- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
anladım canım.. cok sagol plastıgı erımıyo demı tatlım kaynar suda??
Selam kızlarrr, şeker yüklemesini yaptırdım. Bu kadar iğrenç bişey daha içmemiştim. İçtikten sonra 1 saat zor dayandım. Sonra kan verdim sabah 11 gibi. 3 gibi sonucu alabilirsin dediler.3te gittim ,sonuç onaylanmamıştı. Bekledim bekledim, tekrar baktırdım yok onaylanmamış. Neyse sonra aşağı kan verdiğim yere gittim , kız vardı, dedi 3 buçukta gel laboratuvara sorim ben ,eğitimdelermişte. 3 buçukta gittim, kız yoktu ,adam vardı yerinde , ona sordum,dedi 5-10 dk ya onaylanır. Dedim ya onaylanmazsa.Yok dedi onaylanıyo merak etme. Tekrar yukarı çıktım, sonuç alma yerine, yokkkk yine onaylanmamış, fenalık geldi bana .Orda oturan görevli kızlar iyiydi Allah'tan , gofret falan ikram ettiler. Biri dedi kaç aylık falan , biri dedi kız mı erkek mi.Kız dedim, içimden kız geçmişti dedi.Öbürü dedi erkeğe benziyo, top gibi karnın var, hemde kız annesinin güzelliğini alırmış, senin karnın ve yüzünden dolayı erkeğe benziyo falan dedi.İsmini falan sordu kızımın. kaydirigubbakcemile3 Sabah aç karnına gitmiştim zaten, şeker yüklemesinden sonra eve geldim, apartmana girer girmez kustum. Kahvaltı hazırladım sonra kocişimle kendime. Kahvaltıdan sonra yine kustum. Uzandım 1 saat. Saat 2:45 te hastaneye gittim sonuç aliim diye.Saat 4 te anca aldım. Meğer onaylamayı unutmuşlar benim testi. Tekrar kan alınan yere indim, dedim bu onaylanmadı sabah verdim bi de kanı.Laboratuvara git ordan yardımcı olsunlar dedi. Gittim bi kaç kişi vardı orda, hepsi bi bilgisayar başına toplanmış , hiç ilgilenmiyolar bile. Dedim ki bakar mısınız, kadın dedi kan alınan yere git ordan yardımcı olucaklar. Ya zaten ordan yolladılar beni dedim. Sonra bi bayana sordu sen mi yolladın diye, ben dedim o değil, başka bayan yolladı beni. Aaa bunlar yine arkalarını döndüler, hiç bakmıyolar bile bana. Uyuz oldum hepsine.Sonra bi doktor geldi, kan verirken ordaydı sabah. Dedim size bişey sorabilir miyim, sabah kan verdim, hala onaylanmamış, kaç saattir bekliyorum. Adam aldı kağıdı hemen, o arkası dönüklere gitti, dedi bu sabah verilmiş, hala onaylanmamış.Adam sayesinde daha fazla beklemedim. Tamam dedi ,yukardan alabilirsiniz sonucu.En sonunda aldım. Kendi doktoruma göstericem de, henüz göstermedim. Siz de ilk şeker yüklemesi kaç gramlıktı ? 100'lük yaptılar bana. Sonuç 120 çıktı. Yaptıranlar bilir, yüksek mi düşük mü ? Bilen biri cevaplasın meraktan ölücem. :) biraz fazla uzun yazdım galiba..
12-15 arası bodysi oldu uzun kollu kısa kollu askılı karışık
5 tane zıbın
1 ince kadife tulum
1 altaçma ve battaniye takım
2 pijama patiksiz altlı
1 kalın penmye ceket
2 yelek
1 elbise
2 atlet küğlot takım(6 ay sonrası için)
havlu başlıklı olandan
2 takım patikli altlı pijama
teşekkür ederim arkadaşlar umarım dualarımız kabul olur
Berrakada canım bana 50lik yapıldı 100lüğü bilmiyorum ama sanırım normal
sende aldın payını şeker testinden canım geçmiş olsunbende çıkarmıştım sanırım normal canım yüksek değilSelam kızlarrr, şeker yüklemesini yaptırdım. Bu kadar iğrenç bişey daha içmemiştim. İçtikten sonra 1 saat zor dayandım. Sonra kan verdim sabah 11 gibi. 3 gibi sonucu alabilirsin dediler.3te gittim ,sonuç onaylanmamıştı. Bekledim bekledim, tekrar baktırdım yok onaylanmamış. Neyse sonra aşağı kan verdiğim yere gittim , kız vardı, dedi 3 buçukta gel laboratuvara sorim ben ,eğitimdelermişte. 3 buçukta gittim, kız yoktu ,adam vardı yerinde , ona sordum,dedi 5-10 dk ya onaylanır. Dedim ya onaylanmazsa.Yok dedi onaylanıyo merak etme. Tekrar yukarı çıktım, sonuç alma yerine, yokkkk yine onaylanmamış, fenalık geldi bana .Orda oturan görevli kızlar iyiydi Allah'tan , gofret falan ikram ettiler. Biri dedi kaç aylık falan , biri dedi kız mı erkek mi.Kız dedim, içimden kız geçmişti dedi.Öbürü dedi erkeğe benziyo, top gibi karnın var, hemde kız annesinin güzelliğini alırmış, senin karnın ve yüzünden dolayı erkeğe benziyo falan dedi.İsmini falan sordu kızımın. kaydirigubbakcemile3 Sabah aç karnına gitmiştim zaten, şeker yüklemesinden sonra eve geldim, apartmana girer girmez kustum. Kahvaltı hazırladım sonra kocişimle kendime. Kahvaltıdan sonra yine kustum. Uzandım 1 saat. Saat 2:45 te hastaneye gittim sonuç aliim diye.Saat 4 te anca aldım. Meğer onaylamayı unutmuşlar benim testi. Tekrar kan alınan yere indim, dedim bu onaylanmadı sabah verdim bi de kanı.Laboratuvara git ordan yardımcı olsunlar dedi. Gittim bi kaç kişi vardı orda, hepsi bi bilgisayar başına toplanmış , hiç ilgilenmiyolar bile. Dedim ki bakar mısınız, kadın dedi kan alınan yere git ordan yardımcı olucaklar. Ya zaten ordan yolladılar beni dedim. Sonra bi bayana sordu sen mi yolladın diye, ben dedim o değil, başka bayan yolladı beni. Aaa bunlar yine arkalarını döndüler, hiç bakmıyolar bile bana. Uyuz oldum hepsine.Sonra bi doktor geldi, kan verirken ordaydı sabah. Dedim size bişey sorabilir miyim, sabah kan verdim, hala onaylanmamış, kaç saattir bekliyorum. Adam aldı kağıdı hemen, o arkası dönüklere gitti, dedi bu sabah verilmiş, hala onaylanmamış.Adam sayesinde daha fazla beklemedim. Tamam dedi ,yukardan alabilirsiniz sonucu.En sonunda aldım. Kendi doktoruma göstericem de, henüz göstermedim. Siz de ilk şeker yüklemesi kaç gramlıktı ? 100'lük yaptılar bana. Sonuç 120 çıktı. Yaptıranlar bilir, yüksek mi düşük mü ? Bilen biri cevaplasın meraktan ölücem. :) biraz fazla uzun yazdım galiba..
ayyy canım ıyı sabretmsıın... nerde yaptırdın devlette gıbı geldı bana... ancak devlet hastanesınde bukadar kaygısız oluyolar cunku:):) benım gıttıgım doktorum hemsıresıde hep kendı akrabalarını tanıdıklarını one alıyodu en sonunda patladım bende tabı... şekerın normal canım 140dan yukarısı sıkıntı dıye bılıyorum
evet devlette yaptırdım canım, normalde gittiğim hastaneye fiyat sordum söylemediler. Devlet hastanesi hem daha yakın diye orda yaptırdım. Sen kaç gramlık yaptırdın , 50 mi ? bilmiyorumkismile
Ya ayaklarım davul oldu eve de geçç gidicem üff üğfff yani neyse anneannemde süper yemekler vardır onlarla mutlu oluyorummm
evet devlette yaptırdım canım, normalde gittiğim hastaneye fiyat sordum söylemediler. Devlet hastanesi hem daha yakın diye orda yaptırdım. Sen kaç gramlık yaptırdın , 50 mi ? bilmiyorumkismile
sende aldın payını şeker testinden canım geçmiş olsunbende çıkarmıştım sanırım normal canım yüksek değil
kızlar arada okuyorum ama yazamıyorum pek yazacak kafa yok bu aralar bende.ben ve kızım gayet iyiyz .ama kardeşim hasta .daha doğrusu hastamı onu da bilmiyoruz göğsünde bi kitle buldu doktor.3 hafta hastanede yattı tetkikler yapıldı.hepsi temiz cıktı ama şimdi biyopsi sonucunu bekliyoruz.doktorlar maalesef lenfomadan şüpheleniyolar.anlayacağınız ömrümüzden ömür gitti.tabi benim anlattığım kadar basit olmadı hiç bişey.allah kimseye böyle hastalıklar vermesin.daha 16 yaşında cuma günü biyopsi sonucu çıkacak.nolur dua edin çok ihtiyacımız var.bu sıkıntılardan dolayı ben kızıma hiç bi hazırlık yapamadım tabiki elim bi türlü gitmedi.sizi okuyunca geç keldığımı düşünmeye başladım ama ne yapayım kardeşim aklımdan cıkmıyo bana cumaya kadar huzur yok.sonuç olumsuz çıkarsa ruh halim nasıl olacak bilemiyorum.daha bebişle yeni ilgilenmeye başlıcakken buna üzüldük.rabbim hayırlı yazılar yazsın kardeşim iyi olsun da hazırlık yapılır şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi
Evet, kahvaltıda bile kocama dedim şu şekeri gözümün önünden uzaklaştır. Şeker gördükçe midem kalkıyo. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?