Seymacım ben sterilizatör ile temizliycem kullanmadan hepsini
kızımın cicilerini tamamladık bugün çok şükür
havlu
altaçma
battaniye
zıbın
body
çamaşır
ter bezi
pijama
büyük bi yük kalktı üzerimden
Şeymacım yanında ne yazıyor avg nin?
hımm cok sagol canım... Ben kullanıp kullanmıyacagından emın olduktan sonra almayı dusunuyorum sterılizatoru... Pekı şimdi nası temızlemelıyım kı???
kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum pek yazacak kafa yok bu aralar bende.ben ve kızım gayet iyiyz .ama kardeşim hasta .daha doğrusu hastamı onu da bilmiyoruz göğsünde bi kitle buldu doktor.3 hafta hastanede yattı tetkikler yapıldı.hepsi temiz cıktı ama şimdi biyopsi sonucunu bekliyoruz.doktorlar maalesef lenfomadan şüpheleniyolar.anlayacağınız ömrümüzden ömür gitti.tabi benim anlattığım kadar basit olmadı hiç bişey.allah kimseye böyle hastalıklar vermesin.daha 16 yaşında cuma günü biyopsi sonucu çıkacak.nolur dua edin çok ihtiyacımız var.bu sıkıntılardan dolayı ben kızıma hiç bi hazırlık yapamadım tabiki elim bi türlü gitmedi.sizi okuyunca geç keldığımı düşünmeye başladım ama ne yapayım kardeşim aklımdan cıkmıyo bana cumaya kadar huzur yok.sonuç olumsuz çıkarsa ruh halim nasıl olacak bilemiyorum.daha bebişle yeni ilgilenmeye başlıcakken buna üzüldük.rabbim hayırlı yazılar yazsın kardeşim iyi olsun da hazırlık yapılır şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi
Efsanur canım hediyen gelmiş ama ben kargodan bugün eve yemekten sonra gideceğim için(dedemin duası vardı anneanneme gitmem lazım) yarın alabileceğim şimdiden çok teşekkür ederim kesene bereket canım
canım benim kız kardeşim çalışmıyo onedenle sterilizatör almadık ama bebişinin ağzında hiç yara olmadı allha şükür şöyle yaptık canım büyük tencerede kaynayan suya attık bir iki dakika tepsinin üzerine çıkardık birde temiz kullanırsan sık sık kaynatmanda gerekmez canım
Seymacım şuanki ölçülerine göre 29 hafta 5 günlük demekki yani ileride 74,1 de o ölçtüğü alanın değeridir örneğin kilosu için karın çevresi kafa ve ayak kemiğini ölçüyor ya bu ölçümlerden biri 74,1 dir ve bu da 29 hafta 5 güne denk geliyordur...
kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum pek yazacak kafa yok bu aralar bende.ben ve kızım gayet iyiyz .ama kardeşim hasta .daha doğrusu hastamı onu da bilmiyoruz göğsünde bi kitle buldu doktor.3 hafta hastanede yattı tetkikler yapıldı.hepsi temiz cıktı ama şimdi biyopsi sonucunu bekliyoruz.doktorlar maalesef lenfomadan şüpheleniyolar.anlayacağınız ömrümüzden ömür gitti.tabi benim anlattığım kadar basit olmadı hiç bişey.allah kimseye böyle hastalıklar vermesin.daha 16 yaşında cuma günü biyopsi sonucu çıkacak.nolur dua edin çok ihtiyacımız var.bu sıkıntılardan dolayı ben kızıma hiç bi hazırlık yapamadım tabiki elim bi türlü gitmedi.sizi okuyunca geç keldığımı düşünmeye başladım ama ne yapayım kardeşim aklımdan cıkmıyo bana cumaya kadar huzur yok.sonuç olumsuz çıkarsa ruh halim nasıl olacak bilemiyorum.daha bebişle yeni ilgilenmeye başlıcakken buna üzüldük.rabbim hayırlı yazılar yazsın kardeşim iyi olsun da hazırlık yapılır şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?