Ben normalde 6da kalkıyorum da pazar sabahı da 7 çok erken yaws
canım valla benimki çokk sakin bugünlerde vuruyor ama öyle minik minik vuruşlar bende endişe etmiyo değilim aslında ama geçen hafta endişe edip hastaneye gittik normal dedi günde 10 kereden az hareket etmiyecek birde bende kalp atışını dinlemek için el doppleri var onunla hergün kalbini dinliyorum rahatlıyorum bu cuma konrtolümüz var bakalım hayırlısı artık güzel haberler almak tek dileğim içim içimi yemiyo desem yalan olur canım
hoşbuldum tatlım... valla benimki çok sıkıcıydı... bütün hafta sonu evdeydim... sadece arada balkondan baktım okadar... ders çalışmaya çalıştım.. dün de başım ağrıyor sürekli bişilerle oyalandım falan filan boşa geçti yani :))
Merhaba kızlar biz geldik bütüün ark. teşekkürler hallisnacım cok saol.O gün akşamda tüle takıldım çok kötü düşmekten son anda kurtuldum Allahtan tanıdık geldi oturmayada nazar duası okudu bana :)
Dünde babamızla küçük koridaoru boyadık banyo,tuvalet tavanlarmızı baktıınızda hiiiç birsey yapmadım ama bir yoruldum sormayın ayakta durmak bile yetiyor.
Bu arada size bir tavsiyem kesinlikle çook inatçı bi kocanız varsa kesinlikle kocanızla iş yapmayın kaydirigubbakcemile3
şimdiden alış diyedir annesi
oğlum küçükken bir yarım saat daha uyuyabilmek için her sabah tüm komidin çekmecelerini tekrar dizmeyi göze alırdım. Sıpacık 9 yaşına geldi halen daha 2 dk fazla uyumayı zarardan sayıyor. babaannesiyle yatarken 10 dan önce kalkmayan çocuk kendi yatağında yatıyorsa sabahın köründe ayakta... dün sabah 7.30 da uyanmış, bana sürpriz kahvaltı hazırlamaya çalışıyormuş...:)
Ay acaba bizimkiler de büyüyüp kahvaltı hazırlamaya çalışacaklar mı:sm_cool:
Ay acaba bizimkiler de büyüyüp kahvaltı hazırlamaya çalışacaklar mı:sm_cool:
nasıl büyüyorlar anlamıyorsun bile...
ders çalışıyorum ama hiç bi şey anlamıyorum cmt sınav ben bugün çalışmaya çalışıyorum aklım karnımda şöyle sıkı bir tekme yemek istiyorum
Günaydın herkese.Nasılsınız bakalım anne adayları biz iyiyizz çok şükür sadece dün sabah müthiş bir mide ağrısı ile uyandım hem ağrı hem sancı çok kötüydü eşimi kaldırdım bişey olur diye nane kaynattı biraz onu içtim kimyon yedim biçay kaşığı bitanede mide hapı attım ancak kendime gelebildim sanırım gaz sıkışmasıydı fenaydı.Şükür iyiyim şimdi[/QUOTE
canım hoşgeldın gecmış olsun şimdi nasılsın...nasıl gidiyor
Günaydın herkese.Nasılsınız bakalım anne adayları biz iyiyizz çok şükür sadece dün sabah müthiş bir mide ağrısı ile uyandım hem ağrı hem sancı çok kötüydü eşimi kaldırdım bişey olur diye nane kaynattı biraz onu içtim kimyon yedim biçay kaşığı bitanede mide hapı attım ancak kendime gelebildim sanırım gaz sıkışmasıydı fenaydı.Şükür iyiyim şimdi[/QUOTE
canım hoşgeldın gecmış olsun şimdi nasılsın...nasıl gidiyor
iyiyim bitanem çok sağol.Gaz sıkışmasıydı galiba.sen nasılsın haftasonu nasıl geçti.Biz ailecek eşim kızım ben pikniğe gittik burda deniz kenarıydı deniz havası çok iyi geldi değişiklik oldu bziim için
dıştan içe( ya çok az hissediyorum arkasını döndü sanırım nerdeyse popoma vuruyor dün akşamdan beri
Acıktım daha yarım saat var
Laylacım sen kocaelindemi yaşıyorsun.Nasıl oralar güzelmi
O zaman her dakikamı onun yanında geçirmem gerekecek. Hiçbir anını kaçırmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?