2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlar nasılsınızzz bebeısler nasıl bakalım

bız hastayız oğlumla grıp olduk boğazım cok kotu evet dıdemcım artık cantaları hazırlayıp bebeişlerimizin yolunu beklıycezz

halımde yok ama bı arkadasıma soz vermıstım kahvaltı ıcın geldiğimde grs kızlarrrr

günaaydın kızlar birazdan bebişlerimi görmeye gidicez... umarımkiloları iyidir... zaten bu ara erken doğum korkusu sardı beni. serklaj dikişlerim sızlıyo zorlamıyolardır umarım... ciğer geliştirici iğnelerimizi olucaz sanırım yakında.... zamanında vakitlice doğar bebişlerim inşallah.... hepimizin yardımcısı olsun rabbim....

günaydın canım allah yardımcın olsun umarım bebısın cokkkkk ıyıdır ve dıkıslerındede bır sorun yoktur.doktordan gelınce mutlaka yaz opuyorum senı de bebısıde opuyorumnanaktan

günaydın canım gecmıs olsun

Ben de korkuyorum ya bayılır da ayılamazsam diye( Ama artık Allak'ım yardım etsin her akşam dua ediyorum kötü 1 şey olmasın diye

Ben de korkuyorum ya bayılır da ayılamazsam diye( Ama artık Allak'ım yardım etsin her akşam dua ediyorum kötü 1 şey olmasın diye

her ıkısıde cok zor yaf...azda kaldı bende dua edıyorum aklıma geldıkce :) optum canım ben kacıyorum kendıne ıı bak byess

kızlar günaydınn diyip kaçıcam hemen...
bugün mevlutumuz var hiç giremem sanırım akşama da misafrimi
(babannemmi)otogara bırakıcaz.herkes iyidir umarım...

kızlar günaydınn diyip kaçıcam hemen...
bugün mevlutumuz var hiç giremem sanırım akşama da misafrimi
(babannemmi)otogara bırakıcaz.herkes iyidir umarım...

Merhaba hoşgeldin canım. yoğun bir gün olacak anlaşılan. Sana kolay gelsin. Öpüyorum.

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben aranıza yeni katıldım bende 26+5 haftalık hamileyim bir kızım olacak inşallah

Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Bilgilerini 1. sayfaya göre yazarsan, Hallisna arkadaşımız seni listemize ekleyebilir.

öylemi bende merak ediyodum bu listeye nasıl eklenebilirim diye
29 yaşındayım kızımın tahmini doğum tarihi 25 ağustos ve adı naz olacan inşallah

allah sabır versin ya düşünmesi bile çok acı veriyoo...allah kimseye yaşatmasın..:gitme::gitme::gitme::gitme:

sene 1900 çift sıfır, dedem bilmez ama babam iyi bilir.
salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yayan harbe gidiyordum.
çölde kar diz boyu, karşımda düşman askeri.
çektim kılıcımı iki el ateş ettim.
adamı bacağından vurdum, kolunu alçıya aldılar.
hastaneye son sürat gidiyoruz, arabada benzin yok.
neyse, o zamanlar elektrik yok, mum ışığında televizyon izliyoruz.
böyle bir olay geçti başımdan, sizinle paylaşmak istedim.

:roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…