- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
havuzlu handan şimdi kesinlik unutmadan al dediğiniz neler var yarın eşim ve annemle gidiyoruz inş. tüm eksikleri alıp gelicez:)))
Günaydın bebeğimmm...
canım sen liste yapmadın mı?
canım valla bence erken değil ben 1 posta yıkadım 1 posta da dün yıkadım ve küçük küçük çok oyalıyor hem artık 7.ayımız bitiyor erken değil bundan sonra bukadar iyi olacağımız ne malum??? bence sende yavaştan başla:)))
Bu arada ben de dalinin deterjanını ve yumuşatıcısını aldım şu an evi heryeri miss gibi kokuyorzemuszemus
teşekkür ederim iyiyim cok şükür sen nasılsın walla halimize şükredelim dün ben yine hastahaneye gittim bir bebekler var elleri nasıl diyim su küçük parmağımız kadar kolları olan bebekler yoğun bakımda onun için kızımı cok korkuttum galiba gelmekten vazgeçti
ya mevlüt için şekerleri alsak bozulurmu
????
Gurbet :CüvCüv:
Canım mevlüt şekeri bozulmaz ama kurtlanır ya bu sıcakta.
Herkese günaydın Kızlaar :))) mutlu sağlıklı bir gün daha geçirmenizi dilerim...
Gurbetcim bu nasıl tatlı bir bebek yaa ben bunu severken öldürürüm :)) korkuyorum kızım doğduğunda severken zarar vereceğim diye :)) böle bebekleri görünce içime sokasım geliyor dayanamıyorum :)))
Herkese günaydın Kızlaar :))) mutlu sağlıklı bir gün daha geçirmenizi dilerim...
Gurbetcim bu nasıl tatlı bir bebek yaa ben bunu severken öldürürüm :)) korkuyorum kızım doğduğunda severken zarar vereceğim diye :)) böle bebekleri görünce içime sokasım geliyor dayanamıyorum :)))
gunaydin guzel anneler :)
sonunda yaptirdim tetanoz asimi,en gec ben yaptirdim sanirim :) ikinciyi de 1 ay sonraya inş...
saglik ocaginda sira beklerken orta yasli bir teyze "sen de mi aile planlamasına geldin dedi" :)
ayol biz de aile planlaması mı kalmış :) karnım fazla belli degil diye anlamadı heralde hamile oldugumu :)
günaydın güzell annişlerrrrrrrrrrrrrr gününüz güzel geçer inşallah
gunaydin guzel anneler :)
sonunda yaptirdim tetanoz asimi,en gec ben yaptirdim sanirim :) ikinciyi de 1 ay sonraya inş...
saglik ocaginda sira beklerken orta yasli bir teyze "sen de mi aile planlamasına geldin dedi" :)
ayol biz de aile planlaması mı kalmış :) karnım fazla belli degil diye anlamadı heralde hamile oldugumu :)
günaydın hepinize canlarr
mutlu sağlıklı bir gün dilerimm
nasılsınız opuyorumnanaktan
ben azcık yorgunum taşınma telaşı başladı tabi :) sabahta azcık burnum kanadı ama şimdi iyiyim
bu arada yıllık iznimden 10 gün aldım cuma günü başlıcak inşallah bugün onaylanırsa:) hem taşınma işini çıkartırız aradan hemde birkaç gün bursaya gidicez bebeğimin yatağına falan bakıcaz ordan
bakalım
olumunekankayizsmile
Günaydın Özlemcim nasılsın bugün? Minik kızım nasıl iyimi?
Canımcım, valla al benden de o kadar.. Bayılırım bebeklere ahh hele bi de tontiş oldu mu off offf diyorum Şeniz
demetçim valla ben makinada narin yıkama bölümünde 30 derecede yıkadım öyle kırışmamışlardı fazla..ama tabi ütülemeden olmaz çünkü ütüleyince de aynı orjinalliği geri geldi ama yıkanan sıcaklık çok önemli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?