2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ama ben çalıştığım için ve kociş de çok gezmeyi sevmediği için biliyorsun ben toplam 3-4 kez çıktım alışverişe ve hepsini tamamladım zaten %90ını narbebeden aldım yani çok gezmedim işlaah bulursun askıları da bulursan bana da haber ver:))

selam kızlar...opuyorumnanaktan
nasılsınız?
hazırlıklar tamamlanıyor yavaş yavaş sanırım.
ben de ana kucağı aldım geçenlerde.

anladım canım ben de hiç ama hiç gezmediğim için(tek başıma falan) o yüzden dedim..

çokkk güzel canım inşallahhh sağlıcakla huzurla büyütürsünüz kızınızı yeni evinizde yeni odasında canım evet insanın evinde yayıntı fazla oldummu sinir oluyor bende bütün eşyalarımı değiştirip hep kolay kullanımlı eşyalar almak istiyorum ama işte herşey yeni olunca atamıyorsundaaa

aman tanrımmm neresiymiş bu yaa merak ettim valla bende zaten daha sonraki alacaklarım için düşünmüştüm canım yerini öğrenelimde belki almayı başarabilirim millete bak ya herşeyden haberdar vallaaaaa

evet canım yeni olunca atılmıyor bende o nedenle daha kullanışlı bi eve çıkıyorum:)
sende öle yap:))

tamam canım öğrenir yazarım sana tam olarak yerini yalnız modeller geçen senelerin modelleri ellerinde kalanlar bi de çok hafif defosu olanlar falan oluyormuş ama hepsi chicconun ürünü...

Selam kızlar, nasılsınız bakalım?
Dün akşam gittik hastaneye, nst'ye bağladılar, aktif sancı çıktı ama doğum yapacak kadar yüksek değilmiş, pek ilgilenmedi sağolsun doktor. 2 Hafta önceki hemen serumla durdurmuştu oysaki. Demek ki doktordan doktora fark ediyormuş. Çok durmayacağım, biraz takılayım dedim. Şimdi sadece belim ağrıyor, hem de felaket. Gece bu yüzden uyuyamadım. Didemcim sen nasıl oldun dünden beri??

aaaa dikkat et canım ayyy noluyo böyle yaa kendi doktoruna da görünseydin...

cnm cicilerina baktım hepsi inanılmaz güzeller..hepsine bayıldım..
güle güle kullanın inşallaah.benim daha eksiğim çok senin gibi hepsini tamamlasam ne kdr çok sevineceğim :)) bırsızlanıyorum.
tekrar iyi günlere kullanın inşalaah:Saruboceq:

aaa ne güzel doğumhaneyi falan görebilio musun?

Evet doğumhaneyi hasta odasını hatta hasta wcsini bile gördüm bebek yoğunbakım ünitesini de:))

Canım benim geçmiş olsun başka ne dedi nelere karşı uyardı?Ben iyiyim canım ya dünkü sorunlar bitti sanırım psikolojik di masal da yukarılara çıktı şükür. Ama tabii 12 gün sonra 32+0da gidicem o zaman çalışabilir raporundan önce nstye bağlıyucak bakalım orada ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…