2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlarrr, şeker yüklemesini yaptırdım. Bu kadar iğrenç bişey daha içmemiştim. ıçtikten sonra 1 saat zor dayandım. Sonra kan verdim sabah 11 gibi. 3 gibi sonucu alabilirsin dediler.3te gittim ,sonuç onaylanmamıştı. Bekledim bekledim, tekrar baktırdım yok onaylanmamış. Neyse sonra aşağı kan verdiğim yere gittim , kız vardı, dedi 3 buçukta gel laboratuvara sorim ben ,eğitimdelermişte. 3 buçukta gittim, kız yoktu ,adam vardı yerinde , ona sordum,dedi 5-10 dk ya onaylanır. Dedim ya onaylanmazsa.Yok dedi onaylanıyo merak etme. Tekrar yukarı çıktım, sonuç alma yerine, yokkkk yine onaylanmamış, fenalık geldi bana .Orda oturan görevli kızlar iyiydi Allah'tan , gofret falan ikram ettiler. Biri dedi kaç aylık falan , biri dedi kız mı erkek mi.Kız dedim, içimden kız geçmişti dedi.Öbürü dedi erkeğe benziyo, top gibi karnın var, hemde kız annesinin güzelliğini alırmış, senin karnın ve yüzünden dolayı erkeğe benziyo falan dedi.ısmini falan sordu kızımın. kaydirigubbakcemile3 Sabah aç karnına gitmiştim zaten, şeker yüklemesinden sonra eve geldim, apartmana girer girmez kustum. Kahvaltı hazırladım sonra kocişimle kendime. Kahvaltıdan sonra yine kustum. Uzandım 1 saat. Saat 2:45 te hastaneye gittim sonuç aliim diye.Saat 4 te anca aldım. Meğer onaylamayı unutmuşlar benim testi. Tekrar kan alınan yere indim, dedim bu onaylanmadı sabah verdim bi de kanı.Laboratuvara git ordan yardımcı olsunlar dedi. Gittim bi kaç kişi vardı orda, hepsi bi bilgisayar başına toplanmış , hiç ilgilenmiyolar bile. Dedim ki bakar mısınız, kadın dedi kan alınan yere git ordan yardımcı olucaklar. Ya zaten ordan yolladılar beni dedim. Sonra bi bayana sordu sen mi yolladın diye, ben dedim o değil, başka bayan yolladı beni. Aaa bunlar yine arkalarını döndüler, hiç bakmıyolar bile bana. Uyuz oldum hepsine.Sonra bi doktor geldi, kan verirken ordaydı sabah. Dedim size bişey sorabilir miyim, sabah kan verdim, hala onaylanmamış, kaç saattir bekliyorum. Adam aldı kağıdı hemen, o arkası dönüklere gitti, dedi bu sabah verilmiş, hala onaylanmamış.Adam sayesinde daha fazla beklemedim. Tamam dedi ,yukardan alabilirsiniz sonucu.En sonunda aldım. Kendi doktoruma göstericem de, henüz göstermedim. Siz de ilk şeker yüklemesi kaç gramlıktı ? 100'lük yaptılar bana. Sonuç 120 çıktı. Yaptıranlar bilir, yüksek mi düşük mü ? Bilen biri cevaplasın meraktan ölücem. :) biraz fazla uzun yazdım galiba. .

12-15 arası bodysi oldu uzun kollu kısa kollu askılı karışık
5 tane zıbın
1 ince kadife tulum
1 altaçma ve battaniye takım
2 pijama patiksiz altlı
1 kalın penmye ceket
2 yelek
1 elbise
2 atlet küğlot takım(6 ay sonrası için)
havlu başlıklı olandan
2 takım patikli altlı pijama

Ya ayaklarım davul oldu eve de geçç gidicem üff üğfff yani neyse anneannemde süper yemekler vardır onlarla mutlu oluyorummm

ayyy canım ıyı sabretmsıın... nerde yaptırdın devlette gıbı geldı bana... ancak devlet hastanesınde bukadar kaygısız oluyolar cunku:):) benım gıttıgım doktorum hemsıresıde hep kendı akrabalarını tanıdıklarını one alıyodu en sonunda patladım bende tabı... şekerın normal canım 140dan yukarısı sıkıntı dıye bılıyorum

gule gule gıysın bebıs kıyafetlerını... bende merakla beklıyorum bak:)

teşekkür ederim arkadaşlar umarım dualarımız kabul olur

Çoooook geçmiş olsun canım, Allah'ın izniyle bişey çıkmaz inşallah. :Saruboceq:

Berrakada canım bana 50lik yapıldı 100lüğü bilmiyorum ama sanırım normal

Ya ben de 50 lik yaptırıcaktım, çok salaklar ama bunlar, kadın gitti 100 lük yaptırdı. Gittim kadına dedim 50 lik istiyorum ben, dedi kocana anlattım. Şeker 100 lük olucak. Gidip dövücem şimdi onu. Benim bildiğim de ilk 50 lik yapılıyo. 100 gramlıkta 4 kere kan alıyolar sanırım, benden 1 kere aldılar. bilmiyorumkismile

sende aldın payını şeker testinden canım geçmiş olsunbende çıkarmıştım sanırım normal canım yüksek değil

evet devlette yaptırdım canım, normalde gittiğim hastaneye fiyat sordum söylemediler. Devlet hastanesi hem daha yakın diye orda yaptırdım. Sen kaç gramlık yaptırdın , 50 mi ? bilmiyorumkismile

evet devlette yaptırdım canım, normalde gittiğim hastaneye fiyat sordum söylemediler. Devlet hastanesi hem daha yakın diye orda yaptırdım. Sen kaç gramlık yaptırdın , 50 mi ? bilmiyorumkismile

genelde 50 lik yapıyolar banada öyle yaptılar ama sonuç önemli kafana takma 120 demiş korkulacak bir şey yok

Ya ayaklarım davul oldu eve de geçç gidicem üff üğfff yani neyse anneannemde süper yemekler vardır onlarla mutlu oluyorummm

canım benım... ınan ben bıraaz yuruyeyım davul gıbı oluyo ayaklarım... sen sabahtan aksama kadar allahım sabır kolaylıklar versın

evet 50lik yaptırdım benımkı 111 cıktı 140dan sonrası problem herhalde senınkı normal canım

sende aldın payını şeker testinden canım geçmiş olsunbende çıkarmıştım sanırım normal canım yüksek değil

Evet, kahvaltıda bile kocama dedim şu şekeri gözümün önünden uzaklaştır. Şeker gördükçe midem kalkıyo. kaydirigubbakcemile3

allahım inşallah kardeşine şifalar versin sonuçları temiz çıksınnnn hepimiz onun için dua edeceğiz canım hazırlıklar için üzülme bende daha bir iğne bile almadım hepsi bir günde halolur canım yeterki kardeşin iyi haberlerini alınnn cannım allahın izni ilede alacaksınız

Evet, kahvaltıda bile kocama dedim şu şekeri gözümün önünden uzaklaştır. Şeker gördükçe midem kalkıyo. kaydirigubbakcemile3

canım ordakı hemsıre bana sımdı sana bunula 1 tepsı baklava yedırcez dedı... duusn yanı odar tatlı acayıp bulanmıstı benımde mıdem...

Selam kıslar biz geldik.

Ya doktor amcamızoğlumuzu göstermedi uyuz oldum.8 gün önce hareketlerini hissetmiyorum diye ultrasona girmişti.O yüzden gerek yok dedi.^30 hazirana randevu verdi yakıslar 32.haftada gideceğim ya 5 hafta sonra.bu kadar uzun zamana gün verilirmibu zamanda yaaanlamadım sinirleim çok bozuk ya normal mi sizce ben mi abartıyorum. benden önce bir ark. 28.haftasındaydı ona 9 hazirana gün verdi 30.haftada seni nst ye bağlıyacağız demiş ve 15 günde 1 geleceksin demiş bana neden 5 hafta sonrasına verdi yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…