2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

havuzlu handan şimdi kesinlik unutmadan al dediğiniz neler var yarın eşim ve annemle gidiyoruz inş. tüm eksikleri alıp gelicez:)))

Canım ben havuzlu handan aldıklarımı söyleyeyim sana. Ama havuzlu handa herşey var dışarıdaki ile fiyatlarıçok farklı değil yani. Biraz fazla alırsan indirim yapıyor o da nakite.
Zıbın, pijama takımı,ayaklı alt,alt açma,biberon,ateşölçer,çorap,ağız mendili,battaniye,hastanede dağırmak için şeker süsleri,sepeti,kapı süsü,balon,takı yastığı,tulum,eldiven,önlük,nevresim takımı. şimdilik aklıma gelen bunlar canım.

Doğru diyorsun canım ya.Peki ütülesek birşey olur mu? Yıkayınca kırışıyorlar ama ütüde olur mu diye düşünüyorum yani.

Bende iyiyim çok şükür canım.Dün belim çok fenaydı ama şimdi iyiyim. Halimize şükretmek gerek evet ya.Hep unuttuğumuz şey aslında.

ya mevlüt için şekerleri alsak bozulurmu
????

Canım mevlüt şekeri bozulmaz ama kurtlanır ya bu sıcakta.

Canım mevlüt şekeri bozulmaz ama kurtlanır ya bu sıcakta.[/QUOTE]

bende onun için tereddüt ediyorum almassak burada cok pahalıya alıcaz bir dAHADA fgitme sansımız yok ki (

Gurbet
:CüvCüv:

Herkese günaydın Kızlaar :))) mutlu sağlıklı bir gün daha geçirmenizi dilerim...

Gurbetcim bu nasıl tatlı bir bebek yaa ben bunu severken öldürürüm :)) korkuyorum kızım doğduğunda severken zarar vereceğim diye :)) böle bebekleri görünce içime sokasım geliyor dayanamıyorum :)))

Canım mevlüt şekeri bozulmaz ama kurtlanır ya bu sıcakta.

bende onun için tereddüt ediyorum almassak burada cok pahalıya alıcaz bir dAHADA fgitme sansımız yok ki ([/QUOTE]

guclubacismile

O zaman alırken sor canım dolapta saklasak mesela 3 ay bozulur mu diye. Belki dolapta olursa bozulmaz şimdi emin değilim ama.

olumunekankayizsmile

Günaydın Özlemcim nasılsın bugün? Minik kızım nasıl iyimi?

Canımcım, valla al benden de o kadar.. Bayılırım bebeklere ahh hele bi de tontiş oldu mu off offf diyorum Şeniz

gunaydin guzel anneler :)
sonunda yaptirdim tetanoz asimi,en gec ben yaptirdim sanirim :) ikinciyi de 1 ay sonraya inş...

saglik ocaginda sira beklerken orta yasli bir teyze "sen de mi aile planlamasına geldin dedi" :)
ayol biz de aile planlaması mı kalmış :) karnım fazla belli degil diye anlamadı heralde hamile oldugumu :)

günaydın hepinize canlarr
mutlu sağlıklı bir gün dilerimm
nasılsınız opuyorumnanaktan
ben azcık yorgunum taşınma telaşı başladı tabi :) sabahta azcık burnum kanadı ama şimdi iyiyim
bu arada yıllık iznimden 10 gün aldım cuma günü başlıcak inşallah bugün onaylanırsa:) hem taşınma işini çıkartırız aradan hemde birkaç gün bursaya gidicez bebeğimin yatağına falan bakıcaz ordan
bakalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Günaydım canım,Geçmiş olsun öncelikle.Ay teyzenin lafına çok güldüm ya ömrü bol olsun inşallah. Valla canım bende daha hiç aşı felan yaptırmadım yaa. Bir gün gitmem lazım sağlık ocağına da üşeniyor muyum ne sabah sabah onca yolu yürümek zor geliyor.(onca yol dediğimde 15 dk felan)

günaydın güzell annişlerrrrrrrrrrrrrr gününüz güzel geçer inşallah

Günaydın canım

:) evet teyze bundan sonrakının planını yapmaya geldık deseydın :dance: gecmıs olsun canım kolun bıraz acıycak ama 2 de okadar agrı olmuyr :)

demetçim valla ben makinada narin yıkama bölümünde 30 derecede yıkadım öyle kırışmamışlardı fazla..ama tabi ütülemeden olmaz çünkü ütüleyince de aynı orjinalliği geri geldi ama yıkanan sıcaklık çok önemli....

Günaydın canım. Bizde iyiyiz şükürler olsun.Hadi bakalım size kolay gelsin inşallah.Aman kendiniçok yorma taşınma telaşı derken kendin yorgun düşme bebeğimizi de üzme. İnşallah bursadada güzelşeyler alırsınız canım .

olumunekankayizsmile

Günaydın Özlemcim nasılsın bugün? Minik kızım nasıl iyimi?

günaydın canım... çok şükür bugün de işimize gelebildik :) kızım da iyidir inş. keyfi yerindedir...
sen nasılsın? demir beyler nasıllar :))

Canımcım, valla al benden de o kadar.. Bayılırım bebeklere ahh hele bi de tontiş oldu mu off offf diyorum Şeniz

dimi yaa dimi yaa ayy bizimkiler de doğsada artık sevsek doysak şu mis kokuya he doyulmaz eminim orası ayrı ama olsun :))

Kızlar ya çok sıcak, klimaları da anca açtılar.. Ayy fenalık geldi valla.. yada iş çok bana mı öyle geliyo! Bebiş gibi mi yapsam... :roflol::roflol:

O zman bende narinde yıkarım bari ama tabi ütülemeden olmaz yine de. Bende ütühastalığı var zaten kırışıklığa tahammülüm yok pek. Çamaşır yıkayınca elime ne geçerse ütülerim. Ama sanırım artık fazla ütüleyemeyeceğim.Ayakta durmak çok zor oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…