2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

HEPSİNİ YĞKLE DE BAKALIM.

Bugün dedemin senesi tam 6 yıl oldu ama dün gibi dua var akşamına da biz gideceğiz (

Başınız sağolsun canım allah duanızı kabul etsin.
ben de eylül ayında kaybettim dedemi(söylemiştim galiba)
beni bakıp büyüten biri olarak babam gibi severdim.allah
babanneme uzun ömür versin:Saruboceq:

sAĞOL CANIM ben de annem çalıştığı için onlarda büyümüştüm yani ben de aşırı düşkündüm Allah kalanlara sağlık versin:Saruboceq:

herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
biz bugünlerde yoğunuz walla çok yoruluyoruz
ama inş. en kısa zamanda biticek işlerim
geçmişe bakamıyorum umarım herkes iyidir

örgüler de var daha ama yakınlarımızdan örenler vermiyorlar doğduktan sonra vericeklermiş..
bitek babannem getiriyor her seferinde bişeyler...

cicilere yüklüyorum cnm ama 13 tane foto daha var:)))

gördüm canım
hepsi birbirinden güzel maşallah
Allah ım sağlıkla sıhhatle güzel günlerde giymeyi nasip etsin inşallah

günaydın canım
geçmiş olsunn

bız cok beyaz tenlıyız babasıyla herhalde oğlumda pamuk gıbı falan olur teyzesıde krem al dedi ama fotosunu koyarsında içinde görürürüz çiğdemcim:dance:
doğru söylüyorsun canım bizim de sanırım buğdaay tenli olacak biz bembeyaz değiliz babasıyla ikimiz hatta babası azıcık esmer gibi bile.
Yalnız ben 2 tane hastane çıkışı aldım.biri en üst sıradaki yeşilli turunculu olan.2.si de 4.sıradaki beyaz set.beyazı mutlaka almalıyım dedim çünkü bebekler ilk doğduklarında böyle beyaz değilde esmer gibi oluyorlar tenleri koyu renk ve hastane bebeklerine fala baktığımda beyaz giydirilen bebekler acayip güzel duruyorlar beyaz çok yakışıor yenidoğana...o yüzden 2.hast.çıkışımızıda beyaz aldım onu giydiricem hastanede...

herkese günaydın güzel anneler ve bebişleri nasılsınız bakalım
biz bugünlerde yoğunuz walla çok yoruluyoruz
ama inş. en kısa zamanda biticek işlerim
geçmişe bakamıyorum umarım herkes iyidir

hoşgeldin cnm ne yoğunluğu sen çalışıor muydun ki?

Biz geldik güzel anneler.
Oğlum zor uyuttu ama en azından şimdi sakin.
Bizde daha çanta araba bakamadık.
Eşim büyük tekerli istiyor. Bakalım onun da zamanı gelir herhalde hele sağlıkla doğsunlarda.
Meralcim günaydın hayatım.Çok yorma kendini ya..

cANIM süper şeyler allmışsın doruk bebeğe ama itiraf ediyim en çok kırmızı bahçıvanı beğendim bu arada çantayı nereeden ve kaça aldın o da süper canım

cnm çok güzelmiş cicileriniz
iyi günlerde giysin paşamız eğer sakıncası yoksa çantanı nerden aldığını öğrenebilirmiyim
ben daha çanta bakmadımda :kedi:

canım niye sakıncası olsun ben bu çantayı miniçodan aldım 54 tl ye aynısını e-bebekte ve daha bikaç yerde gördüm.2 defa gitmiştim gözüme kestirmiştim o çantayı 3.sünde alıcam ben bunu dedim ve aldım:))))

Defnecim cicilerinçok güzel.maşallah birsürücicisi olmuş oğluşumuzun. iyigünlerde kullansınlarinşallah. Birsürü biberon almışsın cnm ya ben bir tane aldım yetmez mi acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…