2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlaarr...

Herkese çok mutlu sağlıklı herşeyin istediğiniz gibi olduğu bir hafta dileriimm opuyorumnanaktan

Günaydın şekerim, hoşgeldin.

hoşbulduk şekerin senin kedi ne alemde rahatsız ediyormu akşamları

allah sabır versin ya düşünmesi bile çok acı veriyoo...allah kimseye yaşatmasın..:gitme::gitme::gitme::gitme:

amin canım allahım kimseye yaşatmasın çok zor günlerdi ama işte başa gelince herşey çekiliyor rabbim sabrını veriyor çok şükür

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk şekerin senin kedi ne alemde rahatsız ediyormu akşamları

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Etmez mi, ne sağa yatırıyor ne de sola. Sağa yatınca iki taraftan tekmeliyor bir de. Gece uyuyamıyorum uzun süre. Sabah yedide yine aynen devam tepiklemeyeme. Niye? Karnı acıkmış, kaldırıyor ki karnını doyurayım. Senin oğluş ne yapıyor, iyi mi?

Hoşgeldiniz kızlar, nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonunuz??

Her şey yolunda çok şükür...
hafta sonu biraz yorucuydu. kızımın odasının boyasıyla ilgilendik. Gerçi dayısı boyadı ama, getir götür işleri, yemek hazırla vs. dolandık durduk. Ama bitmedi tabi...ev hala ayakta. hafta içi yerler parke yapılacak, hafta sonuna mobilya işleri vs....
kısacası bu hafta heryer her yerde:)
Allahtan kaynanamda yiyor içiyoruz. yatma dışında eve pek uğramayı düşünmüyorum ki işler ne zaman bitecek diye bakıp bakıp sinir olmayayım...
sizin hafta sonları nasıl geçti?
selam ve sevgiler...

Kızlar ya benim yaramaz kızım dün sabah beni 7de kaldırdı ya şaka gibi:)))

:)
canım bende alıştırdım her gece 4-5 gibi uyanıp süt içiyoruz..saati gelince resmen içimi tırmalıyor kalk diye..:))

benim hediyem bugün sahibine ulaşıcak arkadaşlar merak ediyorum annemiz beğenecek mi..sizler ne yaptınız.bana kim gönderecek onu da çok merak ediyorum..zemuszemus

Hoşgeldiniz kızlar, nasılsınız? Nasıl geçti hafta sonunuz??

hoşbuldum tatlım... valla benimki çok sıkıcıydı... bütün hafta sonu evdeydim... sadece arada balkondan baktım okadar... ders çalışmaya çalıştım.. dün de başım ağrıyor sürekli bişilerle oyalandım falan filan boşa geçti yani :))

Kızlar ya benim yaramaz kızım dün sabah beni 7de kaldırdı ya şaka gibi:)))

şimdiden alış diyedir annesi

oğlum küçükken bir yarım saat daha uyuyabilmek için her sabah tüm komidin çekmecelerini tekrar dizmeyi göze alırdım. Sıpacık 9 yaşına geldi halen daha 2 dk fazla uyumayı zarardan sayıyor. babaannesiyle yatarken 10 dan önce kalkmayan çocuk kendi yatağında yatıyorsa sabahın köründe ayakta... dün sabah 7.30 da uyanmış, bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışıyormuş...:)

Merhaba kızlar biz geldik bütüün ark. teşekkürler hallisnacım cok saol.O gün akşamda tüle takıldım çok kötü düşmekten son anda kurtuldum Allahtan tanıdık geldi oturmayada nazar duası okudu bana :)
Dünde babamızla küçük koridaoru boyadık banyo,tuvalet tavanlarmızı baktıınızda hiiiç birsey yapmadım ama bir yoruldum sormayın ayakta durmak bile yetiyor.
Bu arada size bir tavsiyem kesinlikle çook inatçı bi kocanız varsa kesinlikle kocanızla iş yapmayın kaydirigubbakcemile3

ben de eşime bu kez boyayı artık sen yapacaksın, alt tarafı bir oda sadece dedim. sonra yine de kendi ruh sağlığım açısından kardeşimi yardıma çağırdım. Allahtan son anda isabetli bir karar vermişim yoksa benim de işim işmiş. eşim ancak malzeme taşıma, eksiikleri tamamlama vs yetişebildi. boyayı ona yaptırsam o işler bana kalacaktı, baya bir yorulacaktık...

canım valla benimki çokk sakin bugünlerde vuruyor ama öyle minik minik vuruşlar bende endişe etmiyo değilim aslında ama geçen hafta endişe edip hastaneye gittik normal dedi günde 10 kereden az hareket etmiyecek birde bende kalp atışını dinlemek için el doppleri var onunla hergün kalbini dinliyorum rahatlıyorum bu cuma konrtolümüz var bakalım hayırlısı artık güzel haberler almak tek dileğim içim içimi yemiyo desem yalan olur canım

Ben acayip kızgınım kocama. Dün başbaşa bir gezelim dedim. O ne yaptı?? Annesini de çağırdı. O da dünden razıymış geldi arkamızdan ya. Sanki ben her yere çanta gibi taşımak zorundayım onu. Hayır alışveriş yapacağım bebeğim için, karışıyor. Sanki parası ondan çıkıyor? Ben kendi öz be öz paramla alıyorum. İkea'ya gittik çerçeve alacağım "alma" diyor. "Sanane ki" diyeceğim olmayacak. "Almıyorum" dedim bıraktım. Bu seferde iyi alsın diyor. Ben onların peşine takılmadım, o bizim peşimize takıldı. Ben ne istersem o olacak. Gelmeseydi. Oradan da özdilek'e gittik. Marketinden Nivea'nın baby setini aldık. Hani şu karton kutuda, içinde alt açma ve çanta hediyeli olandan. Çok beğendim, çantası şahane. Dalinin de vardı da, içine güneş yağı mı ne koymuşlar, bit kadar bebeği güneşin altına sokacak halimiz yok ya? Bir de 40 lira fiyat vermişler.
Nivea'nınkinde, yarım lt'lik şampuan (vücut şamp. aynı zamanda)+ yeni doğan, kokusuz ıslak mendil (63'lü)+ 200ml bebek yağı + 100ml pişik önleyici krem + z.yağlı kremli sabun var.
Neyse benim dediklerim oldu dün. Ama çok midem bulandı, daha da kocamla bir yere gitmem. Zaten malum gidemiyorum.

günaydın kızlar nasılsınız?
ben biraz endişeliyim bebeğim çok az hareket ediyor popoyu döndü sanırım yine off

Ev almış başını gidiyor hiiç temizlik yapmıcam walla viledayla bi silerim yallah :) kendimi yoramıcam kimsenin umru olmuo çünkü...
Yarın dr a gidiyoruz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…