Çiğdoş ben bulamadım hiç 1 yerde askı bauhausa filan da baktım sonra aziz bebeden rica ettim bana 30 tane askı hediye ettiler ama cicili bicili değil normal bebiş askısı
Canım ama ben çalıştığım için ve kociş de çok gezmeyi sevmediği için biliyorsun ben toplam 3-4 kez çıktım alışverişe ve hepsini tamamladım zaten %90ını narbebeden aldım yani çok gezmedim işlaah bulursun askıları da bulursan bana da haber ver:))
Allah iyilik versin kuşum:)
evet ama güzel telaş seviniyorum herşey yerli yerinde olcak diye
bu evde kiler falanda var çünkü çift banyo falan etrafta dağınık bişey kalmıcak
tam istediğim gibi artık taşınınca sadece bebeğimin eşyaları onun odasında olcak falan o nedenle heycanlanıyorum:))
işte izinde alıcağım için rahatlarım bayabayanssulusmile
canım valla tam olarak bilemiyorum neresi olduğunu eşimin işyerine yakın biyerde.
sorar öğrenirim istersen daha yeni oldu ama birkaç ay sonra olur yine.herkes gidebiliyormuşta acayip izdiham varmış eşim duramadan çıktı zaten bebek arabası bakmaya gitti 600 tl lik şey 300 falan oluyomuş ama eşim dior ben hiçbirşey göremedim valla gider gitmez hepsi bitmiş.o da biberon falan bulmuş garibim onları almışkaydirigubbakcemile3zaten bende çık durma demiştim insanlar birbirni eziyor dedi...
hoşbulduk canım..opuyorumnanaktanhoşgeldin derincim...
çokkk güzel canım inşallahhh sağlıcakla huzurla büyütürsünüz kızınızı yeni evinizde yeni odasında canım evet insanın evinde yayıntı fazla oldummu sinir oluyor bende bütün eşyalarımı değiştirip hep kolay kullanımlı eşyalar almak istiyorum ama işte herşey yeni olunca atamıyorsundaaa
çokkk güzel canım inşallahhh sağlıcakla huzurla büyütürsünüz kızınızı yeni evinizde yeni odasında canım evet insanın evinde yayıntı fazla oldummu sinir oluyor bende bütün eşyalarımı değiştirip hep kolay kullanımlı eşyalar almak istiyorum ama işte herşey yeni olunca atamıyorsundaaa
aman tanrımmm neresiymiş bu yaa merak ettim valla bende zaten daha sonraki alacaklarım için düşünmüştüm canım yerini öğrenelimde belki almayı başarabilirim millete bak ya herşeyden haberdar vallaaaaa
Doğum yapıcağım hastanede sanal tur attım:)))
Selam kızlar, nasılsınız bakalım?
Dün akşam gittik hastaneye, nst'ye bağladılar, aktif sancı çıktı ama doğum yapacak kadar yüksek değilmiş, pek ilgilenmedi sağolsun doktor. 2 Hafta önceki hemen serumla durdurmuştu oysaki. Demek ki doktordan doktora fark ediyormuş. Çok durmayacağım, biraz takılayım dedim. Şimdi sadece belim ağrıyor, hem de felaket. Gece bu yüzden uyuyamadım. Didemcim sen nasıl oldun dünden beri??
Fazla gelen bişey var mı gözünüze abartmamışım dimi?
benim en çok beğendiklerimden biri o diğerleri de 2.sıradaki 2. ve 5.foto bi de beyaz hastane çıkışı çok güzel fotolar berbat çıktı kar gibi böyle desenleride çok hoşuma gitti.
ama hepsi taş çatlasın 4 aya kadar giydirilecek olanlar bakalım bundan sonra çıkarsam sadece 4.aydan sonakilere bakıcam..şimdilik bunlar yeterli heralde.
teşekkürler cnm....
çantayıda yazmıştım bidaha yazıym 54 tl ye miniçodan aldım.ama e-bebekte falan gördüm aynısını..rengini çok beğendim onunda...
aaa ne güzel doğumhaneyi falan görebilio musun?
Selam kızlar, nasılsınız bakalım?
Dün akşam gittik hastaneye, nst'ye bağladılar, aktif sancı çıktı ama doğum yapacak kadar yüksek değilmiş, pek ilgilenmedi sağolsun doktor. 2 Hafta önceki hemen serumla durdurmuştu oysaki. Demek ki doktordan doktora fark ediyormuş. Çok durmayacağım, biraz takılayım dedim. Şimdi sadece belim ağrıyor, hem de felaket. Gece bu yüzden uyuyamadım. Didemcim sen nasıl oldun dünden beri??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?