2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum pek yazacak kafa yok bu aralar bende.ben ve kızım gayet iyiyz .ama kardeşim hasta .daha doğrusu hastamı onu da bilmiyoruz göğsünde bi kitle buldu doktor.3 hafta hastanede yattı tetkikler yapıldı.hepsi temiz cıktı ama şimdi biyopsi sonucunu bekliyoruz.doktorlar maalesef lenfomadan şüpheleniyolar.anlayacağınız ömrümüzden ömür gitti.tabi benim anlattığım kadar basit olmadı hiç bişey.allah kimseye böyle hastalıklar vermesin.daha 16 yaşında cuma günü biyopsi sonucu çıkacak.nolur dua edin çok ihtiyacımız var.bu sıkıntılardan dolayı ben kızıma hiç bi hazırlık yapamadım tabiki elim bi türlü gitmedi.sizi okuyunca geç keldığımı düşünmeye başladım ama ne yapayım kardeşim aklımdan cıkmıyo bana cumaya kadar huzur yok.sonuç olumsuz çıkarsa ruh halim nasıl olacak bilemiyorum.daha bebişle yeni ilgilenmeye başlıcakken buna üzüldük.rabbim hayırlı yazılar yazsın kardeşim iyi olsun da hazırlık yapılır şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi

kızımın cicilerini tamamladık bugün çok şükür

havlu
altaçma
battaniye
zıbın
body
çamaşır
ter bezi
pijama

büyük bi yük kalktı üzerimden

kızımın cicilerini tamamladık bugün çok şükür

havlu
altaçma
battaniye
zıbın
body
çamaşır
ter bezi
pijama

büyük bi yük kalktı üzerimden

güle güle kullansın bebişin canım kaçar tane aldığınıda yaz istersen

Bebecan geçmiş olsun tatlım tabi dua ederiz kardeşine hazırlıklara gelince daha vakit var çıktın mı 1 günde tamamlarsın. Sen içini ferah tut işallah bir şeyi çıkmaz kardeşinin...

Şeymacım yanında ne yazıyor avg nin?

bende patık aldım 2 çift vede saç bantları.. babamız kızıyo saç bandına sacı olmayan cocuga saç bandımı takılır dıye ama benım hosuma gıdıyo napıyım

Efsanur canım hediyen gelmiş ama ben kargodan bugün eve yemekten sonra gideceğim için(dedemin duası vardı anneanneme gitmem lazım) yarın alabileceğim şimdiden çok teşekkür ederim kesene bereket canım

hımm cok sagol canım... Ben kullanıp kullanmıyacagından emın olduktan sonra almayı dusunuyorum sterılizatoru... Pekı şimdi nası temızlemelıyım kı???

canım benim kız kardeşim çalışmıyo onedenle sterilizatör almadık ama bebişinin ağzında hiç yara olmadı allha şükür şöyle yaptık canım büyük tencerede kaynayan suya attık bir iki dakika tepsinin üzerine çıkardık birde temiz kullanırsan sık sık kaynatmanda gerekmez canım

cok gecmıs olsun canım... ıns sonucunuz temız cıkar... dualarım kardesınle ıns... hersey hazırlık gıbı olsun canım... 1 aylık mesele hazırlık falan... allahım saglık sıhhat versın ıns... sıkma canını hersey yoluna gırer umarım

Seymacım şuanki ölçülerine göre 29 hafta 5 günlük demekki yani ileride 74,1 de o ölçtüğü alanın değeridir örneğin kilosu için karın çevresi kafa ve ayak kemiğini ölçüyor ya bu ölçümlerden biri 74,1 dir ve bu da 29 hafta 5 güne denk geliyordur...

anladım canım.. cok sagol plastıgı erımıyo demı tatlım kaynar suda??

Canım ben de kararsız kaldım sterelizatör konusunda ama çalışan biri olduğum için pratik olsun dedim hem ben öyle 0100-200tl de vermedim mikrodalgada yapılandan aldım 45tlye:)

tamam ttalım cok sagol ya ıcım rahatladı:)

Geçmiş olsun canım, Allah şifalar versin. İnşallah güzel haberler alırsınız...
Hazırlık yapmak için daha vaktin var inş., sıkma canını...
selam ve sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…