2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kIZLAR BıR YANDAN ıŞLERı TOPLUYORUM AMA OKUYORUM Sızi.

Ben çamaşır makinasında yıkamak için çamaşır filesi de aldım 3 tlye tavsiye ederim ufak çoraplar filan makinaya sıkışmasın diye.
Ayrıca mevlut şekerlerini ben anlaştım bu ay sonu siparişi vericem 15güne yapılır. Ama benimkiler şekerli değil lavantalı biliyorsunuz göstermiştim size:) Yanına da madlen çikolata alıp tutucam mevlut hazır.
HAstaneye de beğendim biblolu çikolataları acil durumda hemen evin yanında bizim melodi çikolata fabrikası eşim alacak..

Kızlar ya çok sıcak, klimaları da anca açtılar.. Ayy fenalık geldi valla.. yada iş çok bana mı öyle geliyo! Bebiş gibi mi yapsam... :roflol::roflol:

ay ben o bebısı yerım o ne sekrmıs ole yaaaa .sen farklı bısey yap ben ole yapmayı dusunuyorum eve bı tane sısme havuz alcam ıcıne gırıp yuzcem ohhhhhhhhhh:)

Kıslar biz biraz yatacağız çok sert vuruyo oğlum. Biraz uyuyalım bakalım ne olacak. herkesi kocaman öptükk

tekrar gosterebılırmısın canım ya ben gormemıstm merak ettım komsumda ole yaptıracakmıs samsundan tanesını 0,90kurusa yapıyorlarmıs.orda fıyatları nasıl?

didem yıkarken filenin ağzını çok sıkı bağla.valla ben katiyyen açılmaz dedim ama açıldı 2 defasında da çorabı filan kaçar kötü olur yani..eşim de askerdeyken ben 10-15 düğüm atıyordum yine de açıldığı oluyodu diyor.

Onatcım ben 0,75 kuruşa yaptırıcam 25 de sepetine vericem 100 adet+sepet 100tl.

http://www.biryastiktakocayin.com/?L=urunler.detay&idurun=15&idkategori=21

Aynı siteden sen de yaptırabilirsin kargo yapıyor çünkü ben sitenin sahibiyle mailleşiyorum da normalde çalışan bayan ek gelir olarak bu işi yapıyor sitedeki modelleri de incele bence daha uygun ve güzelleri yok ben çok araştırdım

Ok çiğdemcim söylediğin iyi oldu olmadı dekerim ağzını:)) Ben perdelerimi de öyle yapıyorum ip perdelerim var benim salonda yastık kılıfına koyuyorum yıkarken ağzını da teyelliyorum çok komikkkk

sırnaşık şey
tesekkur ederım canım hemen ınceleyım saol :)

tamam canım yormucam inşallah kendimi

özlem,onat angel hoşgeldiniz kızlar size de günaydın...

günaydın canım nbr

günaydın canım
siteyi inceledimde sen hangisinden yaptırmayı düşünüyosun
güzel şeyler varmış:kedi:

Günaydın annecikler..izin konusunu konuştuk şimdi..bunlar galiba bana ücretsiz izin vermicekler ya..sabah sabah canımı sıktılar:umursamaz:

sanada günaydınn cnm valla şu izin konusunda bende müzdaripim. bende sabah bi günlük izin istedim adam dalga geçer gibi sık dişini yarın ihale var dedi oturdum ağladım valla ne anlayışsız insanlar yaaof allah hepimize sabır versin

iyiyim burcucum sen nasılsın???hala yoğun çlışıorsun dimi???

KIZLAAAAR yüklüyorum fotoları 30 tane sini yükledim daha 13 tane varkaydirigubbakcemile3

iyiyim burcucum sen nasılsın???hala yoğun çlışıorsun dimi???

KIZLAAAAR yüklüyorum fotoları 30 tane sini yükledim daha 13 tane varkaydirigubbakcemile3

evet canım yoğun sayılır
10 gün izin kullanırsam rahatlarım en azından psikolojik olarak :)
sen ne resmi yüklüyosun nereye canımmbayanssulusmile

HEPSıNı YĞKLE DE BAKALIM.

Bugün dedemin senesi tam 6 yıl oldu ama dün gibi dua var akşamına da biz gideceğiz (

gunaydın kızlar nasılsınız bız oğlumla hala iyilesemedık
kahvaltımızı edıp dus alıp doktora gıdıcez hem kan değerlerımızı öğrenelım kendı doktorumu beklersem cok gec kalıcam dusuk dozda antıbıyotık falan verır belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…