HEPSİNİ YĞKLE DE BAKALIM.
Bugün dedemin senesi tam 6 yıl oldu ama dün gibi dua var akşamına da biz gideceğiz(
Başınız sağolsun canım allah duanızı kabul etsin.
ben de eylül ayında kaybettim dedemi(söylemiştim galiba)
beni bakıp büyüten biri olarak babam gibi severdim.allah
babanneme uzun ömür versin:Saruboceq:
gunaydın kızlar nasılsınız bız oğlumla hala iyilesemedık
kahvaltımızı edıp dus alıp doktora gıdıcez hem kan değerlerımızı öğrenelım kendı doktorumu beklersem cok gec kalıcam dusuk dozda antıbıyotık falan verır belkı
kızlar bitti yükledim cicilerini oğluşumun gelin bi bakın ama maşallah demeyi unutmayın cicilerine:)))
sağol cnm teşekkürler...ben de krem alıcaktım vazgeçtim ben beyaz delisiyim zaten:))))masallah
insallah uzerınde dahada sırın durucak
encokta mevlıt takımının içinde merak ettım bende krem alıcam kısmet olursa
nereye ekledin Çiğdeemm :))
sağol cnm teşekkürler...ben de krem alıcaktım vazgeçtim ben beyaz delisiyim zaten:))))
canım ciciler bölümüne 3.sayfaya
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/347059-2010-agustos-bebislerinin-cicileri-3.html
cicilere yüklüyorum cnm ama 13 tane foto daha var:)))
gunaydın kızlar nasılsınız bız oğlumla hala iyilesemedık
kahvaltımızı edıp dus alıp doktora gıdıcez hem kan değerlerımızı öğrenelım kendı doktorumu beklersem cok gec kalıcam dusuk dozda antıbıyotık falan verır belkı
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/347059-2010-agustos-bebislerinin-cicileri-3.html
bulamayanlar için bu sayfadayız:))
doğru söylüyorsun canım bizim de sanırım buğdaay tenli olacak biz bembeyaz değiliz babasıyla ikimiz hatta babası azıcık esmer gibi bile.bız cok beyaz tenlıyız babasıyla herhalde oğlumda pamuk gıbı falan olur teyzesıde krem al dedi ama fotosunu koyarsında içinde görürürüz çiğdemcim:dance:
herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
biz bugünlerde yoğunuz walla çok yoruluyoruz
ama inş. en kısa zamanda biticek işlerim
geçmişe bakamıyorum umarım herkes iyidir
cnm çok güzelmiş cicileriniz
iyi günlerde giysin paşamız eğer sakıncası yoksa çantanı nerden aldığını öğrenebilirmiyim
ben daha çanta bakmadımda :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?