günaaydın kızlar birazdan bebişlerimi görmeye gidicez... umarımkiloları iyidir... zaten bu ara erken doğum korkusu sardı beni. serklaj dikişlerim sızlıyo zorlamıyolardır umarım... ciğer geliştirici iğnelerimizi olucaz sanırım yakında.... zamanında vakitlice doğar bebişlerim inşallah.... hepimizin yardımcısı olsun rabbim....
günaaydın kızlar birazdan bebişlerimi görmeye gidicez... umarımkiloları iyidir... zaten bu ara erken doğum korkusu sardı beni. serklaj dikişlerim sızlıyo zorlamıyolardır umarım... ciğer geliştirici iğnelerimizi olucaz sanırım yakında.... zamanında vakitlice doğar bebişlerim inşallah.... hepimizin yardımcısı olsun rabbim....
günaydın canım allah yardımcın olsun umarım bebısın cokkkkk ıyıdır ve dıkıslerındede bır sorun yoktur.doktordan gelınce mutlaka yaz opuyorum senı de bebısıde opuyorumnanaktan
kızlar günaydınn diyip kaçıcam hemen...
bugün mevlutumuz var hiç giremem sanırım akşama da misafrimi
(babannemmi)otogara bırakıcaz.herkes iyidir umarım...
kızlar günaydınn diyip kaçıcam hemen...
bugün mevlutumuz var hiç giremem sanırım akşama da misafrimi
(babannemmi)otogara bırakıcaz.herkes iyidir umarım...
aynı olayın benzerini bende yaşadım tek fark benim bebeğim sağlıklıydı erkenden doğum başladı ama allahım insana öyle bir sabır veriyorki isyan etmeden allahıma sığınıyorsun ondan yardım istiyorsun ve atlatmaya çalışıyorsun şimdi yeni gelen bebeğimle onun acısı bir nebzede olsa dindi bizde gömdük arada mezarına gidiyoruz eşimle beraber
sene 1900 çift sıfır, dedem bilmez ama babam iyi bilir.
salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yayan harbe gidiyordum.
çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri.
çektim kılıcımı iki el ateş ettim.
adamı bacağından vurdum, kolunu alçıya aldılar.
hastaneye son sürat gidiyoruz, arabada benzin yok.
neyse, o zamanlar elektrik yok, mum ışığında televizyon izliyoruz.
böyle bir olay geçti başımdan, sizinle paylaşmak istedim.