2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annecikler..izin konusunu konuştuk şimdi..bunlar galiba bana ücretsiz izin vermicekler ya..sabah sabah canımı sıktılar:umursamaz:

Gurbet ve demet face deki yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkürler kızlar..
dideem kız fotolarımızı face e koydumdelikafadulden

Günaydın annecikler..izin konusunu konuştuk şimdi..bunlar galiba bana ücretsiz izin vermicekler ya..sabah sabah canımı sıktılar:umursamaz:

Günaydın cnm,bayanssulusmile

Sıkma canını ya allahım yar ve yardımcın olsun inşallah. Verirler üzülme sen meleğimizi de üzme.lmaz:

off uyuyamadım 6 dan beri kaçkere uyandım en iyisi kalkayım dedim.
oğluşumun cicilerini yükliyeyim dedim.onlar yüklenirken ben de kahvaltı
ediym bari....

Gurbet ve demet face deki yorumlarınız ve beğenileriniz için teşekkürler kızlar..
dideem kız fotolarımızı face e koydumdelikafadulden

Rica ederim canım çok güzelçıkmışsınız beğenmemek elde mi? Yalnız gelemediğim için çok üzüldüm:sinifsinif:

havuzlu handan şimdi kesinlik unutmadan al dediğiniz neler var yarın eşim ve annemle gidiyoruz inş. tüm eksikleri alıp gelicez:)))

Cicileri yıkamak için daha erken değil mi kıslar ya??Bana sanki çok erken gibi geliyor ama

canım valla bence erken değil ben 1 posta yıkadım 1 posta da dün yıkadım ve küçük küçük çok oyalıyor hem artık 7.ayımız bitiyor erken değil bundan sonra bukadar iyi olacağımız ne malum??? bence sende yavaştan başla:)))

Bu arada ben de dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım şu an evi heryeri miss gibi kokuyorzemuszemus

bende evde olup bebişimin eşyalarını yıkayıp ütülemek istiyorum artık yaa.ama herkes daha çok erken bekle diyolar :sinifsinif:

Günaydın canım nasılsın?

teşekkür ederim iyiyim cok şükür sen nasılsın walla halimize şükredelim dün ben yine hastahaneye gittim bir bebekler var elleri nasıl diyim su küçük parmağımız kadar kolları olan bebekler yoğun bakımda onun için kızımı cok korkuttum galiba gelmekten vazgeçti

ayyy ne güzel yaa birden burnuma geldi sanki o miss gibi kokubayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…