günaydın canım... çok şükür bugün de işimize gelebildik :) kızım da iyidir inş. keyfi yerindedir...
sen nasılsın? demir beyler nasıllar :))
Bu sabah formunu koruyor valla. Sabah mideme doğru sert ve arka arkaya gelen yaklaşık 10 tekme ile uyandım.yemek yediği zaman sakinleştiama gene başladı ya canım acıyo vurduğu zaman. Birde artık karnı geçtiler ya mideme kadar geldi nasıl iş anlamadım yahu..
:çok üzgünüm:
özlem,onat angel hoşgeldiniz kızlar size de günaydın...
Kızlar ya çok sıcak, klimaları da anca açtılar.. Ayy fenalık geldi valla.. yada iş çok bana mı öyle geliyo! Bebiş gibi mi yapsam... :roflol::roflol:
kIZLAR BİR YANDAN İŞLERİ TOPLUYORUM AMA OKUYORUM Sİzi.
Ben çamaşır makinasında yıkamak için çamaşır filesi de aldım 3 tlye tavsiye ederim ufak çoraplar filan makinaya sıkışmasın diye.
Ayrıca mevlut şekerlerini ben anlaştım bu ay sonu siparişi vericem 15güne yapılır. Ama benimkiler şekerli değil lavantalı biliyorsunuz göstermiştim size:) Yanına da madlen çikolata alıp tutucam mevlut hazır.
HAstaneye de beğendim biblolu çikolataları acil durumda hemen evin yanında bizim melodi çikolata fabrikası eşim alacak..
günaydın canım... çok şükür bugün de işimize gelebildik :) kızım da iyidir inş. keyfi yerindedir...
sen nasılsın? demir beyler nasıllar :))
Bu sabah formunu koruyor valla. Sabah mideme doğru sert ve arka arkaya gelen yaklaşık 10 tekme ile uyandım.yemek yediği zaman sakinleştiama gene başladı ya canım acıyo vurduğu zaman. Birde artık karnı geçtiler ya mideme kadar geldi nasıl iş anlamadım yahu..
:çok üzgünüm:
sabredicez canım ne yapalım... bazen benimki de çok az canımı acıtıyor ama sonra içimden özlem bugünleri arayacaksın deyip mutlu oluyorum :)
kIZLAR BİR YANDAN İŞLERİ TOPLUYORUM AMA OKUYORUM Sİzi.
Ben çamaşır makinasında yıkamak için çamaşır filesi de aldım 3 tlye tavsiye ederim ufak çoraplar filan makinaya sıkışmasın diye.
Ayrıca mevlut şekerlerini ben anlaştım bu ay sonu siparişi vericem 15güne yapılır. Ama benimkiler şekerli değil lavantalı biliyorsunuz göstermiştim size:) Yanına da madlen çikolata alıp tutucam mevlut hazır.
HAstaneye de beğendim biblolu çikolataları acil durumda hemen evin yanında bizim melodi çikolata fabrikası eşim alacak..
Onatcım ben 0,75 kuruşa yaptırıcam 25 de sepetine vericem 100 adet+sepet 100tl.
http://www.biryastiktakocayin.com/?L=urunler.detay&idurun=15&idkategori=21
Aynı siteden sen de yaptırabilirsin kargo yapıyor çünkü ben sitenin sahibiyle mailleşiyorum da normalde çalışan bayan ek gelir olarak bu işi yapıyor sitedeki modelleri de incele bence daha uygun ve güzelleri yok ben çok araştırdım
Günaydın canım. Bizde iyiyiz şükürler olsun.Hadi bakalım size kolay gelsin inşallah.Aman kendiniçok yorma taşınma telaşı derken kendin yorgun düşme bebeğimizi de üzme. İnşallah bursadada güzelşeyler alırsınız canım .
özlem,onat angel hoşgeldiniz kızlar size de günaydın...
Onatcım ben 0,75 kuruşa yaptırıcam 25 de sepetine vericem 100 adet+sepet 100tl.
http://www.biryastiktakocayin.com/?L=urunler.detay&idurun=15&idkategori=21
Aynı siteden sen de yaptırabilirsin kargo yapıyor çünkü ben sitenin sahibiyle mailleşiyorum da normalde çalışan bayan ek gelir olarak bu işi yapıyor sitedeki modelleri de incele bence daha uygun ve güzelleri yok ben çok araştırdım
Günaydın annecikler..izin konusunu konuştuk şimdi..bunlar galiba bana ücretsiz izin vermicekler ya..sabah sabah canımı sıktılar:umursamaz:
iyiyim burcucum sen nasılsın???hala yoğun çlışıorsun dimi???
KIZLAAAAR yüklüyorum fotoları 30 tane sini yükledim daha 13 tane varkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?