Ben 1750nin altında çıkarsa çok üzülürüm ama gönlümden geçen 1900-1950(32+0 da gidicem)
canım 7. aydan sonra günde 25 30 gr alıyorlarmış oluyor demekki benimki baştan beri kilosu önde çıkıyor dedesi sağolsun öyle bir besliyorki torunu büyüsün diye aklınıza gelecek herşeyi alıp getiriyor kendi hazırlayıp önüme koyuyor bende yiyiyorum doğduktan sonrada korkuyorum çocuğa olur olmaz herşeyi verecek diye ben işe iznim bitince başlıyacağım babaanne dede bakacaklar kayınpederde pek anlamaz öyle küçük bebeğe anne sütünden başka birşey verilmeyeceğini dinlemezde şimdiden oğlumun geleceğini parlak görmüyorum anası gibi kilo sorunlu olmasını hiçççççç istemiyorummm
6-7 dk falan sürüyor nurcancım..ben dakika tutmuştum bi de bu haftalarda çok hıçkırırlarmış öyle yazıordu biyerde...bu sabah benim oğluşumda hıçkırıyordu alt tarafta seğirme gibi ama baya uzun sürdü sonra geçti :)
yokkk canım yaaa 1750 altınada olacağını hiçç sanmıyorummm gönlünden geçenin bile altında değildir artık kilo alımları hzılandı canım
benimki 1800 gramdan fazla çıkarsa ben artık ceviz yemeyi bırakıcam kaydirigubbakcemile3 cevizin çok etkisi oluyor gibime gelior...
aaaa evett onlardan bende de var yaaa göbek deliğimin etrafında kırmızı kırmızı bööyle çıkıp çıkıp kayboluyor ne zamandır bi de öyle tatlı kaşınıor ki...
sağol burcucum :))))
saol cnm nasılsınız :)
hoşbulduk hayatım inşallah canım ya öyle meraklayımki anlatamam
hoşbulduk çiğdemcim doruk bebeğin kıyafetlerine bende baktım hepsi bir birinden güzel hayırlısıyla doğsunda güzel güzel giydir annesi :)boshayallersmile
ayy benim oğluş kaç gram oldu acaba 20 gün önce 1118 gr dı????
oğlusumun teyzelerı bızkontrolden geldık bebişim 1517gr boyuda 42 cm olmuss cok korkuyordum mınık dıye 1 ay önce 652 gr dı nekadar hızlı buyuyorlarmaasallah demeyı unutmayın sekerler
Şeniz
anlarım canım en iyi ben anlarım:kedi:
Canım peki başka ne dedi doktor ne zaman çapırdı ben en son 27+4te gitmiştim 32+0da çağırdı üfff
oğlusumun teyzelerı bızkontrolden geldık bebişim 1517gr boyuda 42 cm olmuss cok korkuyordum mınık dıye 1 ay önce 652 gr dı nekadar hızlı buyuyorlarmaasallah demeyı unutmayın sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?