2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normalde 6da kalkıyorum da pazar sabahı da 7 çok erken yaws

Doğduktan sonra, ne günü bilecek 40 gün ne de geceyi. Şimdiki gibi zırt pırt uyandıracak. O zaman halimiz duman olacak kaydirigubbakcemile3

Vurması, dönmesi filan da sayılıyor o 10 hareketin içinde. Korkma hiçbir şey çıkmyacak, herşey yolunda gidecek. Döndüğünü de, dönerken ayağını dayadığını da hissediyorum. Hatta benimki tepmeden önce bir kaç saniye ayağını sürtüyor (boğalar gibi), sonra geriniyor büyük ihtimal; güç alıyor, sonra da öyle bir tekme atıyor ki, kocam sarsıntıya uyanıyor (nasıl sarsıntıyı hisseder demeyin, kocamla hala sarılıp uyuyoruz, doğal olarak hissediyor adam).
Ay ne gördüm şimdi; Nivea'nın sabununda "kullanma talimatı" var. :roflol:

Ben de bir haftadır kocamı kpss'ye çalıştırıyorum. Adam aritmetik çözüyor, ona tarih, geometri filan anlatıyorum. Ama adam illa mantığına uymasını istiyor, geometri mantıkla çözülür mü allah aşkına. Sinir ediyor beni.

Çok geçmiş olsun canım ya. Aman dikkat et, nazara gelmişsin kesin.

Günaydın herkese.Nasılsınız bakalım anne adayları biz iyiyizz çok şükür sadece dün sabah müthiş bir mide ağrısı ile uyandım hem ağrı hem sancı çok kötüydü eşimi kaldırdım bişey olur diye nane kaynattı biraz onu içtim kimyon yedim biçay kaşığı bitanede mide hapı attım ancak kendime gelebildim sanırım gaz sıkışmasıydı fenaydı.Şükür iyiyim şimdi

Ay acaba bizimkiler de büyüyüp kahvaltı hazırlamaya çalışacaklar mı:sm_cool:

Ben de c.tesi hediyemi yolladım ama uzağa gidecek herhalde bugün akşamüstü ya da yarın ulaşır umarım beğenir alacak olan arkadaş ya ben çok beğenip aldım

ders çalışıyorum ama hiç bi şey anlamıyorum cmt sınav ben bugün çalışmaya çalışıyorum aklım karnımda şöyle sıkı bir tekme yemek istiyorum

dıştan içe ( ya çok az hissediyorum arkasını döndü sanırım nerdeyse popoma vuruyor dün akşamdan beri

dıştan içe ( ya çok az hissediyorum arkasını döndü sanırım nerdeyse popoma vuruyor dün akşamdan beri

Düzelir nasılsa. Eh önümüzdeki aydan itibaren yerleri de daralmaya başlayacak, hareketleri de azalacak doğal olarak. Azıcık sabırlı ol kuşum. Benimki gibi başını ya da muhtelif diğer yerlerini mesanene dayayıp olur olmaz yerde tuvalete koşturtsa daha mı iyi olur. Dua et sınavda da böyle uslu olsun. Yoksa işin iş.

O zaman her dakikamı onun yanında geçirmem gerekecek. Hiçbir anını kaçırmak istemiyorum.

evet haklısın canım. oğlumda çalışmıyordum, her anında yanındaydım. her akşam babası gelince anlatacak yeni bir şeyimiz olurdu. Hatta onları bir hatıra defteri şeklinde tutmadığıma çok pişman olmuştum sonradan. oğlum o kadar hareketli bir çocuktu ki. bazen 3 kişi helak olurduk peşinde koşmaktan ama onun enerjisi bitmezdi. uyuduktan sonra ise özlerdik, uyandırmak isterdim bazen...
şimdi nasipse kızımızı bekliyoruz ama ben çalışıyorum. ücretsiz izin vs. max. 11 ay bir arada kalabilecez sanırım. yakalayabildiklerimizi yakalayacaz artık.
her anının tadını çıkartmak lazım ama. o kadar çabuk geçiyor ki....(çok mu dramatik oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…