürat gidiyoruz, arabada benzin yok.
neyse, o zamanlar elektrik yok, mum ışığında televizyon izliyoruz.
böyle bir olay geçti başımdan, sizinle paylaşmak istedim.
:roflol: :roflol:
hoşbulduk şekerin senin kedi ne alemde rahatsız ediyormu akşamları
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Kızlar ya benim yaramaz kızım dün sabah beni 7de kaldırdı ya şaka gibi:)))
Hoşgeldiniz kızlar, nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonunuz??
Hoşgeldiniz kızlar, nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonunuz??
Merhaba kızlar biz geldik bütüün ark. teşekkürler hallisnacım cok saol.O gün akşamda tüle takıldım çok kötü düşmekten son anda kurtuldum Allahtan tanıdık geldi oturmayada nazar duası okudu bana :)
Dünde babamızla küçük koridaoru boyadık banyo,tuvalet tavanlarmızı baktıınızda hiiiç birsey yapmadım ama bir yoruldum sormayın ayakta durmak bile yetiyor.
Bu arada size bir tavsiyem kesinlikle çook inatçı bi kocanız varsa kesinlikle kocanızla iş yapmayın kaydirigubbakcemile3
Ben her sabah 7'de kalkıyorum. Alışırsın şekercim. Acıkmıştır ondan dürtüyordur. delikafadulden
Etmez mi, ne sağa yatırıyor ne de sola. Sağa yatınca iki taraftan tekmeliyor bir de. Gece uyuyamıyorum uzun süre. Sabah yedide yine aynen devam tepiklemeyeme. Niye? Karnı acıkmış, kaldırıyor ki karnını doyurayım. Senin oğluş ne yapıyor, iyi mi?
Her şey yolunda çok şükür...
hafta sonu biraz yorucuydu. kızımın odasının boyasıyla ilgilendik. Gerçi dayısı boyadı ama, getir götür işleri, yemek hazırla vs. dolandık durduk. Ama bitmedi tabi...ev hala ayakta. hafta içi yerler parke yapılacak, hafta sonuna mobilya işleri vs....
kısacası bu hafta heryer her yerde:)
Allahtan kaynanamda yiyor içiyoruz. yatma dışında eve pek uğramayı düşünmüyorum ki işler ne zaman bitecek diye bakıp bakıp sinir olmayayım...
sizin hafta sonları nasıl geçti?
selam ve sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?