2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk 6 ay kesinlikle sadece anne sütü deniyor biliosunuzdur zaten ama dinlemedilermi de zor valla...

bu sabah benim oğluşumda hıçkırıyordu alt tarafta seğirme gibi ama baya uzun sürdü sonra geçti :)
6-7 dk falan sürüyor nurcancım..ben dakika tutmuştum bi de bu haftalarda çok hıçkırırlarmış öyle yazıordu biyerde...
yokkk canım yaaa 1750 altınada olacağını hiçç sanmıyorummm gönlünden geçenin bile altında değildir artık kilo alımları hzılandı canım

ayyy ben yine 1500 falan diyorumkaydirigubbakcemile3hareketleri bile sertleşti bazen dokunuyorum karnımın üstünden sanki kolunu tutuyorum çıkıntı yaptığı zamanlarda kolumu bacağımı artık tutuyor gibi oluyorum ama o da hissedince hemen hemen çekiyor valla:))))

benimki 1800 gramdan fazla çıkarsa ben artık ceviz yemeyi bırakıcam kaydirigubbakcemile3 cevizin çok etkisi oluyor gibime gelior...

bende cevizi hergün düzenli yiyiyorum 5 adet falan ama o beyin gelişimi için omega 3 içerdiği için çok önemli canım sakın bırakma tatlım yemeye devammm

aaaa evett onlardan bende de var yaaa göbek deliğimin etrafında kırmızı kırmızı bööyle çıkıp çıkıp kayboluyor ne zamandır bi de öyle tatlı kaşınıor ki...

aynen cnm benimde acayip kaşınıyor ilk 1 taneydi şimdi 7-8 oldu sabırım gittikçe çoğalıyor ondan panikledim bende acaba bişi olur mu diye

sağol burcucum :))))

Şeniz

saol cnm nasılsınız :)

iyiyiz çok şükür bende bebeğimde
yemekten geldim şimdik uyku bastı:))

anlarım canım en iyi ben anlarım:kedi:

oğlusumun teyzelerı bızkontrolden geldık bebişim 1517gr boyuda 42 cm olmuss cok korkuyordum mınık dıye 1 ay önce 652 gr dı nekadar hızlı buyuyorlar maasallah demeyı unutmayın sekerler

canım benımkı cok mınıktı bıde kansızlık var arastırdım ole olduğunda bebekte kılo sorunu oluyormus sımdı nasıl mutluyum kılosu falan ıyı maasallah

oğlusumun teyzelerı bızkontrolden geldık bebişim 1517gr boyuda 42 cm olmuss cok korkuyordum mınık dıye 1 ay önce 652 gr dı nekadar hızlı buyuyorlar maasallah demeyı unutmayın sekerler

maşallah annesi oğluşuna :)

Şeniz

anlarım canım en iyi ben anlarım:kedi:

ayy doğru söylüyorsun kaydirigubbakcemile3

Canım peki başka ne dedi doktor ne zaman çapırdı ben en son 27+4te gitmiştim 32+0da çağırdı üfff

ben gecen ay 26 sında gıttım bugun kendı doktorumuz yoktu canım bende baskasına gıttım bızımkı 7 sinde gelıyor dıyee kan değerlerımı öçtururum bıde grıp oldum nefes almakta zorlanıyorum kanımı almadılar yanı ıyımı bılmıyorum yarın ac gel dedıler kan değerlerıme gore gıderım herhalde ama kesın 1 ay bekleyemem

ahhh bıde kızlar oğlusumu dort boyutlu gordum tıpkı bana benzıyor mınık kalkık burunlu falan sankı gozlerı babası gıbı kocaman dudaklar tıpkı bennn

anlamadığım kendı doktorumun usg sı bole değıl muayene ucretlerıde aynı renklı renklı gordumyaa esimde diyoo sen artık doktoruda değiştirirsinsırnaşık şey

Ben eşime tutturdum bu haftasonu 1 bahaneyle gidelim diye ama eşim olmaz bahane yaratma yoksa Allah korusun cidden gitmek için bahanen olur diyorrrrrrr

Valla ben her gittiğimde renkli görüyorum ama geçen sefer 3 tane renkli resmini kaybetmeyi başaracak kadar unutkan oldum artık(((

amın canım hepsını ....saglıklı doğsunlarda isterse mınık olsunlar. bence bızım haftamızdan once olan arkadaslar bebişler daha cabuk kılo alıyorlar oyuzden daha fazladır dusunduğunuz kılodan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…